hataydı..

adam isteyipte alamadıysa çekip gitmiştir..ben bu konularda asla ılımlı değilim ..Rabbim göstermesin bana hatta hiçbirimize..Kocalarımızı saptırmasın(bak kocalar ana tema :bu yorum sahibini biliyor) evli erkeklerle birlikteliği entelektüellik ya da medeniyet sayan midesiz mezhepsiz zeka sıkıntılı kadın olduğunu sanan fakat kadınlıkla uzaktan yakından alakadar olmayan insanımsılardan Rabbim bizleri ırak eylesin...

Evli olduğunu bile bile görüştüğünüz adamın karısı varsa çocuğunun vebali var üzerinizde.
Sonradan görüşmeyi kesseniz de..
Nefs engellenmeli ne olursa olsun.
Empati kurabilseydiniz eğer eşiyle ilgili hiçbir bahaneniz olmazdı evli bir adamla görüşmeye..

sizinki hata degil. düpe düz. hem cinsinin NİKAHLI kocasıyla görüşme gereksinimi duymuşun.
birde bura gelip hata diyip tövbe cıkarıyosun...
kiliseye git kuzum

Sen otur o kadinin yerine koy kendini de oyle ruh gibi nasil doasilir anlarsin.
Evli oldugunu bile bile konusmakta neyin nesi..ve basindan soylemis sana tobe rabbimmm.sen akil ver insanlara

sen git elin evli adamıyla görüş
sonra pişmanım ruhum hadi canım bizde yedik
adam sana baştan evli oldugunu söylemiş görüşmemek bu kadar mı zor yahu
ne vardı o adamda peşinden bu kadar gittin anlamadım
evli daha ne olacak evde bekleyen karısı çocukları var
onlara acı ızdırap çektirmek var daha ne olsun
sen günü gün et sonra ruh ol
niye kıçına tekmeyimş bastı hayvan herfi
Allah ikinizinde ıslah etsin
ha bu arada sen neyin derdindesin
yoksa adamla yattında bakirelik derdinemi düştünn

Simdi sana hatani anlamissin ay cok güzel desem , Diger magdur kadinlarin hakkina girmis olurum..

Sen burdan ilerde evlendigim adam duymasin diyosun mutlulugunu dusunuyosunda ya mutlukugunu bozdugun diger kadini neden hic hesaba katmadin?
Hataymis , bile bile gorusmek bile bile.yazismak sonrada yok.efendim hataydi...

Evli bir bayan olarak allah senin gibilerden uzak tutsun bizi...

Kendi mutlulugunun derdinde , ilerde evlendigi adam ya duyarsaymis peki ya ahini aldigin kadinin mutlulugu...

Hatasini anlamis cok guzel yazmamizi bekliyot

Kendi mutlulugunun derdinde , ilerde evlendigi adam ya duyarsaymis peki ya ahini aldigin kadinin mutlulugu...

Hatasini anlamis cok guzel yazmamizi bekliyot

böyle kadınları toplayıp
agzıyla burunları yer degiştirene kadar dövesim geliyor
hadi kk kalkın ayaga konu sahibi alkış ve tebrik bekliyor
salakmı ne
çok sinir oldum
şuan elime geçse dövmekle ugraşmam
balkondan ters çevirip aşagı sallarım

arkadaşım ilk mesajında sen değilmisin, evlendiğini tanıştığımızda söyledi, görüştük bir süre devam ettik diyen. şimdi de evlendiğini öğrendikten sonra görüşmek istemedim diyorsun, sen mi anlatamıyorsun, biz mi anlamıyoruz.
hoş ben böyle konuları anlamak da istemiyorum.
ha veli ali, ha ali veli sonuça bakarım, neticesinde bu adam evli, sen bekarsın.
tercihlerini bu kadar bekar adam varken, gidip de evli erkeklerden yana yapan daha doğrusu evli erkeklere dadanan tüm hemcinslerime iyi dileklerimi sunamam. o erkeklere zaten insan sıfatı vermiyorum, konu sizin olduğu için sizi baz alıyorum. ayrıyetten de
ben böyle olayların yaşandığını anlatan birine ılımlı olamam, olmam da mümkün değil, çünkü ne var ki diyerek muhabbet eden zihniyet bana ters.
bu zihniyetdeki kişiler yüzünden kızımla ben de suçsuz günahsız masumzedelerdeniz.

Ne kadar ileri gittiğini sen biliyorsun. Bu sebeple adamın kişiliğini düşün kendini onun yerine koy "söylenmesini ister miydin yoksa istemez miydin?" vereceğin cevabı buna göre belirle
Birde yaptığınızın hata olduğunu kabul edip bitirmeniz bile bir erdem

bi taneside gelip
evli adamın nikahlı karısı beni evire cevire dövdü diye demiyo arkadaş
yada kocamın yelloz sevgilisini hastanelik ettim falan fistan
tamam tamam dünyadayım

Allah evli erkeklere yazan kadınların belasını versin evet.
Ama ya evli oldugu halde macera peşinde koşan erkekler?
Onlara "aferin oğlum aynen devam"- "benim kocam yapmaz ki o şıllık kadın düşmüştür peşine"-"erkeğin elinin kiri kadının alnının kiri" demeye devam !!!

Sadakat sözünü kim vermişti bu arada? Kadın mıydı evli erkek mi ?

Ben savunmadım durumumu. Bulundugum durumdan rahatsızlık duydum. Yanlış yaptığımı dusundum.

ee biz napalım sana, senin psikolojinimi düzeltelim? daha iyi o adamın karısı gelsin onun gerçekten ihtiyacı var senin değil.

neden ruh gibi dolaşıyorsun
bi halt yedin onla yattın dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…