- 14 Ağustos 2014
- 392
- 179
- 63
- 36
- Konu Sahibi zerrinsakli
-
birsey alsam kaca aldin o kadar para verilir mi.gecen bin liraya bir canta aldim herkes sordu fiyatini soyleyince şok gecirdiler. aa cakma canta almis deyince ben orjinal dedim oyle kaldilar.
Iyide benim cevrem markalari bilen ve ilgilenen bir çevre. Bilirler yani.
Mk 15000 mi ...hayatim arastirin oyle gelin bana..O değil de, ya iş arkadaşlarının 15000 lik Kors çantalarıyla dolaşıp Zerrin'inkinin 1000 lira olduğunu duyunca aa çakma dediklerini düşünsek ya, kadın haklı hanımlar, böyle arkadaş mı olur
Verenlerle takilirsaniz boyle sorun yasamassiniz hepbirlikte bir cantaya en cok parayi kim verecek yarislari duzenlersinizNe dedim ki ben.sert anlamadim.kime sorsan verilmez o para demez bence.gayet verenler var .
Evet kimseyi ilgilendirmez. .Verenlerle takilirsaniz boyle sorun yasamassiniz hepbirlikte bir cantaya en cok parayi kim verecek yarislari duzenlersinizgrubunuzun adida kendi emegim istedigim gbi harcarim 1.000 lira verdim gosterisi pardon kaliteyi severim hih". Olsun
Mk 15000 mi ...hayatim arastirin oyle gelin bana..
15000 lira veremezdim zaten.bide onun modelleri daha cok 50 yas uzeri kadinlara gidiyor pek genc isi degil..mk genc bir marka..Hakkaten neden Kors yazdıysam, yanlış olmuş.
Önceki yorumlara binaen dikkat etmeden yazmışım, markası belli, tüketicisi belli, 15000 lira edecek bir şey değil sonuçta.
Haklisiniz...herzaman heryerde var bunlardan ne yazıkki..
cevap verme..
Benim büyük bir dert degil.ama canımı sıkıyor. Insanlar hayatima cok burnunu sokuyor.ozellikle harcamalarima.ben çalışan bir insanim sonucta kimsenin parasini yemiyorum.birsey alsam kaca aldin o kadar para verilir mi.gecen bin liraya bir canta aldim herkes sordu fiyatini soyleyince şok gecirdiler.aa cakma canta almis deyince ben orjinal dedim oyle kaldilar.cok sinir oluyorum artik herkesin yorum yapmasına. Kime ne ki.herkes hayatima cok müdahale ediyor.is arkadaslarim ozellikle.bide sen bu kadar harcarsan kimse senle evlenmez falan yorumlari.sanki cok umrumda erkeklerin dusuncesi .bu insanlarla nasil mesafeyi koyabilirim acaba?
Konuma yorum yazmayin kapatmak istiyorum ama nasil yapildigini bilmiyorum. Yorumlar icin teşekkür herkese..
Populerlik değil de bunlarin bos zamanı çok...Ugrasicak birsey arıyorlar..Çevrenizde ki insanlarla aynı görüşte olmadığınız için bu diyaloglar olabiliyor sanırım. Yorumlar gerçekten can sıkıcı. Hayır yani çakma kullanır orjinal kullanır sana ne değil mi ama. Çantanızdan kilonuza ve özel hayatınıza kadar takip edildiğinize göre popüler birisiniz. Bence hiç canınızı sıkmayın gülün geçin.
İnsanlar çantaya verdiğiniz paraya ev geçindirmeye çalıştıkları için şok olmaları gayet normal,Dubai'de yaşıyor olsaydınız çok normal karşılanırdı belki ama burası sizin çantaya verdiğiniz paraya insanların maden ocaklarında veya tıkış tıkış bindirilen minübüslerde ölüme giden insanların ülkesi kimseden ne var ki bunda demesini beklemeyin ve biraz empati kurmayı deneyin bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?