- Konu Sahibi drbeauty123
-
bu ne yaa!!!
bı konu acıyolar ınsanlar yorum yapıyor vaktını ayırıyor fıkırlerını paylaşıyor, ama bazı konu sahıplerı kendi işine gelmeyen,eleştirilmeyi asla kabul etmeyen bu insanlar panter kesiliyolar!!!
evet bu arkadaslar cok haklı konu sahıbı arkadasım. 4yıl bu yaaa dile kolay 4 yılda tüm benliğini bu adama vermişsin sonrada oturup aglıyosun, eleştirenlerede bi hakaret etmedıgın kalıyor!!!
eger eleştri kaldıramıyorsanız acmayın konu arkadasım herkes sızınle aynı fıkırdemı olacak?
aklınızla okumuşlugunuzla cok övünmüşsünüzde, panter kesildiginiz arkadasların yarısı kadar aklın olsaydı 4 yıldır kendıne bu işkenceyı yapmazdın!!
not:yasadıklarınızı eleştirmiyor yadırgamıyorum ama gerceklerı soyleyen ınsanlara hakaret boyutunda çıkışmalarınız acayip sinirimi bozdu.bu performansınızı sevgilinizin de üzerinde denemenizi tavsiye ederim.emin olun cok etkili olacaktır!!!
O zaman mutlak kader ve değiştirilebilir kader ayrımını da bilmeniz lazım dimi. Kadere inanmak imanın şartı elhamdülillah müslümanızama allah akıl mantığı insana neden vermiş kendisi için hayırlı olacağa kendisi karar versin demiş önüne yollar koymuş o zaman size göre bir kadını erkek ezsin tüm insanş haklarını elinden alsın erkek ya evlenince de dövsün ama kız kaderim bu desin çeksin öyle mi bu konuyu dine nasıl bağladını o enteresan siz istediğiniz gibi yaşayın ama kimsenib görüşlerini sorgulamayın
iyi de siz demediniz mi gezip tozup eğleniyoduk o yüzden gözüme batmadı bu zaman kadar diye
cümle tam böyle değildi ama bunu kastettiniz sonuçta
o yüzden öyle yorumlar geldi
ben öyle gördüm şahsen
okumak konusunda da senin söylemeni değil diğer kullanıcıların sürekli bunu vurgulamasını eleştirdim ben
yoksa sen sürekli bunu vurgulamadın zaten
ayrıca gezdik eglendik bunun büyüsüne kapıldım belki dedim. siz sevgilinizle / eşinizle kocanız hiç gezmediniz mi? gezdiyseniz yada gezecekseniz sizin de mi gözünüz başka şeylerde oluyor ? :)
ben kimseye hakeret etmedim etmedim de. mesajları baştan sona okusanız anlarsınız kimin kime hakaret ettiğini. insanlar burda derdini paylasıyosa kimsenin kendisine aşağılık gözüyle bakıp iyice üstüne gelinsin diye paylasmıyor. yorum yapmak basla eleştiri başka sey ona saygım sonsuz. ama burada kişiliğime laf edilip gezdim eglendim deyince senin gözün baska şeylerde diyen insana da susamam kusura bakmayın
Yani bunlar yaşanırken güzel şeyler de yaşanmış herşeyi başka yöne çekiyorsunuz.
Bunların büyüsü derken yediği paraları kasdetmediğini ben anladım okurken. Gezdik dolaştık tadını çıkardık herşeyin oyüzden gözüm kapandı diyor.
ayrılalım dediniz mi hiç,sonra sizi tehdit ettimi, bu türler tehlikeli olabilir ,ya benimsin ya toprağın
bende anlamadım bu konuyu nasıl paraya, gözümün başka şeylerde olduguna bağladıklarını ..neyse. bana olan hırsından arkadaş sadece oraya takılmış
ben onu tehtid ediyorum hatta seni öldürürüm çileden çıkartıyosun beni diye
oda bana ağzına vururum dişlerin dökülür diyor en kötü tehtidi bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?