Hata belki bende ama bu sözü haketmedim.

Esiniz bu ilgi alakayi abartirsa " ya gecen gün eltimle konusuyorduk kizcagiz rahatsiz olmaya baslamis senin ona karsi ilginden. Tabi ki abisisin sen onun ama kendini kötü hissediyormus, arkadas ayri akraba ayri, ben yasitim arkadaslarimla takilmak gezmek istiyorum annemin esinin kardesiyle degil, hem senin daha önceki olayini da bildigi icin cekiniyormus mecbur kalmadikca gelmek istemiyormus bize" deyin. Eger varsa esinizin niyeti, egosunu böyle sakin sakin yerle bir edin onun. Yani düsünemiyorum bile bu ne ya üvey de olsa abisinin de kizi sayiliyor. Insan o gözle bakar mi! Esiniz ya ya cok patavatsiz kiminle nerede ne konusacagini bilmiyor ya da ucan disi sinegi bile takip ediyor.

Genel yorumlara katılıyorum.. Hiç hoş bir durum değil.. Allah kolaylık versin. Eşiniz zaten bu konuda mimli,hala ne cesaret elin kadınına "fıstık" diyor!! Şimdi siz tepki gösterince bir daha sizin yanınızda dikkat eder..

Bir de kadınla baş başa konuşmak nedir ya!! Sen eşisin..Senin de yanlarında olman lazımdı. Sonuçta bir sır varsa bunu sen de saklarsın.

Eşinin bu konuda bu kadar ilgilendiği şey nedir? Yani barışmaları mı?ayrılık nedenleri mi?? :26: Tuhaf ne bulmuş ki bu kadar ilgilenecek :37: :37: (Bahanesi yani..)

Son düzenleme:
24 yaşındaki bir kadınla artık o kız çocuğu denilecek yaşı geçmiş çünkü genç bir kadın yaşında

ne alaka baş başa konuşuyor kız demez mı sanane sen kımsın? ayıp olmasın dıye bişey dememiştir ama kocanız çok patavatsız ve kötü niyetli orta yaş bunalımı yaşıyor olablilir bence...

bende 24 yaşındayım annemın kocasının kardeşi tek başına benle konuşsa sen kımsın ya derim iyiliğim için konuşacaksa(ki ona ne?) herkesin içinde konuşsun...

eğer bir durum olursa sakın gelip kız şöyleydi böyleydi demeyin eşiniz resmen kaşınıyor.

10 yaşında çocuğa belki denir fıstık, 24 yaşında kadına fıstık mı denır sizden de çekinmiyor

Son düzenleme:
Masum,

Esine inanmak istiyorsun anliyorum ama diger olaylarda aile fertleri esinin nasil bir insan oldugunu anlamis.
Keske sen de o zaman gercekleri gorebilseydin .

Esin aldatmaya meyilli diyemeyecegim cunku coktan yapacagini yapmis.
Senin yaninda baska birine fistik diyorsa gerisini sen dusun...

Eltin bir sey demiyor mu bu duruma?

Eşime inandım derken aile fertlerim bana sahip çıkmadıkları için ben eşimin yanında oldum.

Bu sabah konuşmaya çalıştım, bana ben seninle muhatap değilim benimle konuşma dedi. Bende ne yaptımki ben sadece bilinen şeyleri söyledim ama sen kavgaya aranıyormuşsun dedim, tamam kes benimle konuşma dedi. Bende ben senin ne yapmaya çalıştığını anlıyorum ama sadece yazık diyorum dedim. bir dahada konuşmadım.

nerden "fıstık" oluyo yaaa yuhhh ohhaaa ve bilimum butun tepkileri sıralıyorum.mahremi değil bişi değil ne bu samimiyet araba öğretirim falan?.

Son düzenleme:
24 yaşında bir bayana fıstık demesi ilginç...
bu bayan,öz yeğenide değil,hani çocukluğunu bilsede ona göre samimi davranıyor heralde desek.
Eltinin yerinde olsam rahatsız olurdum ,bu ne ilgi diye..
sadece dikkat et diyorum.

