hayatimiza karisan insanlar neden var

1000 lira bir çantaya verdiğini söylersen bu tür tepkilerle karşılaşman normal...

Bence de verilmez kendi arkadaşım alsa söylerim kızım evde sakla hırsız cüzdanı atar çantayı kapar derim

Son düzenleme:
birsey alsam kaca aldin o kadar para verilir mi.gecen bin liraya bir canta aldim herkes sordu fiyatini soyleyince şok gecirdiler. aa cakma canta almis deyince ben orjinal dedim oyle kaldilar.

Iyide benim cevrem markalari bilen ve ilgilenen bir çevre. Bilirler yani.

O değil de, ya iş arkadaşlarının 15000 lik Kors çantalarıyla dolaşıp Zerrin'inkinin 1000 lira olduğunu duyunca aa çakma dediklerini düşünsek ya, kadın haklı hanımlar, böyle arkadaş mı olur

Son düzenleme:
belli ekonomik düzeyde yaşayan insanların 1000 liralık çantaya böyle tepki vermeleri normal.insan güdüleri...kıskanmış da olabilirler garipsemiş de olabilirler..ma neye kaç para vereceği insanın kendisini bağlar ben olsam böyle bir durumda çokmuş der geçerim. herkesin ilgi alanı farklı.siz pahalı şeyler kullanmaktan para harcamaktan hoşlanıyor olabilirsiniz zten ben böyle bir durumda fiyatta sormazdım.açıkçası kimin ne kullandığına dikkat bile etmiyorum. böyle bir durumda beni bağlar bu diyip geçin

Bu konuya yorum istemiyorum artik ama bilgi amacli yaziyorum.hayatim sen mk yi hermesle karistirmissin.hermes cantalar on bes binden baslar.guya bilgi vereyim diye cikmissin ortaya .bilmiyorsun birsey bare rezil etme kendini. Mk model model degisir.ucuk fiyatlarda bir marka degil..

Ne dedim ki ben.sert anlamadim.kime sorsan verilmez o para demez bence.gayet verenler var .
Verenlerle takilirsaniz boyle sorun yasamassiniz hepbirlikte bir cantaya en cok parayi kim verecek yarislari duzenlersiniz grubunuzun adida kendi emegim istedigim gbi harcarim 1.000 lira verdim gosterisi pardon kaliteyi severim hih". Olsun

Hakkaten neden Kors yazdıysam, yanlış olmuş.
Önceki yorumlara binaen dikkat etmeden yazmışım, markası belli, tüketicisi belli, 15000 lira edecek bir şey değil sonuçta.
15000 lira veremezdim zaten.bide onun modelleri daha cok 50 yas uzeri kadinlara gidiyor pek genc isi degil..mk genc bir marka..

Çevrenizde ki insanlarla aynı görüşte olmadığınız için bu diyaloglar olabiliyor sanırım. Yorumlar gerçekten can sıkıcı. Hayır yani çakma kullanır orjinal kullanır sana ne değil mi ama. Çantanızdan kilonuza ve özel hayatınıza kadar takip edildiğinize göre popüler birisiniz. Bence hiç canınızı sıkmayın gülün geçin.

Populerlik değil de bunlarin bos zamanı çok...Ugrasicak birsey arıyorlar..

Ne var bu söylemlerde önemsencek ben anlamadım.gülün geçin yani.ha çevreniz kaldırmıyosa fesatlık hissediyosanız bi daha fiyatını söylemezsiniz olur biter.ayrıca fiyatı arttıkça çantanın kalitesi yükselmiyo.300 500 liralık çantalarda gayet kaliteli.ama kişinin kendi tercihi.bi üyeye size göre sizinki bana göre benimki kaliteli demişsiniz de.

bir ara herkes saçlarını soğan kabuğu rengine boyayıp Hürrem edalarında gezerdi.1000 TL çanta kullanmak da tamamen özenti (2000 TL maaş alıp 100 TL çantaya vermek )Adama gülerler .. :)

İnsanlar çantaya verdiğiniz paraya ev geçindirmeye çalıştıkları için şok olmaları gayet normal,Dubai'de yaşıyor olsaydınız çok normal karşılanırdı belki ama burası sizin çantaya verdiğiniz paraya insanların maden ocaklarında veya tıkış tıkış bindirilen minübüslerde ölüme giden insanların ülkesi kimseden ne var ki bunda demesini beklemeyin ve biraz empati kurmayı deneyin bence..

güzel cevap

bosver zerrıncım , 1000 tl yı bır arada goremeyen ınsanlar gelmıs burda laf yarısına gırıyor senle ,
senın paran senın kazancın ıster canta alırsın ıster yatırım yaparsın cekemeyenlerde boyle konusurlar ıste zengının malı züğürtün cenesını yorar dıye bosuna dmemeısler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…