- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
- Konu Sahibi nuripapacium
-
Ayyy...Erkeklerin kalkıp gelme sebebini herzaman sevio diye değerlendiren kızlar yok mu ahh...Bi erkeği harekete geciren 2 sey vardır merak yani elde etme cabası ve sex...Sevgi...Ben erkeklerin gönle değil merak ve elde etme cabasına asık olduklarını dusunuyorum..yani kısaca sen bu adamda merak uyandırabilmişsin sana tavsiyem gizemli olmaya devam et...O da seni deniyor su anda sevip sevmediğini net anlayamadıgına gore sen de kaptırmasan iyi edersin
Ben bi gün önceden söylemiştim gitmek istediğimi ve çok seviyorum.Erkeği bilmemde kız, cocuk hasta oldugu halde sinemaya gitmek istiyorum dediğine göre kız sevmiyor kesin.
Bi gün önceden söylemiştim ben.Hastalığına rağmen istedim diye gidelim dedi o da.Tam icimden geceni yazmis kizlar, hadi o seviyoda geliyo diyelim cocugu hasta haliyle cagiran seviyo mu acaba
Sen bunu hissediyorsundur zaten seviyor mu sevmiyor mu.Ama yine de bu hareketiyle değer verdiğini düşünebilirsin çünkü erkekler hasta olduklarında (ya da sadece benim ki öyle bilemiyorum) aşırı agresif ve huysuz oluyorlar.
Hastasın gerek yok diyebilirdinBen bi gün önceden söylemiştim gitmek istediğimi ve çok seviyorum.
Nasıl anlayacağız Pekibirinin diğerini sevip sevmediğini böyle gündelik, sıradan işlerden anlayamazsınız!
üniversitedeki sevgilim beni 2 saat görebilmek için karda-kışta yollarda kalacağını bilerek, dağcılar gibi donma tehlikeleri atlatarak yanıma gelmişti ve buna benzer abuk bir sürü gereksiz sevgi şeysi (adını koyamıyorum) yapardı...
aynı adam üst katında yaşayan kızla da tek gecelik bir sex yaşayarak da beni aldatmıştı.
şimdi bu adam beni seviyor muydu? elbette hayır... erkeklerin yaptıkları jestlerle duyguları her zaman örtüşmeyebilir. çok da anlam yüklememek lazım.
Hastasın gerek yok diyebilirdin
Ay ilk defa hasta oluşuna denk geldim ne desem yanlış anlıyor git başımdan diyoe dedim bu adam beni sevmiyorHaklısınjz genelde öyle oluyorlar :)
İyileşince ne yaptı PekiAy ilk defa hasta oluşuna denk geldim ne desem yanlış anlıyor git başımdan diyoe dedim bu adam beni sevmiyorbekle dedim sen iyileşince görcen.. Adam üzdü resmen beni hastayken
Özlemişim çünkü diyorsun. Yani kendin için adamı dusunmuyorsun. O an senin ozlemen, senin duyguların önemli senin icin . Ama Seven insan kıyamaz.Görmek istediğim için söylemedim.Özlemiştim çünkü
İyileşince ne yaptı Peki
Anlayamıyorsan zaten sevmiyordur.
Hep derim seven adam illa belli eder,ben belli edememciler yalan.
İlla seviyorum demesi ise size sevdiğini inandıran şey,o saçmalık.
Bakışı ,samimiyeti,paylaştıklarınız belli eder sevdiğini.
Ben gördüğüm kadarıyla seviyor zaten.Davranışları seven adam davranışı ama çok dengesiz davranıyor.Canı sıkkın olduğunda kendinden uzaklaştırdığı,kırdığı ilk kişi de ben oluyorum.Sonra o da üzülüyor yaptıkları için ama kırıyor bir kere
Benim sevgimi sorgulamanıza gerek var mı? Beni seviyo mu acaba derdine düştüğüne göre seviyorum.Özlemişim çünkü diyorsun. Yani kendin için adamı dusunmuyorsun. O an senin ozlemen, senin duyguların önemli senin icin . Ama Seven insan kıyamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?