ya cevap veremiyor musunuz, evet babaMIZIN parasiyla aldik, kim ne karisacak diye. ne sinir bozucu yaaaAyyy benim annemle babaannem aynı binada oturuyorlar babaannemin üstünde bir komşu var onun üstünde annem. Babaannem o aradaki komşuyu doldurmaya çalışıyordu çok ses yapıyorlar sen rahatsız olmuyormusun diyordu kadına sürekli. Bir de annemlerin oturduğu bina eski bina yeni binalar gibi kagit gibi değil hic ses gitmiyordu alt katlara. Biz veya kardeşlerim çocuklarımızla gitsek hemen kadını işliyordu rahatsız oldun dimi çok ses geliyor dimi kadın yok teyze ses olsa benden de size gelirdi benim çocuklar o kadar koşup zıplıyor dedikce bize gelip bak kadın rahatsız oluyor şikayet ediyor derdi.
Başka bisey bulamazsa biz niye sık sık annemize gidiyormuşuz babamın maaşını bitiriyormusuz halbuki annem hasta yorulmasin diye bizler giderken hepimiz evimizden bi çeşit yapıp birleşip menü çıkarıyoruz . Bi alışverişe gitsek gelip geçerken sürekli poşetlerde gözü ne aldınız babanızın parasiylami aldınız söylenip durur. Çok zor yani annem evinde bir bardak çay içse başlardı hemen ben burda ölüyorum o orda keyif yapıyor olmelik bir durumu da yok yatalak falan bisey değil normal yaşlılık ağrıları yani. Yani çok zor günler sizi bekliyor dayanabilecekmisiniz
Tabiki vermez.Bide nasil esinize miras kaliiyor?Alt katta kvde,siz ust katta gorumce?2 katli ev esinize nasil miras kaliyor 3 e bolunmesi lazim ?Herkese iyi geceler. 20 yıldır evliyim. Kayınvalide beni hiç sevmez. Ara ara aramız düzelir gibi olsa da asıl durum bu.
Ben üç beş yıldır tam doğa insanı oldum çıktım. Eşimin köyüne aşığım. Çok ama çok seviyorum. Deniz manzaralı yemyeşil bir köy. Bu arada köyde ki iki katlı köy evi eşime miras olarak kaldı. Alt katta kayınvalide oturuyor. Üst kat harabe ve tekrar sıfırdan dekorasyonunu yaptırıp yazları orada kalmayı planlıyoruz.
Eşim geçtiğimiz dört gün boyunca kardeşi ile birlikte köydeydi. Normalde ketumdur annesinden bana laf taşımaz ama o kadar şişmiş ki annesiyle kavga ettiğini bana telefonda söyledi. Neden, ne oldu ki falan derken aslında konunun benle ilgili olduğunu anladım. Bu akşam geldi. Biraz daha detaylı sorunca çözülüverdi. Meğer kadın dört gün boyunca benden girmiş, rahmetli annemden çıkmışVe diğer çocukları da evde. Eşimin ortanca kardeşiyle arası bozuk. Ben bozuyormuşum aralarını. Üst katta deniz tarafına küçük bir balkon açtırmayı planlıyoruz. Ben oraya keyif yapmaya gidiyormuşum. Kadın beni günlerce ağzına sakız etmiş. En son eşim delirip, yükselince susmuş. Görümcemde annesini bana karşı dizginlemeye çalışmış ama nafile. Kayınpeder öldükten sonra iyice çığrından çıktı kadın.
Benim yüzüme bu kadarını yapamaz ama fırsatını bulunca laf sokmaktan geri kaçmaz.
Şimdi size sorum şu. Bu kadın bana o üst katta huzur verir mi? Çok uzun süredir o evin hayalini kuruyordum. Çok sevdiğim bu mekanda ona rağmen huzur bulabilir miyim?
He he huzur verirBu kadın bana o üst katta huzur verir mi?
Hayır bulamazsın, biraz acımasız olacak ama ölmesini bekleHerkese iyi geceler. 20 yıldır evliyim. Kayınvalide beni hiç sevmez. Ara ara aramız düzelir gibi olsa da asıl durum bu.
Ben üç beş yıldır tam doğa insanı oldum çıktım. Eşimin köyüne aşığım. Çok ama çok seviyorum. Deniz manzaralı yemyeşil bir köy. Bu arada köyde ki iki katlı köy evi eşime miras olarak kaldı. Alt katta kayınvalide oturuyor. Üst kat harabe ve tekrar sıfırdan dekorasyonunu yaptırıp yazları orada kalmayı planlıyoruz.
