adam isteyipte alamadıysa çekip gitmiştir..ben bu konularda asla ılımlı değilim ..Rabbim göstermesin bana hatta hiçbirimize..Kocalarımızı saptırmasın(bak kocalar ana tema :bu yorum sahibini biliyor) evli erkeklerle birlikteliği entelektüellik ya da medeniyet sayan midesiz mezhepsiz zeka sıkıntılı kadın olduğunu sanan fakat kadınlıkla uzaktan yakından alakadar olmayan insanımsılardan Rabbim bizleri ırak eylesin...hiç bir şey bana o adamı konu sahibinin bıraktığına inandıramaz.. bırakacak adam evli olduğunu bile bile başlamazdı.. vicdan dediğimiz olay takıp-çıkarılan birşey değil, ya vardır ya yoktur..
özetle konu sahibi, bedduam güncel.. o kadının durumunu anlaman için..
sen git elin evli adamıyla görüş
sonra pişmanım ruhum hadi canım bizde yedik
adam sana baştan evli oldugunu söylemiş görüşmemek bu kadar mı zor yahu
ne vardı o adamda peşinden bu kadar gittin anlamadım
evli daha ne olacak evde bekleyen karısı çocukları var
onlara acı ızdırap çektirmek var daha ne olsun
sen günü gün et sonra ruh ol
niye kıçına tekmeyimş bastı hayvan herfi
Allah ikinizinde ıslah etsin
ha bu arada sen neyin derdindesin
yoksa adamla yattında bakirelik derdinemi düştünn
Kendi mutlulugunun derdinde , ilerde evlendigi adam ya duyarsaymis peki ya ahini aldigin kadinin mutlulugu...
Hatasini anlamis cok guzel yazmamizi bekliyot
Ben evlendiğini öğrendikten sonra görüşmek istemediğimi belirttim ve kestim. Masumluktan bahsetmiyorum burada. O dışarıda bir kafede buluşup doğru olmadıgını soyledigim gorusmeden bahsediyorum. Beddua sıralayacagınıza böyle olayların yasandıgını anlatan birine daha ılımlı yaklasın
adamı kandırdın seni alçak fa...şe diyen oldu mu bu topikte sence...erkeklerin namussuzluğu zaten ortada onlara diyecek söz beddua ah kaldı mı ..kız kendi ayağıyla geldi her şey müstahak şu an..adam arsız ben evliyim demiş,kız daha arsız nevar ki diye başlamış muhabbete yetmemiş ısınmış adama gitmiş görüşmüş bide ..şimdi kız çok mu masum.
belki yaktığı mumlar dile gelirsizinki hata degil. düpe düz. hem cinsinin NİKAHLI kocasıyla görüşme gereksinimi duymuşun.
birde bura gelip hata diyip tövbe cıkarıyosun...
kiliseye git kuzum
hammmm diye kendini yerbelki yaktığı mumlar dile gelir
keske ne olacak ki diyeceginiz yerde daha once dusunseydiniz bunlari..
Ben savunmadım durumumu. Bulundugum durumdan rahatsızlık duydum. Yanlış yaptığımı dusundum.
A
Sakin dönüş? Başından beri yanlış yaptıgımı biliyordum onunla sohbet etmek istemedim ilk başta bile ve o ne olacak ki konussak dedi işte. Sonra cesaretimi topladım gorusmek istemediğimi soyledim. Telefonlara ve mesajlara cevap vermedim. Bazen hayata karşı her zaman aynı şekilde durulmuyor sanırım.bi hata yaptım ve bunu da buraya yazdım. Belki yazmam da hataydı ama soylediğim gibi ruh gibi dolaşıyorum. Kendimle olan bi savaş ve nasıl yenik düştüm diye sorguluyorum hala. Bu da ders olabilir nitelikte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?