Hayatında başka biri mi var?

little bird

❤️‍🔥
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
3.245
5.439
358
Kütahya
Yine en son konumdaki şahıs. Sürekli geç cevap veriyor ve sadece bundan dolayı hayatında başkası olduğunu düşünmem saçma mı sizce? Hani günaydın denir işe gidiyorum denir ben de tamam derim işi varken konuşmayız bunda sorun yok ama hiçbir şey demeden gün boyu ara ara yazması ve bazen tam konuşmanın ortasında gidip 10 15 dakika bazen 1 saat kaybolması garip değil mi sizce?
Örnek vereyim
Dün gece 22.00 gibi yazmıs ben de 23.00 gibi görüp cevap verdim. Anında mesajıma döndü. Ben de direkt cevap verdim. Sonra 25 dakika boyunca yazmadı.
Bu sabah 8.00 gibi günaydın yazmıs 9 gibi uyanıp cevap verdim 25 dakika sonra yazdı o da. Yazdığı gibi görüp cevap verdim. Bana 1 saat sonra döndü biraz konuşabildik. Sonra yine bir şey demeden konuşmanın ortasında cevap vermedi saatlerce.
Dün ve bugün evdeydi bildiğim kadarıyla.
Sizce ben mi abartıyorum? Ona söylediğimde paranoyaklık yapıyosun diyor, konustugumuz vakitlerde sevgisini daha çok göstermeye başladı; bu söylediğim konu dışında dediğim şeyleri dikkate alıyor. her geç kalmasında yok birinde arkadaşının doğum gününü kutlamış birinde telefonu çalmış bişeyler diyor sorarsam ama her gün sürekli mesaj yazıp kaçması arada yarım saat bi saat denk gelip konusabilmemiz garip mi yoksa ben mi abartıyorum?
Sizin sevgilileriniz nasıl?
Bende mi sorun var onda mı çözemiyorum

Dikkatli olun bence ama sizde geç cevap veriyormussunuz hemen cevap verin bakalım yine aynı şekilde davranacak mı.. bana hiç normal gelmedi bu durum

Ee sizde gec donuyomussunuz.. benim anlamadigim konusmanin tam ortasinda cevap vermedi saatlerce demissiniz.. siz telefonda saatlerce cevap vermesinimi bekliyosunuz anlamadim orasini 🤔
Dikkatli olun bence ama sizde geç cevap veriyormussunuz hemen cevap verin bakalım yine aynı şekilde davranacak mı.. bana hiç normal gelmedi bu durum
Tabiki ne zaman görürsek o zaman cevap veririz. Ama biri yazdığında öteki görüyorsa biraz durur konusursun hemen telefonu bir kenara atmazsın ve bu durum oldugunda evde oturuyor oluyor mesgul de değil. Ya da konusuyoruz diyelim yemek yicem denir bişey denir konusmanın ortasında sak diye çıkıyo gidiyo. Mesela örnek muhabbet yazayım:

20.00: o:napıyosun günün nasıldı
20.00 ben:şöyleydi böyleydi sen naptın
20.01 o: benim de şunlar şunlar oldu
20.02 ben: aa şöyle değil miydi
21.47 o:evet evet öyleydi

Tabi hep böyle değil aralıksız bir saat konustugumuzda oluyor. Ama hemen hemen her gün böyle aniden gidiyo. Hani arkadaşımla konusucam bir dk dersin çıkar istersen gün boyu gelmezsin ama bir şey de demiyor.
Ben mi saçmalıyorum bilmiyorum. Her sorduğumda mutlaka bahanesi oluyor. Paranoyakca diyor.

Tabiki ne zaman görürsek o zaman cevap veririz. Ama biri yazdığında öteki görüyorsa biraz durur konusursun hemen telefonu bir kenara atmazsın ve bu durum oldugunda evde oturuyor oluyor mesgul de değil. Ya da konusuyoruz diyelim yemek yicem denir bişey denir konusmanın ortasında sak diye çıkıyo gidiyo. Mesela örnek muhabbet yazayım:

Tabi hep böyle değil aralıksız bir saat konustugumuzda oluyor. Ama hemen hemen her gün böyle aniden gidiyo. Hani arkadaşımla konusucam bir dk dersin çıkar istersen gün boyu gelmezsin ama bir şey de demiyor.
Ben mi saçmalıyorum bilmiyorum. Her sorduğumda mutlaka bahanesi oluyor. Paranoyakca diyor.
Siz sadece telefonlami gorusuyosunuz? Hic bulusmuyomusunuz?