Bu sabah konuşmaya çalıştım, bana ben seninle muhatap değilim benimle konuşma dedi. Bende ne yaptımki ben sadece bilinen şeyleri söyledim ama sen kavgaya aranıyormuşsun dedim, tamam kes benimle konuşma dedi. Bende ben senin ne yapmaya çalıştığını anlıyorum ama sadece yazık diyorum dedim. bir dahada konuşmadım.

hem suçlu hem güçlü .aklınca suçu senin üstüne atmaya çalışıyor suçluluk piskolojisi .sen eltinle konuşsana böyle olur mu hiç ?akrabasınız siz sonuçta .o kadınında eşie yüz vermemesi gerek .nerden yüz buluyorda fıstık diyebiliyor ne kadar çirkin .

ilk konuyu okuyunca eltinizin kızı 14-15 yaşında sandım :26:
eşiniz hatalı bana göre 24 yaşında ki biri için fıstık nasıl diye sorulmaz
eltinizin de garibine gitmesi lazım bu durum
ayrıca neden sürekli annesinin odasında
ben olsam bende kızardım

İşin gerçekten zor. Bipolar bozukluğu varsa egoist ve benmerkezcidir. Ukala olurlar, toz kondurmazlar. Sorunları konuşmak onları yorar, hatta zaten sorun olarak görmezler ve "o senin sorunun" havasındadırlar. Eşinin boşanma tehditleri hep bundan işte, aklınca "sen kimsin benim gibi haşmetlinin yanında" diyor.
Hep bir arayış içinde olurlar. Her şey harika gitse de, mükemmel bir aileye sahip olsalar da, o içlerindeki "ben" arayışı sürekli mutsuzluk getirir. Minik şeyleri çok abartılı yaşarlar. Bu kız da aslında hayatınızdaki minik bir şeydi ama kocan o kadar abartmış ki.
Gerçi sen kesin teşhis konulmamış gibi anlatmışsın ama olaylar teşhisi koymuş gibi bence. Ayrıca tabii bipolar bozukluğun seviyeleri var. Kimisi hafif atlatıyor, kimisi çok şiddetli yaşıyor.
Bize çok anormal gelen bir durum (alakasız bir kıza bu kadar kucak açması) onun için o kadar normal ki. Seninle bunu konuşmak bile istemiyor. Şu anda eşinin ilgi odağı o kız ve ona yardım ederek kendi egosunu tatmin ediyor. Takıntı yapıyor da olabilir. Ve şu anda başlangıç aşamasında.
Keşke terapiye ikna edebilsen. Hem bipolar mı değil mi sorun ne onu öğrenirsiniz. Hem tedavi olur. Sen de psikolojik destek alırsın. Çünkü böyle hayat geçmez. İlgisi hep başka yönlere kayacak ve seni çok yıpratacak. Daha önce olmuş, yine oluyor.
Çok teknik yazdım herhalde ama tecrübe konuşuyor diyeyim. Adı anılmayasıca bazı insanlarla yaşadım bu durumları. Konuyu çok araştırmak, öğrenmek, başa çıkmak zorunda kaldım. Eminim ki forumda bipolar arkadaşlar vardır, onlar da bir şeyler yazarlar belki.
Bu arada, kendini güvence altına almakla çok iyi yapmışsın. Hayatta ne olacağı belli olmuyor.
Veee umarım ki ben yanılıyorumdur, bu eşinle senin için gelip geçici bir dönemdir ve her şey yoluna girer.

Eşinin ihanetten sabıkası varmış zaten.
Ayrıca 37-24 çok ahım şahım yaş farkı değil.Olabilir yani.
Sen sen ol gözünü dört aç hatta sekiz aç ki eşin yeltenmesin.
Yeltendiği an ensele.

ben bu durumu hiç masum bulmadım.kan bağı bulunmayan bir bayana fıstık demek,ona araba öğretmeyi istemek hiç de normal değil.çünkü onunla yakın olmasını gerektiren bir durum yok ortada.yeğeni olsa normal ama bu durum hoş değil.bence kızmakta haklısın.biraz takip et.karşına al konuş.büyük olasılıkla düşündüğün durum var ortada...

24 yaşında bir bayana fıstık demesi ilginç...
bu bayan,öz yeğenide değil,hani çocukluğunu bilsede ona göre samimi davranıyor heralde desek.
Eltinin yerinde olsam rahatsız olurdum ,bu ne ilgi diye..
sadece dikkat et diyorum.

