Gerçek anlamda kendi ayagıma kurşunu sıktım arkadaşlar. Şu anda gözüm hiç bir şeyi görmüyor bu nedenle sizin fikirlerinize ihtiyacım var.
KV ve KP benım evimin yanından ev almak istediler bende çok yakın olmaması koşuluyla kabul ettim. Ev için araştırma yaptılar ve bir ev beğendiler ama bu eve paraları yetmedi faizlerin çok yüksek olması nedeniyle bankalarda hemen para vermedi. Bende kendilerine elimdeki tüm parayı yani alacakları evin parasının yarısını vermeyi teklif etttim. Ama tek şartım kendi evleri yapılırken benımkınınde 10000 TL lik masrafını karşılamalıydı.
Ev alındı bunlar yan çizmeye başladılar paramız yok yetişmiyor demeye ve en sonunda KP bana sen daha ne istiyorsun bizim sayemizde ev sahibi oldun vb birçok şey dedi.
Bunlar olmamış gibi kendi evlerine 50000Tl masraf etti ve bana en adisinden 3 dolap yaptırdı kendide gördü ve kabul etti dolapların çok kötü oldugunu.
Adama geri vermemizi ve baştan yaptırmamızı söyledi.
Sanki kendi dememiş gibi biz baska ustayla anlaşıyoruz dedigimizde bunlar benım size hediyem bu şekilde kullanın dedi . Ben kabul etmedim agzına gelen hakareti etti. Eşimin babasıdır dedim gittik hemen dedim suratıma söyle . Kızgındım agzımdan çıktı dedi ve yarım agız özür diledi. İki gün sonra diger usta parasını istedi bu bende para yok dedi . Bende zaten bankadan 150000 tl çekecektin ben vermesem git 10000 çek yaptır dedim . Şimdi ses soluk yok . Bu arada aldıgımız evin yarı tapusu benım adıma . Sizce ne yapmalıyım . Çok sogudum ve çok üzüldüm . Eşiminde hiç bir suçu yok yazık o arada kaldı .