- 7 Kasım 2013
- 165
- 95
- 43
- Konu Sahibi zerrinsakli
-
Yazmayin diyorum yine yaziyorlar.kazanmasam nasil harcayayim yaa ne güldüm. Kazaniyorum ki harciyorum.gidip dilenmiyorum birinden yada koca sevgili parasi yemiyorum .
Kim kimin parasini yiyor inan umrumda degil...yahu çoğumuz kazanıyoruz paramızı zerrin. bak yine aynı şeyi yaptın çalışmayan bayanları kışkırtıyorsun. koca parası yemek diye birşey yok. çalışmayan arkadaşlarımız kimsenin parasını falan yemiyor. bu insanlar hayatı paylaşıyorlar ayni yemeği paylaşıyorlar uzayıp gider bu liste...
Kim kimin parasini yiyor inan umrumda degil...
Bu konu eski bebegim..ama şu var gerçekten hakaret eden tipler var bana....Teşekkürler hassasiyetin icin..haklıyken haksız duruma düşmüşsün özellikle bir üye çok çirkin ifadeler kullanmış sana karşı kib ledim kendisini
fevrisin falan ama gereksiz üzerine gelinmiş
Pes yani kıskançlığın bu kadarı .,)) isterse bi kova içerisinde yakar paralarını sana ne yahu.bir ara herkes saçlarını soğan kabuğu rengine boyayıp Hürrem edalarında gezerdi.1000 TL çanta kullanmak da tamamen özenti (2000 TL maaş alıp 100 TL çantaya vermek )Adama gülerler .. :)
Kiskananlar catlasin yavrum..biz bize yeteriz...Pes yani kıskançlığın bu kadarı .,)) isterse bi kova içerisinde yakar paralarını sana ne yahu.
Ne diyon kizim yaa bu konu cok eskii.Ya hani ergenler olur ayyy pampa bi canta aldim olay olay yani 1000 lira verdim hah iste tavriniz bu siz burdan kaybediyosunuz yoksa maddi olarak beni 10 katlayip 100 e carpicak arkadaslarim var ama asla sormam sunu ne kadar aldin diye onlarda soylemezler zaten bi nevi kultur meselesi
Kiskanma guzelim çalış seninde olur diyecem ama olmaz..kaderine kuss..okurken cok emek verdigim icin calisirken pek yorulmuyirum....sende bir gun alirsin uzulme..Ahahaa tam bir 1000 liralık çanta kullanıyorum konusu olmuş. Artık nasıl bir işte çalışıyorsanız 1.000 lira verebiliyorsunuz haa kıskanıyorlar çekemiyorlar demişsiniz, koca parası yiyenler demişsiniz evde oturanlara şimdiden diyeyim ben de çalışıyorum eşim de kimya mühendisi çok çok iyi bir geliri var ama ben 1.000 lira bir çantaya vermem yani. Ayrıca çalışıp çalışmamak kadının kararı ve çalışmayan kadınlar koca parası yiyor diye bir şey yok müşterek bir hayat kuruluyor ve senin paran benim param olmaz bu hayatta. Nasıl çalışıyorsunuz nasıl bir mesleğiniz var onu da bilmiyorum çünkü üye olduğunzdan beri sürekli konu açıyor, konu bulamıyor arkadaşlarınızın eften püften sorunlarını yazıyorsunuz artık bize neyse. Daha yeni banınız bitti hemen sitedesin hem de tüm gün. Biz bulamadık öyle bir iş hem de 1.000 ya çanta alınacak kadar iyi maaşı olup ama sürekli kk da vakit geçirebilecek kadar rahat iş. Maşallah. Ama var ya ne konularınıza, ne size gram inanmıyorum evde oturup bugün acaba ne yazsam diye düşünen bir insansınız. Burada insanlara asıl hakaret eden sizsiniz neden konu açıp ayy 1.000 liralık çanta aldım çekemiyorlar diye konu açma gereği duyasınız ki bize ne yani dert mi bu herkes söyler bu lafı zaten abartı çünkü haa isterseniz gidin yakın paranızı da konu açacak kadar bir dert değil hava atmak için açılmış. Bende o zaman ayy şöyle lüks restoranda yemek yedim ay oraya o kadar para verilir mi dediler diye konu açayım dicem de boş işlerle geçirecek vaktim yok ara verdikçe işimden yazıyorum.
Ne diyon kizim yaa bu konu cok eskii.