Eltim bugün aradı son zamanlarda yaşadığı sıkıntılardan dolayı rahatsızlanmış onu anlatırken laf arasında bana, seninkide bir tuhaf hem dinden bahsediyor ama uygulama yok, oda normal değil dedi, ben senin yerinde olsam sadece çocuklarımla ilgilenirdim, maddi imkanın var ona mecbur değilsin gibi laflar etti, daha önce hiç böyle sözler duymamıştım ondan. Bu arada sabah konuşup alttan almaya çalışmıştım ama artık bende şu anda onu takmıyorum, eltimin dediği gibi çocuklarımla ilgileniyorum. Belki söylememem gerekirdi ama bende o gördüğün eşimin en normal hali dedim. Ha birde daha önce yazmayı unutmuştum biz eltimlerdeyken eşim kıza abdest almasını söyledi sonrada eşim başka bir yerde ama kızın göreceği şekilde kızda arkasında namaz kıldılar.

Eltim bugün aradı son zamanlarda yaşadığı sıkıntılardan dolayı rahatsızlanmış onu anlatırken laf arasında bana, seninkide bir tuhaf hem dinden bahsediyor ama uygulama yok, oda normal değil dedi, ben senin yerinde olsam sadece çocuklarımla ilgilenirdim, maddi imkanın var ona mecbur değilsin gibi laflar etti, daha önce hiç böyle sözler duymamıştım ondan. Bu arada sabah konuşup alttan almaya çalışmıştım ama artık bende şu anda onu takmıyorum, eltimin dediği gibi çocuklarımla ilgileniyorum. Belki söylememem gerekirdi ama bende o gördüğün eşimin en normal hali dedim. Ha birde daha önce yazmayı unutmuştum biz eltimlerdeyken eşim kıza abdest almasını söyledi sonrada eşim başka bir yerde ama kızın göreceği şekilde kızda arkasında namaz kıldılar.

Eşin çok saçmalamış .
Kendini ne sanmış da kıza abdest al demiş.
Birlikte namaz kılmışlar

Tüm bunlar olurken sen ve diğerleri ne yapıyordu masum?

Yani kızla ayrı odada özel konuşurlarken, ona fıstık dediğinde vs..

Son düzenleme:
İşin gerçekten zor. Bipolar bozukluğu varsa egoist ve benmerkezcidir. Ukala olurlar, toz kondurmazlar. Sorunları konuşmak onları yorar, hatta zaten sorun olarak görmezler ve "o senin sorunun" havasındadırlar. Eşinin boşanma tehditleri hep bundan işte, aklınca "sen kimsin benim gibi haşmetlinin yanında" diyor.
Hep bir arayış içinde olurlar. Her şey harika gitse de, mükemmel bir aileye sahip olsalar da, o içlerindeki "ben" arayışı sürekli mutsuzluk getirir. Minik şeyleri çok abartılı yaşarlar. Bu kız da aslında hayatınızdaki minik bir şeydi ama kocan o kadar abartmış ki.
Gerçi sen kesin teşhis konulmamış gibi anlatmışsın ama olaylar teşhisi koymuş gibi bence. Ayrıca tabii bipolar bozukluğun seviyeleri var. Kimisi hafif atlatıyor, kimisi çok şiddetli yaşıyor.
Bize çok anormal gelen bir durum (alakasız bir kıza bu kadar kucak açması) onun için o kadar normal ki. Seninle bunu konuşmak bile istemiyor. Şu anda eşinin ilgi odağı o kız ve ona yardım ederek kendi egosunu tatmin ediyor. Takıntı yapıyor da olabilir. Ve şu anda başlangıç aşamasında.
Keşke terapiye ikna edebilsen. Hem bipolar mı değil mi sorun ne onu öğrenirsiniz. Hem tedavi olur. Sen de psikolojik destek alırsın. Çünkü böyle hayat geçmez. İlgisi hep başka yönlere kayacak ve seni çok yıpratacak. Daha önce olmuş, yine oluyor.
Çok teknik yazdım herhalde ama tecrübe konuşuyor diyeyim. Adı anılmayasıca bazı insanlarla yaşadım bu durumları. Konuyu çok araştırmak, öğrenmek, başa çıkmak zorunda kaldım. Eminim ki forumda bipolar arkadaşlar vardır, onlar da bir şeyler yazarlar belki.
Bu arada, kendini güvence altına almakla çok iyi yapmışsın. Hayatta ne olacağı belli olmuyor.
Veee umarım ki ben yanılıyorumdur, bu eşinle senin için gelip geçici bir dönemdir ve her şey yoluna girer.

