Hayallerim, köy evi ve kayınvalide

ya cevap veremiyor musunuz, evet babaMIZIN parasiyla aldik, kim ne karisacak diye. ne sinir bozucu yaaa

Tabiki vermez.Bide nasil esinize miras kaliiyor?Alt katta kvde,siz ust katta gorumce?2 katli ev esinize nasil miras kaliyor 3 e bolunmesi lazim ?

Evin tapusu eşinizin üstüneyse, eşiniz yanıniz da ise neden olmasın.

Ben cesaret edemezdim o ayrı. Kimsenin manyakliklari ile uğraşacak güce sahip değilim. Siz baş edebilir misiniz?

3 yillik 5 yillik gelin olsaniz olmazdi orda. Ama 20 yili devirmissiniz. Nerdeyse siz olucaksiniz kayinvalide. Smdiye kadar ki yasadiklariniz size eminim cok tecrube katmistir. Yani yeni gelin olsaniz yapmayin huzursuz olursunuz derdim. Ama katmerlenmis gelinsiniz kitap gibi okuyosunuzdur kv yi. Ben olsam gider otururum evim ayri kapim ayri.

Hayır bulamazsın, biraz acımasız olacak ama ölmesini bekle

20 yıl ...
Dile kolay .
Sizin de artık bazı şeyleri aşmış olmanız gerekmez mi?

Umursamamak, idare etmek, duymamak, sınırları çizmek ,bilmek . . .

Yani 20 yılda bazı şeyler oturmuş olmalı.. Konuşan hala konuşur, kötü hala kötüdür.
onu demiyorum da sizin yeni evli gibi tek derdinjz kayınvalide mı olacak.

Amaaan boşver rahatlığına ulaşmadiniz mı hala

Siz o evde anca kayınvalde ölünce huzur bulursunuz sağken bouoe bir hayal asla kurmayın derim

Çok merak edilmiş. Tek miras kalacak yer burası değil. Köyde başka başka araziler var. Şehir merkezinde diğer kardeşlere ait daireler var. Bu 60 yıllık yığma tuğla bir köy evi de bizim
Aman tek orası kalmış bari tadinu çıkarın izin vermezsiniz yukarı çıkmasına tabi eşiniz nasıl biri bilmiyorum. Arada sınırı korumanıza izin verirse yaptırın

Normalde kv derdim değil tabiki. Ama altlı üstlü oturmak olunca o rahatlık o kadar kolay olur mu onu tartıp biçmeye çalışıyorum

Bulamazsınız tabii ki.

Çok merak edilmiş. Tek miras kalacak yer burası değil. Köyde başka başka araziler var. Şehir merkezinde diğer kardeşlere ait daireler var. Bu 60 yıllık yığma tuğla bir köy evi de bizim
O zaman neden eşiniz o Eve razı oldu ki? İlerde o ev köyde diye gelir gelir kalırlar. Yaptırsanız da sefasını herkes sürer. Masrafa değer mi o bile tartışılır bu durumda

kayınvalide yaşı kaç?
ve sizin köy nerde çok merak ettim tam deniz manzaralı hoşuma gitti :))

Şimdi şöyle yaşı baya varsa yaşlılığına ver zaten 20 senedir tanıyorsun.Orada sürekli durursan sana huzur vermeyebilir ama eninde sonunda uzlaşırsınız.

O zaman neden eşiniz o Eve razı oldu ki? İlerde o ev köyde diye gelir gelir kalırlar. Yaptırsanız da sefasını herkes sürer. Masrafa değer mi o bile tartışılır bu durumda
Miras konusu çok bambaşka bir konu.
Alt katı kayınpeder yaptırmıştı zaten. O evin kullanım hakkı kayınvalidenin. Herkes gönlünce gelsin otursun elbette hiç sorun değil. Üst katı yaptırırsam yine ihtiyaç dahilinde girilebilir. Ama daha kontrollü olur.

Yaş 65.
Karadeniz

Eğer, çok alıngan takıntılı duygusal, " kayinvalide yan baktı ühhüü" diye koşup buraya başlık açacak tipte biri degilseniz- değilsiniz gibi bir izlenim uyanırdınız bende-, pekala olur. Alt tarafı yaz tatilinde gideceksiniz. Kayinvalideye he he dersiniz, geçer gidersiniz. Öyle güzel bir yeri kaptırmayın. Madem ata toprağı diye eşiniz de değer veriyor, o da çok mutlu olur, ikinci bahar yaşarsınız

Cok mesafeli bir insanımdır o mesafe ile aynı evde kayinvalidem ile 29 yıl yaşamış birisi olarak diyorumki cok cok zor git başka yere yaptır aynı koy bile olmasın cunki o köy ve koydekiler onun akrabası cidden hiç göze almam ben olsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…