- 31 Mayıs 2013
- 2.503
- 3.053
- 198
- Konu Sahibi zerrinsakli
-
Ok tombil ver mahkemeye beni.hem mahkemedw gorursun benide.bence benden aldigin parayla diyetisyene gidersin ahaha ay cok komiksin kiz sen.tombik seni..lezbiyen demek hakaret degil dimi.sisman kiz seni gormek icin bile sirf gelicem mahkemeye hadi git ver
O kocaman poponla mutluluklar.resmini cekee koyarum cantamin ama sendende resim istiyorum ..kiz ne komiksin sen yaayok yahu ne binlirası acaba bir lirası var mı?? Araştıra araştıra michael korsu bulmuş netten onun da adını yanlış yazıyor
yazdıklarım nasıl dokunmuşsa 2 yıllık konudan vurmaya çalışıyor ki onu da vuramıyor popomla gülüşüyoruz zavallığına
Agaha kizin kilosuna laf soyledik gurur yapti.kizim bak kac yasindasin bilmiyorum sen bana hakaret ettin aldin cevabini otur asagiya.nefret sucuymus ahaha ay allahim yaznaktan hazirlanamiyorum.sen bana lez dedin ben alindim mi bak cok ayip..
Yapmazsan hatrim kalir evey yap.lezbiyen demek hakaret olabilir kime gore neye göre. Altina giremeyecegin laflari soyleme.sen kimi tehdit ediyorsun zavalli .kendi mutsuzlugundan millete saldiriyirsub .sonra iki laf edince seni mahkemeye vericem.vermeyen ne olsun.hadi gorusuruz orda gelirim mk cantamla..Lezbiyen olmak suç değildir, lezbiyenim demek de hakaret değildir. Bazen blöf tehlikedir. Elbette gerekeni adli olarak yapıcam. Buraya yazılanlar silinmiyor, biliyorsun.
Evet idam etsinler beni sana sisko dedim.Yoo sen nefret suçu işledin, bende bunun hakkını burada değil yetkili yerlerde arayacağım. Sen de savunmana eklersin gerekenleri.
Evet idam etsinler beni sana sisko dedim
Yoo idam etmezler, ceza verir onu da 5 yıl erteleyip para cezasına dönüştürüler. Çok şükür hukuğun içindeyiz[/QUOTE
Sen evinde yayılır ken ben calusiyorum cicim. Hadi yok sana para .baska kapiya
Nefret suçu vay vay...ayol niye nefret edeyim senden tanimiyorum bile seni..gel takil bana diyet topigimde ..Yoo idam etmezler, ceza verir onu da 5 yıl erteleyip para cezasına dönüştürüler. Çok şükür hukuğun içindeyiz
Ayy su sisman kizi alin burdan lutfenn..kiz error veriyor
Bilmiyorum ama Etrafımda bir çantaya 1.000 tl verecek bir tanıdığım samimi olduğum kişi var ise (samimi değilsem zaten yorum bile yapmam) . Eger maddi durumunun bir çantaya 1.000 tl verecek kadar iyi olduğunu biliyor isem yorum yapmam iyi kazanıyor zaten çok normal derim. Ama öyle 1000 tl çanta takacak kadar durumu yok sırf özenti gösteriş olsun diye alıyor ise ,,Yok artık bir çantaya bu kadar para mı verilir derim yani. Çanta bu yıllarca aynı çantayı takacak değil ya mutlaka her sene değiştirilmesi lazım bunun..Ne gerek var kendini kasmaya bide benim üzerimde görünce inanmayıp çakma diyeceklerse ve orjinal olduğunu anlamayacak bir çevrede isem zaten hiç anlamı yok.
konum kapansın demişsiniz ama kapanmadan bir hatırlatma yapayım.siz orijinal çanta diye taklidini almışsınız,1000 liraya zira gerçek bir Michael kors çanta 15 000 den başlar.sizin ki olsa olsa onun iyi bir taklidi olabilir.orijinal çantalarda,çantanın kimliği gibi seri nosu bulunan belgeler çıkar.bu iş türkiyede çok iyi yapılır.yani taklit işi.
ayrıca çantanızı güle güle kullanın ama orijinal olmadığını bilin istedim.polemik gibi bir amacım yok.
1000 lira boşa gitmiş desenekonum kapansın demişsiniz ama kapanmadan bir hatırlatma yapayım.siz orijinal çanta diye taklidini almışsınız,1000 liraya zira gerçek bir Michael kors çanta 15 000 den başlar.sizin ki olsa olsa onun iyi bir taklidi olabilir.orijinal çantalarda,çantanın kimliği gibi seri nosu bulunan belgeler çıkar.bu iş türkiyede çok iyi yapılır.yani taklit işi.
ayrıca çantanızı güle güle kullanın ama orijinal olmadığını bilin istedim.polemik gibi bir amacım yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?