Canım çok teşekkür ederim öncelikle sana ve bana buradan yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara, kesinlikle eşimi anlatmışsın, ben yıllar önce eşimi tedavi ettirirken dr.u henüz tam teşhis koyamadım ama büyük bir ihtimalle bipolar bozukluk demişti daha sonra eşimin sevgili çok bilmiş ailesinin sayesinde tedaviyi yarım bıraktı. Şimdi ise görevi nedeni ile gitmiyor. Aslında bundan 3 yıl önce daha kötü durumdaydı ama birazda benim idare etmemle iyi gidiyordu herşey zaten stres onu çok yoruyor ve yılda 1-2 kez buna benzer sorunlar yaşıyoruz. Belki buradan arkadaşlar bana kızacak ama ben eşimin beni sevdiğini biliyorum ama ne yazıkki sevgi herşeyi çözmüyor, büyük bir ihtimalle birkaç gün sonra pişman olacak özür dileyecek ama ya benden gidenler ben kendi hayatımdan vazgeçtim evet kendimi güvence altına aldım ve bunu sadece ailemi korumak için yaptım. Zaten kavgamızda bu yüzden çıktı. Ev kredisi ödüyoruz zaten zor geçiniyoruz 2011 model arabayı değiştirmek istiyor bende izin vermeyince ipler koptu tabi. Olay nereden nereye geldi.

Eşin çok saçmalamış .
Kendini ne sanmış da kıza abdest al demiş.
Birlikte namaz kılmışlar

Tüm bunlar olurken sen ve diğerleri ne yapıyordu masum?

Yani kızla ayrı odada özel konuşurlarken, ona fıstık dediğinde vs..

Tüm bunlar olurken tam olarak müdahale edemedim, eşini kıskandı demesinler diye ama bu ne namazı şimdi dediğimde eltimde sıkıntılarından arınsın diye dedi. odada otururkende eşim önce kızın eşi ile konuşuyodu çünkü henüz davayı yeni açtı kız, sonra kızı çağırdı eşim odaya baktık konuşma uzuyor ben girdim çay içiyoruz daha ne konuşuyorsunuz dedim, sevgili eşimde sen çık geliyoruz dedi. Fıstığı dün evden eltimle telde konuşurken sordu onada müdahale ettim, o nasıl konuşma öyle dye.

Fıstık diyen bu adama senin dışında kimse tepki göstermedi mi?
İnsanlar da susmasa keşke anormalliklere ses çıkarsa da bu insanlar
saçmaladıklarını daha kolay farkedebilse..
Sadece karısı tepki gösterince kıskançlıklarla saçmalayan kadın oluyor...
Ben orda olan biri olsam mesela ne fıstığı yahu bu kız senin neyin oluyor ki
böyle hitap ediyorsun tavırlarına dikkat et lütfen yaşına yakışmıyor derdim!

Fıstık diyen bu adama senin dışında kimse tepki göstermedi mi?
İnsanlar da susmasa keşke anormalliklere ses çıkarsa da bu insanlar
saçmaladıklarını daha kolay farkedebilse..
Sadece karısı tepki gösterince kıskançlıklarla saçmalayan kadın oluyor...
Ben orda olan biri olsam mesela ne fıstığı yahu bu kız senin neyin oluyor ki
böyle hitap ediyorsun tavırlarına dikkat et lütfen yaşına yakışmıyor derdim!

Cnm eşim eltimle telde konuşurken fıstık ne yapıyor diye sordu o zaman kendi evimizdeydik. sadece ben vardım o zaman, diğer olaylar eltimlerde oldu. Zaten kaynım gece geç geldiği için evde eltim ve ben vardık.

eltinin sana tlf söyledikleri hiçde hayra alamet değil, dikkat canım malesef en son eşler duyar herşeyi...

Son düzenleme:
Back
X