Hayatimin en önemli kararlarindan biri..

Balık baştan kokar güzel kardeşim

Allah allah ne demek bitemez. Psikopatmıdır nedir. Lütfen size değer veren insanları seçin siZi aşağıya çeken değil

Varlıklı aileden gelsen de süper işin olsa da kafada akıl olmadıktan sonra ne olacak ablacım düştüğün duruma bak? Seni ezmeye çalışan bu herife amma da meraklıymışsın. Şu adamla niye birliktesin ki, mutlu değilsin ağlıyorum yazmışsın....konun baştan aşağı saçma. Evlenince de dayak yer oturursun artık.

Ardina bile bakmadan kac, sizdeki iyi sabirmis ben 1 saniye bile dayanamazdim boyle bir sevgiliye de ailesine de. Korkacak bir sey yok, havlayan kopek isirmaz. Arkanizda kapi gibi aileniz var.

Canım nasıl dayanabiliyorsun bu kadar anlayamadım.
Bak herkes ne kadar güzel yorumlar yapmış. Dikkate al bunları herkesin bi bildiği var.
Gerekirse bikaç ay aşk acısı çek ama yıllarını mahvetme.
İyi düşün ve kurtuldum sonunda diye msj yaz buraya da içimiz rahatlasın.
Sana ve ailene yazık etme diyorum.

Size katılıyorum.
Aşağılık kompleksi var genç adamda.
Babası da tam bir uyanık.
Bu insanlara uzun uzadıya dert anlatmaya gerek yok, 'bitti,seninle evlenmek istemiyorum'.
Bak bu yorumları iyi oku. Ağzınıza sağlık.

6 yıl beklerken o mu okuttu seni aşını o mu yapti harçlığını o mu verdi ne biçim bı cümle bu sakin uzatma arkadaşım bi sinir krizine bakar iş en ufak hatasında bas yaygarayi sonra çekil kenara gir işine al maaşını gençliğini yasa boyleleri için zaman harcamaya değmez

Ileride yasayacaginin olaylarin fragmanını yasatiyorlar sana ne dusunurlerse dusunsunler korkmadan ayril gitsin bu adamla benim fikrim asla evlenmemelisin ...

6 yıl beklemismis. Ne 19 yaşında mi evlenecektiniz. Sizin gibi eğitime önem veren aile sizi o yaşta evlendirir mi? Sırf o babaya inat evlenmezdim ben. Ona ne yani?

Benim kv beni nisanliyken surekli arardı mesaj atardı . Dugun heyecanı falan der geçerdim. Evlendik ve hic bisey duzelmedi hala arayip durur. O arayinca ben stres oluyorum . Çünkü beni elsetrcek beni baskasiyla kiyaslayacak bisey mutlaka bulur. Ki benim esim ailesine bisey anlatmaz ketumdur. Ayrıl ya da ayrılma diyemem ama kv kp halasi falan degismez çünkü koca koca insanlar

Daha cok gencsin ezdirme yipratma kendini... erkek ardasin pek saglam gozukmuyor...belkide pisman olurum unutamam dusuncesiyle gel gitler yasiyorsun... ama evlenip cocuk sahibi olup ve bunlarin kat kat daha fazlasini yasayinca keske uzak dursaydim diyeceksin... erkek arkasinin ailesi baya problemli sizi rahat birakmazlar evlenince ki erkek arkadasin onlara karsi gelecek gibi gozukmuyor... kendine deger veriyosan kac kurtul. Insanlar asla degismez neyse o.

Bak kardesim ayril vs demem herkes kendi verebilir bu karari ama lutfen ayril.
Daha simdiden ben usulunde giyiniyorum diye baskiyi sindirmiss kendini savunmaya gecmissin.
Herseyi annesine anlatan erkek birey olamamis ki aile olsun.
Ya annesi kiyafetin iyi degildi diyorsa ne bekliyorsun ne umuyorsun.
Genceciksin yapma lutfen.ask vs inan ki bir sure sonra iyi ki ayrilmsim diyip aklina gelmeyecek seyler.

sonuna kadar katılıyorum..
okadar doğru söylüyor ki zatn içine siniveriyor benim de öyle oldu. öyle içime sindi ki görünce anlıyosun. aşk çok yoğun tutku fln da değil gördüğüm anda anlamıştım bnde.

daha da ilerlemeden bitir bu işi.

bu kızı dinle bak çok çok doğru konuşmuş...

Aklı başında birisin belli ki, kim ne derse desin umrunda olmasın. Ailen muhtemelen ne karar verirsen yanında olacaktır, o da konuşur konuşur susar. Sana bu şekilde konuşmalarına nasıl müsade ettin zaten şaştım. Dıdısının dısısı laf söyleyecek, 6 yıl bekledim bilmem ne diyecek, babası ayrı bi kafa. Ay şiştim kendini yakma. Bunlar nişanı düğünü de burnundan getirir evliliği de.

Siz bu ilişkiyi kafanızda çoktan bitirmişsiniz bence. Geriye sadece yılların hatırı ve acıma kalmış, ayrılmak için itici bir güç arıyorsunuz.

Bu aile sizin denginiz değil. Biraz hakaretvari olacak ama size yaptıklarına çok sinirlendim.
Bakın bu insanların tek derdi sizin ve ailenizin parası gibi duruyor. Ama cahil oldukları kadar kafasız da oldukları için kendilerini gizleme gereği duymamışlar. Bu tarz insanlar naif gördükleri insanlara her türlü baskıyı yaparlar. Sizi ve ailenizi çok saf görüyorlar belli ki. Süre verip tehdit bile etmişler. Çünkü babasının küçük dünyasında siz oğluyla senelerce gezdiğiniz için babanız rezil (!) olmamak için nişanı öne çekmek zorunda kalacak. Çünkü onlara göre siz çok safsınız ve kendileri çok akıllı. Tipik köylü kurnazı yani.

Üzgünüm ama sevgiliniz de sizi sevmiyor bence. Aşk, ilişki böyle olmaz. Büyük ihtimalle onun da tek derdi para ve ailesinden aldığı genetik materyal yüzünden o da kendini gizlemeyecek kadar kafasız. Adam bas bas bağırıyor resmen "benden koca olmaz" diye.

Yarın evlenirseniz de o paraları size şirin görünmeye çalışarak değil ezip baskı yaparak yemeye çalışacaklar. Çünkü böyle insanların normali bu. Diş geçiremedikleri, kendilerini ezen herkese de "ağam, paşam" yaparlar.
Şu an genellemenin dibine vurduğumun farkındayım ama bu toplumda çok var bu tarz insan.

Sizi anlamayan, ne size ne ailenize denk olmayan bu insanlardan uzak durun. Giden 6 sene olsun. Bir 6 sene daha kaybedip bir dünya maddi kayıp ve değer biçemeyeceğiniz kadar manevi hasardansa şimdi ayrılın, biraz üzülürsünüz sonra geçer.

Yolunacak kaz bulmuş 6 değil 16 sene bekler bu kurnaz da, babası herhalde yaşı itibariyle sabırsız, bir an önce yolmaya başlamak istiyor.

Git babasına de ki; babam eğer 30 bilezik, 2 set, benim üstüme olacak şekilde iyi bir muhitten 3+1 daire, yemekli 1000 kişilik kır düğünü yapabilecekseniz ve hayat standartımın düşmeyeceğini garanti edebilecekseniz razı gelecek bu işe.

Evlen bununla, en fazla üç aya boşanırsın. Kızım sen aklınımı yedin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…