- 18 Eylül 2014
- 2.012
- 993
- 163
- Konu Sahibi zerrinsakli
-
Herseye karisiyorlar.sadece bunlara degil ki.kiloma vs .cok zayifsin ne kilo veriyorsun falan filanDemek ki çok kazanıyorsunuz ki bin lirayı bir çantaya verebiliyorsunuz. Az kazansaydınız millet durumunuzu düşünerek belki karısabilirlerdi ama bu durumda kimsenin bir şey söylemeye hakkı yok.
Valla insanlara okkalı cevap vermediğiniz sürece böyle devam eder.
Karışmaya pek meraklı millet.
aynen,eşim bana epey bir fiyata bir çanta almıştı,2 senedir kullanmamıştım.geçen kullanayım diye çıkardım derileri soyulmuşSözüm konu sahibine değil, sizin cevabınıza istinaden aklıma geldi yazmak istedim. Söylemesi ayıptır bende geçen gün 20 tl’ye çanta aldım. Eve gelince çantalarım olduğu dolabı açtım, çantamda baya varmış boşuna 20 tl verdim diye kendi kendime söylenip, çantalarımı karıştırırken yaklaşık 5 – 6 yıl önce 5 tl verip aldığım çanta elime geçti. Sapasağlam hiç birşey olmamış. kullanayım diye dışarı çıkardım. Aynı dönemlerde 100 tl verip aldığım ve nadiren kullandığım çantamın ise derileri soyulup neredeyse kullanılmayacak hale gelmiş.
Sorununuz ne sizin pardon benlekonu sahibinin durumu iyiymiş,belki bir miktar yardım eder
Iyide benim cevrem markalari bilen ve ilgilenen bir çevre. Bilirler yani.
Benim esim almadi kendi alin terimle kazandigimla aldim mesela.aynen,eşim bana epey bir fiyata bir çanta almıştı,2 senedir kullanmamıştım.geçen kullanayım diye çıkardım derileri soyulmuş
niye sorunum olsun,bak ihtiyaç varmış,5-10 yardımda bulunabilirsin belki diyorumSorununuz ne sizin pardon benle
kaç kilosunuz peki merak ettim?Herseye karisiyorlar.sadece bunlara degil ki.kiloma vs .cok zayifsin ne kilo veriyorsun falan filan
Oyle arkadaslarimda var tabi.ama bunlarda var cogu zoraki cevremde olan tipler.İş çevreniz mi, arkadaş çevreniz mi? İş çevrenizin bilip de sormasını ben de anlayamadım. Fiyat belirtirseniz her halükarda yorum yapılır, benim söylemek istediğim o. Belirttikten sonra pahalı veya ucuz denmesinin önüne geçemessiniz. Çantan çok güzelmiş, güle güle kullan diyebilecek kişileri bulundurun çevrenizde.
Ayyy evet bizde sizi kiskaniyoruzEvt burda bile basladilar hemen mesela.insanlar yasayamadiklari icin bir tür ofke duyuyorlar.zaten hic umrunda olmasa sormazlar fiyatini.bana göre normal bir baskasina göre israf olabilir.
demek istiyorum ki,pahalı diye uzun süreli kullanılmıyor.belli zamanı var.Benim esim almadi kendi alin terimle kazandigimla aldim mesela.
Calisin kazanin bananeniye sorunum olsun,bak ihtiyaç varmış,5-10 yardımda bulunabilirsin belki diyorum
kıskanıyorlardır.Herseye karisiyorlar.sadece bunlara degil ki.kiloma vs .cok zayifsin ne kilo veriyorsun falan filan
Ben aldiklarimi cok uzun süre kullandim hep.bence sizin burda geyik yapmanız hos degil.asagilayici tavirlariniz vsdemek istiyorum ki,pahalı diye uzun süreli kullanılmıyor.belli zamanı var.
paran var tabii ki istediğini alabilirsin ama tavırların garip.
Oyle arkadaslarimda var tabi.ama bunlarda var cogu zoraki cevremde olan tipler.
Söylüyorum anlamiyorlar.sadece bu degil mesela 3 kilo vermem lazim aa cok zayifsin zaten falan demeler hemen kadin dedigin boyle olucak diye yağlarını gosterenler daha bir sürü şey
ne yapalım canım,hayat şartları,kıskandık herhalde ama asla aşağılamadım,ne haddime aşağılamakBen aldiklarimi cok uzun süre kullandim hep.bence sizin burda geyik yapmanız hos degil.asagilayici tavirlariniz vs
Calisin kazanin banane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?