hayatimiza karisan insanlar neden var

Herseye karisiyorlar.sadece bunlara degil ki.kiloma vs .cok zayifsin ne kilo veriyorsun falan filan

aynen,eşim bana epey bir fiyata bir çanta almıştı,2 senedir kullanmamıştım.geçen kullanayım diye çıkardım derileri soyulmuş

Iyide benim cevrem markalari bilen ve ilgilenen bir çevre. Bilirler yani.

İş çevreniz mi, arkadaş çevreniz mi? İş çevrenizin bilip de sormasını ben de anlayamadım. Fiyat belirtirseniz her halükarda yorum yapılır, benim söylemek istediğim o. Belirttikten sonra pahalı veya ucuz denmesinin önüne geçemessiniz. Çantan çok güzelmiş, güle güle kullan diyebilecek kişileri bulundurun çevrenizde.

Herseye karisiyorlar.sadece bunlara degil ki.kiloma vs .cok zayifsin ne kilo veriyorsun falan filan
kaç kilosunuz peki merak ettim?
siz de ben böyle halimden memnunum diyin kilo verirken size sormuyorum diyin.
valla böyle şeylerin altında kıskanclık var başka açıklaması oldugunu düşünmüyorum.

Oyle arkadaslarimda var tabi.ama bunlarda var cogu zoraki cevremde olan tipler.

Evt burda bile basladilar hemen mesela.insanlar yasayamadiklari icin bir tür ofke duyuyorlar.zaten hic umrunda olmasa sormazlar fiyatini.bana göre normal bir baskasina göre israf olabilir.
Ayyy evet bizde sizi kiskaniyoruz Allah askina yazilanlari istediginiz gibi anlamak istiyorsunuz, tabii ki sizin paraniz istediginiz gibi harcayin, ama kalite diyorsunuz habire marka deyip duruyorsunuz, fiyati söylemesemde markanin nekadar tutabilecigini biliyorlar deyip duruyorsunuz... Icten ice hosunuza gidiyor bunu kabullenmediginiz icin tepki aliyorsunuz...

Bahsetmeyin sizde aldığınız çantanın fiyatından.. Kıskanılmakla ilgisi yok bence, bana birisi söylese mümkün değil kıskanmam.. Birde çantanın mevzusu açıldıysa ve fiyat söylediyseniz haliyle yorum yaparlar, bence abes bir durum yok..Bahsetmezseniz yorum yapmazlar zaten..

kıskanıyorlardır.
olur bunlar çalışma hayatında.
tecrübe edindikçe kaale almamayı ve gerektiğinde gerektiği gibi cevap vermeyi bileceksin.
sen maddi olarak iş arkadaşlarından daha varlıklı bir konumdamısın?
eğer öyleyse 1000 liralık çantayı abes karşılamalarını normal görmelisin.
yani bütçeleri sınırlı insanlar için yüksek bir rakam ve herkesin anlamasını bekleyemezssin.
ama para senin istediğini alırsın.
ben niye aldın o kadar para verilir mi diyenleri de anlamıyorum.kazanç senin alırsın alırsın.
ancak genel tavrın da önemli.
belki ortam uygun değilse maddi varlığımızı göze sokmamak adına ufak kıvırmalar yapabiliriz.
tam fiyatını söylemeyebilir biraz pahalı der geçebilirdin gelecek yorumları az çok kestirdiğine göre.
ama o insanları bilerek te açık açık söylemen de senin kararın sonuçta

demek istiyorum ki,pahalı diye uzun süreli kullanılmıyor.belli zamanı var.
paran var tabii ki istediğini alabilirsin ama tavırların garip.
Ben aldiklarimi cok uzun süre kullandim hep.bence sizin burda geyik yapmanız hos degil.asagilayici tavirlariniz vs

Oyle arkadaslarimda var tabi.ama bunlarda var cogu zoraki cevremde olan tipler.

Zoraki kişiler = minimum paylaşım, dertsiz hayat. Satın aldığınız her hangi bir şey için her seferinde açıklama yapabilecek kadar boş vaktiniz olmadığını farzediyorum

Söylüyorum anlamiyorlar.sadece bu degil mesela 3 kilo vermem lazim aa cok zayifsin zaten falan demeler hemen kadin dedigin boyle olucak diye yağlarını gosterenler daha bir sürü şey

Canım aynı dert ben de kilo aldım var 50-51 kilo gidip geliyorum ...48 kiloda kendimi iyi hissediyorum...aaa ne gerek varmış , halime Şükretmiyormuşum,benden daha kötüleri varmış da daha neler neler... Bir parkda akşamları yürüyorum ne halin varda yürüyorsun laflarından bıktım... Sizene kendime öyle iyi hissedeceğim belki...
Ayakkabı, pantolan hastasıyım ne çok pantolonun var gibi laflardan bıktım...
Bir nişan yaptık karışan karışana bu niye böyle oldu. Bunu neden böyle yaptın... ama hep diyenler aramın iyi olmadıgı insanlar memnun olmayanlar rahatsız tipler zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…