Kiskanma guzelim çalış seninde olur diyecem ama olmaz..kaderine kuss..okurken cok emek verdigim icin calisirken pek yorulmuyirum....sende bir gun alirsin uzulme..
Benim tanidigim bir piskiyatrist arkadas var istersen vereyim telini bir görüş..Hadi yaa sen benim ne iş yaptığımı biliyor musun ki çalış senin de olur ama olmaz diyorsun. Çok şükür iyi bir maaşım ve dünyalar iyisi eşim var aa tabii ama sen internetten aradığın için ve bir türlü dikiş tutturamadığın için evli ve çalışmayan insanları koca parası yemekle suçlarsın. Ben evliyim ve sorumluluklarım var öyle sizin gibi bekar olup havaya saçılacak paralarım yok. Yoksa eşimin de benim de iyi bir mesleğimiz var ama dedim ya almam zaten diye. Okurken emek vermiş, çalışırken yorulmuyormuş hadi oradan kimse okumadı bir tek sen okudu çünkü ve okuyan herkes tüm gün sitede geziyor öyle mi maşallah size demek ki oturduğunuz yerden para veriyorlar yazık boşa veriyorlar demek ki. Ben de çok çabalayıp zor şartlarda okuduğu için paramın değerini bilip birikim yapmaktan yana kullanıyorum paramı. Geleceğimi de düşünüyorum ama siz herhalde evlilikten umudu kestiğiniz için tabii ki istediğiniz gibi harcayabilirsiniz yani en son sitede eklediğiniz tanımadığınız etmediğiniz size boşandım diyen adam evli çıkmıştı dimi. Biriyle de görüşmüştünüz bir daha aramamıştı siz de böyle eşyalar alıp avunuyorsunuz işte bense eşimle geleceğimizi inşa etmekle çünkü pahalı çantalar ego tatmininden başka işe yaramaz ben ise bunları çoktan aşmış ergenliği geçmiş bir kadınım. Çocuğum için daha ferah büyük bir ev ve yine çocuğumu iyi okullarda okutacak birikim yapmakla meşgulüm ama merak etmeyin yeri geliyor en iyi yerlerde yemeğimi yiyor tatillerde en güzel otellere de gidiyorum face adresimi vereyim resimlerime bakın bakalım hangi otele gitmişim en son ahahaaa
Zamaninda iyi laf sokmusum hala sindirememissin gelmis burda hayatimi sorguluyorsun...ister netten tanisirim ister sokaktan sanane..sen kendi basit hayatina bak..sen o cantayi alamazsin zaten haa alsanda emanet durur..rezil etme artik kendini..Ha bu arada cevap yazma boşuna çünkü yazmıcam daha önemli işlerim var okuyup geldiğim işimde layıkıyla işimi yapmakla meşgul olucam size de öneririm olduğunuz yerde bir işe yaramayı.
Hay allahim ya...Tek kelimeyle ozguveniniz dibe vurmus sizin ancak senin gibi tipler elinde gezdirdigi cantaylachava atabilir cokta kasma kendini ya bi cantayla bu kadar olay yapma haksizmiyim kizlar !!!
Bide konu ne oluyor oluyor benim sevgililerime ve bekar olduguma geliyor nedense..ilginc tipler var....bazilari evde sesleri cikmayinca burda gelip stres atiyor...onemsememek lazim..bi çok yorumu okudum ve ben mi garip düşünüyorum diye kendimi sorguladım. 1000 lira bi çantaya verilir. hatta borcum olmassa paramda varsa daha fazlasıda verilir. kime ne? niye bu kadar konu sahibinin üzerine gelinmiş anlamadım.
bu arada evli,çocuklu ve çalışıyorum bunuda yazayımda. bi kere dünyay geliyoruz isteyen alsın beğendiğini. yaşasın hayatını. sanki 30 liralık çanta alıyoruz diye madalya takıyor eşlerimiz çocuklarımız.
bu arada tepkiler ve cevaplar çok sert. ne gerek var böyle şeylere
Allahim sana geliyorum...Zerrin hnm bakin uslubunuz kirici ve cirkin bende evliyim ve bi kizim var evdeyim kizima bamak icin ise girmedim daha ama ben simdi koca parasimi yiyorum asla hala okuyorum aciktan bi gayretim var hedeflerim var avanoz boyuyorum satiyorum evddyim diye yiyici degilim burda mesele olan sizin 1000 tl lik cantaniz degil uslubunuz ustten knusma biciminiz okuyamamis olan isi olmayan insanlari incitmeyin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?