hayatimiza karisan insanlar neden var

Lezbiyen olmak suç değildir, lezbiyenim demek de hakaret değildir. Bazen blöf tehlikedir. Elbette gerekeni adli olarak yapıcam. Buraya yazılanlar silinmiyor, biliyorsun.

O kocaman poponla mutluluklar.resmini cekee koyarum cantamin ama sendende resim istiyorum ..kiz ne komiksin sen yaa

Agaha kizin kilosuna laf soyledik gurur yapti.kizim bak kac yasindasin bilmiyorum sen bana hakaret ettin aldin cevabini otur asagiya.nefret sucuymus ahaha ay allahim yaznaktan hazirlanamiyorum.sen bana lez dedin ben alindim mi bak cok ayip..

Yoo sen nefret suçu işledin, bende bunun hakkını burada değil yetkili yerlerde arayacağım. Sen de savunmana eklersin gerekenleri.

Lezbiyen olmak suç değildir, lezbiyenim demek de hakaret değildir. Bazen blöf tehlikedir. Elbette gerekeni adli olarak yapıcam. Buraya yazılanlar silinmiyor, biliyorsun.
Yapmazsan hatrim kalir evey yap.lezbiyen demek hakaret olabilir kime gore neye göre. Altina giremeyecegin laflari soyleme.sen kimi tehdit ediyorsun zavalli .kendi mutsuzlugundan millete saldiriyirsub .sonra iki laf edince seni mahkemeye vericem.vermeyen ne olsun.hadi gorusuruz orda gelirim mk cantamla..

Ayy su sisman kizi alin burdan lutfenn..kiz error veriyor

Evimde yayılmak mı???? Sana demiştim yıllar öncesinde kalma diye. Evet paranı alıcam. Ettiğin hakaret yanına kar kalmayacak.

Bu arada burayı okuyan, şişman, kilolu, hamile bir sürü insan var. Onlara bir mesajım var. Yıllarca bu tarz kişileri ciddiye aldık ama görüyorsunuzz değil mi? Sizi hayattan soğutan kişi bir o kadar da hayattan nefret ediyor ve kendi nefretine sizi de çekmeye çalışıyor. Sakın sakın sakın. O koca popoyu göbeği sevmeden küçüğüne ssahip olunmuyor. Kendinizi sevin. Nefret suçu işleyen ama bunu normalleştiren kişilere de hadi kış kış deyin. Hayatınıza bakın. Tüm şişmanları seviyorum, sizin o koca yanaklarınızı mıncırırım

konum kapansın demişsiniz ama kapanmadan bir hatırlatma yapayım.siz orijinal çanta diye taklidini almışsınız,1000 liraya zira gerçek bir Michael kors çanta 15 000 den başlar.sizin ki olsa olsa onun iyi bir taklidi olabilir.orijinal çantalarda,çantanın kimliği gibi seri nosu bulunan belgeler çıkar.bu iş türkiyede çok iyi yapılır.yani taklit işi.
ayrıca çantanızı güle güle kullanın ama orijinal olmadığını bilin istedim.polemik gibi bir amacım yok.

ovv büyük kavga kopmuş arkadaşlar kavgaya gerek yok yaa...o değilde çantanın markasını yanlş yazmış ona çok güldüm

Neden saygi cercevesinde tartismayi bilmiyoruz?
Neden elestirilere acik degiliz?
Neden etrafi saygisizca diye nitelerken kendimiz saygidan bihaberiz?
Neden cebimize giren iki kurus madden bizi yukseltse de egomuzu kucultmez?
Neden alcakgonullulugun en buyuk erdemlerden biri oldugunu bilmeyiz?....

Baska bir topikte de bu arkadasin gereksiz cikislarini gormustum. Yazik degil mi bos yere ban yemissin, ne geregi vardi?

tebirk ederim öyle güzel yazmışsınız ki
yani bu kadar olur

Yok yanlışınız var kors çantalar beymende indirimde 500 küsürlere kadar düşüyor. Segment segment yani aslında 15000 de var 1500 olan da.

1000 lira boşa gitmiş desene ...

Konu sahibi sizde aldıklarınızın fiyatlarını söylemeyi verin bir zahmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…