ılımlı islam tabiri ile aynı olmuş bu az daha sık ha gayret birgün sizinde başınıza gelirse hatırlarsınız beni diye bir cümle kurmana ramak kaldıBen evlendiğini öğrendikten sonra görüşmek istemediğimi belirttim ve kestim. Masumluktan bahsetmiyorum burada. O dışarıda bir kafede buluşup doğru olmadıgını soyledigim gorusmeden bahsediyorum. Beddua sıralayacagınıza böyle olayların yasandıgını anlatan birine daha ılımlı yaklasın
o may gat bacım dedin ortalık karışacak...ben geçen birine bacım dedim diye ne terbiyesizliğim kaldı ne ahlaksızlığım aman bacım dikkat..
adamı kandırdın seni alçak fa...şe diyen oldu mu bu topikte sence...erkeklerin namussuzluğu zaten ortada onlara diyecek söz beddua ah kaldı mı ..kız kendi ayağıyla geldi her şey müstahak şu an..adam arsız ben evliyim demiş,kız daha arsız nevar ki diye başlamış muhabbete yetmemiş ısınmış adama gitmiş görüşmüş bide ..şimdi kız çok mu masum.Ah bu kadinlar , kendilerini aldatan kocalarina bu kadar saldirmayip hinclarini başka kadinlardan cikarmaya calisiyorlar yaaaa. Yok fiiliyata geçmemiş yok geçmiş de bi kerelik hataymis diye kendilerini kandiriyorlar yaa... azicik da adamlara yuklenin yahu hirsizin hic mi sucu yok?
bayan demekten çok daha mantıklı ve anlamının hakkını veren bir kelime ama sanırım fiili yobazlığa giriyor bacım kelimesi.Biz bilmeden küfür lugatına mı girmiş o kelime
Ah bu kadinlar , kendilerini aldatan kocalarina bu kadar saldirmayip hinclarini başka kadinlardan cikarmaya calisiyorlar yaaaa. Yok fiiliyata geçmemiş yok geçmiş de bi kerelik hataymis diye kendilerini kandiriyorlar yaa... azicik da adamlara yuklenin yahu hirsizin hic mi sucu yok?
bilmem ki konu sahibi neyin reklamında ...aferin hatanızdan dönmüşsünüz diyemicem ben. bile bile hata yapmışsın sen tanımıyorsun etmiyorsun evliyim diyor adam ama hala konuşmaya devam ediyorsun. evliyim dediği anda engeli basacaktın. olan olmuş kapat o defteri yoluna git bari. sen söylemezsen kim bilecek senin zamanında evli adamla konuştuğunu
bayan demekten çok daha mantıklı ve anlamının hakkını veren bir kelime ama sanırım fiili yobazlığa giriyor bacım kelimesi.
Şunu d söylemedwn geçemeyeceğim. Çok samimi olduğum bi arkadaşıma evli bi adam internet üzerinden sündü. Plan kurduk rezil etmek için. Arkadaşım kabul etmiş gibi konuştu. Buluşmaya çağırınca adam çok kalabalık gittik orda rezil rüsva ettik adamı sanırım bırak aldamayı evden dışarı çıkamaz :)))
Haberleşelim canımBize de uğrayın
Boyle hatasını anlamış gorusmeyi devam ettirmemiş biriyim. Pişmanlığımı belirtiyorum. Destek elbette ki beklemiyorum. Beddualarla gelmeniz sizi iyi insan yapmıyor. O kadar cok bunu devam ettiren insan vardır ki, sohbet ederek toplamda bir hafta sürmemiş bir konuda üzüldüğümü burada belirttim. Kendimi savunmak olarak algılamayın. Çok yanlış yaptım onunla başından konuşarak. Bundan sonra hayata dair umudum yok zaten. Herkese teşekkürler, reklamla alakası yok sadece üzgün oldugum icin yazdım. Kalın saglıcaklaburada hırsız kim? adam mı? hadi canım..
evli olduğunu bile bile, seçilmiş olmanın verdiği gururla ilişkiye devam eden kadın masum yani.. yaw he he..
konu sahibi, sen ve senin gibilere yapabileceğim en güzel dua; inşallah eşinle en mutlu olduğunu hissettiğin anda çıkar bu olay karşına.. o zaman anlarsın karşıda ki kadını..
sevgiler..
Boyle hatasını anlamış gorusmeyi devam ettirmemiş bir insana beddualarla gelmeniz de sizi iyi insan sını
sen hatanı anladığın için gelmedin üç beş kişi ruhunu pohpohlar belki diye geldin vicdanını temizlemek rahatlamak için geldin..istediğini bulamayınca iyice vicdani yıkıma girdin..ama gerçek bu biz seni aklayamayız..Boyle hatasını anlamış gorusmeyi devam ettirmemiş bir insana beddualarla gelmeniz de sizi iyi insan sını
sen hatanı anladığın için gelmedin üç beş kişi ruhunu pohpohlar belki diye geldin vicdanını temizlemek rahatlamak için geldin..istediğini bulamayınca iyice vicdani yıkıma girdin..ama gerçek bu biz seni aklayamayız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?