Eşim geçtiğimiz dört gün boyunca kardeşi ile birlikte köydeydi. Normalde ketumdur annesinden bana laf taşımaz ama o kadar şişmiş ki annesiyle kavga ettiğini bana telefonda söyledi. Neden, ne oldu ki falan derken aslında konunun benle ilgili olduğunu anladım. Bu akşam geldi. Biraz daha detaylı sorunca çözülüverdi. Meğer kadın dört gün boyunca benden girmiş, rahmetli annemden çıkmışVe diğer çocukları da evde. Eşimin ortanca kardeşiyle arası bozuk. Ben bozuyormuşum aralarını. Üst katta deniz tarafına küçük bir balkon açtırmayı planlıyoruz. Ben oraya keyif yapmaya gidiyormuşum. Kadın beni günlerce ağzına sakız etmiş. En son eşim delirip, yükselince susmuş. Görümcemde annesini bana karşı dizginlemeye çalışmış ama nafile. Kayınpeder öldükten sonra iyice çığrından çıktı kadın.
Benim yüzüme bu kadarını yapamaz ama fırsatını bulunca laf sokmaktan geri kaçmaz.
Şimdi size sorum şu. Bu kadın bana o üst katta huzur verir mi? Çok uzun süredir o evin hayalini kuruyordum. Çok sevdiğim bu mekanda ona rağmen huzur bulabilir miyim?
Siz o evde anca kayınvalde ölünce huzur bulursunuz sağken bouoe bir hayal asla kurmayın derimHerkese iyi geceler. 20 yıldır evliyim. Kayınvalide beni hiç sevmez. Ara ara aramız düzelir gibi olsa da asıl durum bu.
Aman tek orası kalmış bari tadinu çıkarın izin vermezsiniz yukarı çıkmasına tabi eşiniz nasıl biri bilmiyorum. Arada sınırı korumanıza izin verirse yaptırınÇok merak edilmiş. Tek miras kalacak yer burası değil. Köyde başka başka araziler var. Şehir merkezinde diğer kardeşlere ait daireler var. Bu 60 yıllık yığma tuğla bir köy evi de bizim
Normalde kv derdim değil tabiki. Ama altlı üstlü oturmak olunca o rahatlık o kadar kolay olur mu onu tartıp biçmeye çalışıyorum20 yıl ...
Dile kolay .
Sizin de artık bazı şeyleri aşmış olmanız gerekmez mi?
Umursamamak, idare etmek, duymamak, sınırları çizmek ,bilmek . . .
Yani 20 yılda bazı şeyler oturmuş olmalı.. Konuşan hala konuşur, kötü hala kötüdür.
onu demiyorum da sizin yeni evli gibi tek derdinjz kayınvalide mı olacak.
Amaaan boşver rahatlığına ulaşmadiniz mı hala
yaaa missssssBu kadın manyak mı konu sahibesi senden ne istiyormuş ki?Sağlık durumu nedir, yakın zamanda ölme durumu olabilir m, mesela?
Bulamazsınız tabii ki.Herkese iyi geceler. 20 yıldır evliyim. Kayınvalide beni hiç sevmez. Ara ara aramız düzelir gibi olsa da asıl durum bu.
O zaman neden eşiniz o Eve razı oldu ki? İlerde o ev köyde diye gelir gelir kalırlar. Yaptırsanız da sefasını herkes sürer. Masrafa değer mi o bile tartışılır bu durumdaÇok merak edilmiş. Tek miras kalacak yer burası değil. Köyde başka başka araziler var. Şehir merkezinde diğer kardeşlere ait daireler var. Bu 60 yıllık yığma tuğla bir köy evi de bizim
Miras konusu çok bambaşka bir konu.O zaman neden eşiniz o Eve razı oldu ki? İlerde o ev köyde diye gelir gelir kalırlar. Yaptırsanız da sefasını herkes sürer. Masrafa değer mi o bile tartışılır bu durumda
Yaş 65.kayınvalide yaşı kaç?
ve sizin köy nerde çok merak ettim tam deniz manzaralı hoşuma gitti :))
Şimdi şöyle yaşı baya varsa yaşlılığına ver zaten 20 senedir tanıyorsun.Orada sürekli durursan sana huzur vermeyebilir ama eninde sonunda uzlaşırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?