Hayat bundan mı ibaret?

Boşanan abim bizimle yaşıyor yeğenimin velayeti abimde. Benden küçük evli kardeşim de bizimle aynı apartmanda yaşıyor.

Acaba evlenip boşanma olayı sizi yıpratmış ve tramva bırakmış olabilir mi?
İlk evlilikte yaşadığım birden fazla travma oldu ama aradan 6 yıl geçti. Boşandığım için çok şanslıyım. Bazen burda açılan bazı konular bana eski evlilikle ilgili kötü olayları hatırlatıyor tetikleniyorum. Fakat bu yaşadığım gel gitli ruh hali varoluşsal sancılardan, hayatı sorgulayıp potansiyelimi gerçekleştirmemekten kaynaklı.

Canimm ilaclarini duzenli kullanman lazim yoksa ilerleme olmaz eczaneden ucretlide alabilirsin.
Evet biliyorum ama doktora anlatmadığım, eksik söylediğim detaylar vardı. Muhtemelen bana koyulan tanı değişecek. O yüzden eczaneden almadım randevuyu bekledim. Büyük ihtimalle ilaç ve doz değişimi olacak.

Anladimm ama ilaci aniden birakirsan daha kotu olursun o yuzden kafana gore birakma birdahakine

Yaşadığımız herşey bizde bir şeyler bırakıyor. Birazda yapısal olarak sanki melankoliksiniz bundan dolayı da sizi etkiliyor olabilir. Birde fazla overthink var anladığım. Gerçekten yeni bir iş size çok iyi gelecektir. Fazla düşünmek insanı yıpratan bir şey.

Özgüven eksikliğinden bunlar.
Bende de vardı sizin kadar olmasa da ben de kendi kendime araştırarak kişisel gelişimle ilgilenerek yendim.

Overthinkingin zirvesini yaşıyorum. Aslında daha önce bu kadar melankolik, negatif değildim.

Sanki bir simülasyon oyunu içindeyim, labirente girdim de birisi uzaktan beni izliyor benimle dalga geçiyor "ahahaha salağa bak, bir türlü çıkamadı labirentten hep aynı yolda yürüyor" diyor gibi
Bu sanrı genelde ergenlikte oluyor. Hayatınızda mükemmelliyetçi birileri varsa ondan kaynaklı da olabilir. Veya zorba bir akrannkardeş vb.Kendi deneyimimden yola çıkarak söyleyeceğim; zorba ve alaycı bir erkek kardeşle büyüdüm ve bunu aşması benim için zorlayıcıydı. Neyse ki atlattım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…