hataydı..

bu konuyu gelip buraya açmak da saçma olmuş biraz konu sahibi. ayrılmışsın işte, daha ne kaldı ki geriye. kim söyleyecek nerden duyulacak, burada üyelerin sinirlerini bozmaktan başka işe yaramıyor bu konu.

ben evliyim eşim böyle bir şey yapsa karşıda değilde eşimde suç ararım. çok yüklenmişsiniz zira hatasını anlamış zaten ki haberi de yokmuş. bence kocalarınıza sahip çıkın. ve öyle nette ilişki kuran adamalara hala güvenmek de ilginç yani. kocam dediğiniz için kabullendiğinizi zannediyorum..

Zaten ben de eşimi ayakta alkışlıyorum,
afferin benim kocama, beline kuvvet

Buraya gelmiş günah çıkartıyor ve biz de bundan yola çıkarak yorum yaptık. Güvendiğimi, suçlamadığımı da nerden çıkardınız anlamış değilim.

Tavsiyem diğer yorumlarımı da okuyun

aslında beni sinirlendiren adamlar gerçekten söylüyorum evde saçını süpürge eden çoluğuna çocuğuna bakan karıları dururken netlerde arayış içine girmeleri. o yüzden sinirlendim. zaten öyle adamlardan ne beklenir ki. bu kız olmazsa öbürü olur olmadı öbürü ya da gözü hep dışarda mal gibi olurlar. o yüzden çok sinirliyim.
kocama falan dediniz ya o yüzden affettiğinizi sadece karşı bayana sinirli olduğunuzu anladım.
zaten amacım tartışmak değil ama bu tür adamlara gıcığım işte. aldatan kadınlara da gıcığım. ama bekar olup kandırılan kızların erkeklerin suçu yok gibi geliyor..

Haberi yokmuymuş?
Benle beraber herkes yanlış okudu sanırım..

ağzınıza binlerce kere sağlık, çok güzel özetlemişsiniz.

Adamla evli olunca mecburen kocam oluyor hani.
Ben ikisinide affetmem...
Piyasa malı çok olunca, ucuzcular da rağbet eder tabi

Zenginligini bilmemneyini bilmem ama hata yapipta bu yoldan dondugunu dusunmuyorum ben anlasamadiniz bi sorun oldu tek kalemde silebilcek adam bunu en basindan yapardi.o nolcakki demis sende sip diye inanmissin oylemi.buyuk konusma meselesi degil bu bunu asla kabul etmem buyuk konustumda ondan bunu yasadimi ben kabul etmiyorum.bak evli adama asik olamazsin demiyorum olursun ama konusalim nolcakki diyemezsin denmez.iyi bari kendin odeyip colugun cocugun rizkina musallat olmamissin.sizin gibi kadinlar yuzunden o cibiliyetsizler adam diye geziyolar ortalikta bisey saniyolar kendilerini.

Haberi yokmuymuş?
Benle beraber herkes yanlış okudu sanırım..

dedi ya bilmiyordum sonradan öğrendim konuştuğuma ama çok pişmanım falan diye.

yani size hakaret eden adamla hala evli olmanıza şaşırdım. belli ki yaralarınız hala duruyor unutamadığınıza göre. hatta bu kızı sanki eşinizle konuşan kızmış gibi azarladığınız için sandım ki çok incinmişsiniz. neyse zaten konu kızın pişmanlığı.

sevindim hatanı anlamana konu sahibi. böyle adamlara güven olmaz bugün senle yarın onla diğer gün başkasıyla. nefissizler. yazık etmemişsin yıllarına hem de ah almamış olursun..

tamam hatanızı anlamışsınız ama en baştan hiç muhatap olmucaktınız. şimdi gelecek kaygısına düştünüz. ne duymak istiyorsunuz ben anlamadım.

Öğrendikten sonra hemen bırakmış mı?
Yooo...
Öyle olsa ben de aferin kıza derim ama devam etmiş.
Azarlarım tabi, kumaş aynı kumaş çünkü.

Ya siz konuyu anlamadınız, ya da ben anlatamadım...

Anlaşamıyoruz bacım başka konularda laflarız

şimdiden olmayan kocanız için "ya öğrenirse diye kafayı yiyecekmişsiniz"
peki karşınızdaki adam sıfatındaki sevgilinizin eşi için aynı endişeyi duydunuz mu?
evli olduğunu bilerek görüşüp, "hatamı anladım ve bütün iletişim yollarını kapattım" demek sizin masum kılmıyor.
siz bu adamla evli olduğunu bilerek; bile isteye görüşmüşsünüz. dilerim evlenince siz de aynısını yaşarsınız ve empati yeteneğinizi geliştirirsiniz. başka türlü yaptığınızın affedilmez olduğu kafanıza dank etmez.

Ben evlendiğini öğrendikten sonra görüşmek istemediğimi belirttim ve kestim. Masumluktan bahsetmiyorum burada. O dışarıda bir kafede buluşup doğru olmadıgını soyledigim gorusmeden bahsediyorum. Beddua sıralayacagınıza böyle olayların yasandıgını anlatan birine daha ılımlı yaklasın

iyi de sen demedin mi evli olduğunu söyledi yine de görüşmeye gittim diye
bak aşağıda başka türlü yazmışsın
bi süre görüşmeye devam ettim demişsin
şimdi neden insanları suçluyosun

Ben buyuk konuştum ondam bunu yaşadım demedim. Hayatta icinde bulunmak istemediginiz seylerin icinde bulunabiliyorsunuz dedim. Ben hatamı onunla muhabbete devam ederek yaptıgımı kabul ediyorum. Muhabbet evli herhangi bir arkadaşımla yapılan muhabbetin dışına cıkmamıştır.

iyi de sen demedin mi evli olduğunu söyledi yine de görüşmeye gittim diye
bak aşağıda başka türlü yazmışsın
bi süre görüşmeye devam ettim demişsin
şimdi neden insanları suçluyosun
Ben kimseyi suçlamadım ki... Asla oyle birşeyim olamaz. Olduysa kusura bakmayın. Ben onları iletişimi tamamen sonlandırmadan onceki gorusmek istemiyorumu bile bildirdiğim mesajlarımo kastederek soyluyorum. Ben olmayan kocamın derdine düşmedim kızlar. Günah çıkarmaya da gelmedim. Burada konuyu açarak yanlış yaptım kabul ediyorum ama yüklenmeden once bir düşünün. Bunu gercekten yapan ve en ufak rahatsızlık duymayan insan burada bunu paylaşmaz zaten. Bir diğer konu anlaşamadığımız birsey oldugu için bittigini soylemiş bir hanımefendi. Birsey başlamadı ki bitsin. İkincisi ise, bu anlaşmamak icin yeterince geçerli bir sebep degil mi?

Masum bi arkadaslik,muhabbetse neyin kavgasindasinki sen suan.endisen niye bu konuyu acman niye.

Ah bu kadinlar , kendilerini aldatan kocalarina bu kadar saldirmayip hinclarini başka kadinlardan cikarmaya calisiyorlar yaaaa. Yok fiiliyata geçmemiş yok geçmiş de bi kerelik hataymis diye kendilerini kandiriyorlar yaa... azicik da adamlara yuklenin yahu hirsizin hic mi sucu yok?

o may gat bacım dedin ortalık karışacak...ben geçen birine bacım dedim diye ne terbiyesizliğim kaldı ne ahlaksızlığım aman bacım dikkat..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…