Telefonda veya bilgisayarda Oyun falan mı oynuyor acaba

Bence normal gayet
Sürekli elinde telefon hareket edecek hali yok,tuvalete gider mutfağa gider evi toparlar bilgisayar da işi olur ona bakar. Aktif bir mesajlasma süreci benim icin lise de kaldı.
Gün içinde iş zaten,günaydın nasılsın,gün ortası ne yaptın,akşam eve gidiş için mesaj atılması kâfi.

Siz de gec goruyormussunuz zaten mesaji,e aldatiyor mu oluyorsunuz o esnada? Hayir.

Siz de gec goruyormussunuz zaten mesaji,e aldatiyor mu oluyorsunuz o esnada? Hayir.
Tabi ki hayır ama ne biliyim benim aniden cıktıgım nadir olur. Yazdıgım an görüldü oluyorsa biraz beklerim işim varsa da şunu yapıyorum bi yandan derim. Ben bi saat sonra yazdım o bi saat sonra yazdı sorun yok. Ama ben yazdım o bir dakika sonra verip saatlerce vermeyince garip geliyo. Galiba cidden paranoyaklastım burda konuları okuya okuya

Ben de sinirlenirim bu duruma. Çıkman gerekiyorsa söylersin. Bu şekilde konuşmanın ortasında çıkmak önemsemediğini gösterir.

Bence normal gayet
Sürekli elinde telefon hareket edecek hali yok,tuvalete gider mutfağa gider evi toparlar bilgisayar da işi olur ona bakar. Aktif bir mesajlasma süreci benim icin lise de kaldı.
Gün içinde iş zaten,günaydın nasılsın,gün ortası ne yaptın,akşam eve gidiş için mesaj atılması kâfi.
Herkesin beklentisi farklı sanırım. Ben de şöyle düşünüyorum günaydın dersin aksam yarım saat bi saat bi aralıksız konusuruz. Yeter. Ama böyle ara ara yazması aniden çıkması normal gelmiyo. Bana yaptığını ben bazı arkadaşlarıma da yapıyorum ki arkadaşlarımı gayet seviyorum aslında. Sevgili olunca beklentim daha fazla sanırım

Tabi ki hayır ama ne biliyim benim aniden cıktıgım nadir olur. Yazdıgım an görüldü oluyorsa biraz beklerim işim varsa da şunu yapıyorum bi yandan derim. Ben bi saat sonra yazdım o bi saat sonra yazdı sorun yok. Ama ben yazdım o bir dakika sonra verip saatlerce vermeyince garip geliyo. Galiba cidden paranoyaklastım burda konuları okuya okuya
KEsinlikle ;) bir sure okumayin buralari.
İnsan su guzel havalarda kafayi tirlatir valla.

Herkesin beklentisi farklı sanırım. Ben de şöyle düşünüyorum günaydın dersin aksam yarım saat bi saat bi aralıksız konusuruz. Yeter. Ama böyle ara ara yazması aniden çıkması normal gelmiyo. Bana yaptığını ben bazı arkadaşlarıma da yapıyorum ki arkadaşlarımı gayet seviyorum aslında. Sevgili olunca beklentim daha fazla sanırım
şöyle aslında ben telefonla konuşmayı daha cok seviyorum,yani yarim saat mesajla konusulacak sey telefon konusmasiyla 10 dakika da konuşuluyor,yatmadan önce 40 45 dakika telefonla konuşup günün kritigini yapıp öyle yatabilirsiniz,karsidaki sürekli telefonla ile olmak istemiyor olabilir,işleri olabilir vs

şöyle aslında ben telefonla konuşmayı daha cok seviyorum,yani yarim saat mesajla konusulacak sey telefon konusmasiyla 10 dakika da konuşuluyor,yatmadan önce 40 45 dakika telefonla konuşup günün kritigini yapıp öyle yatabilirsiniz,karsidaki sürekli telefonla ile olmak istemiyor olabilir,işleri olabilir vs
Ben pek telefonla konusmayı sevmiyorum evdekiler duyacak diye ama olabilir tabi.

Beklentiler farklıysa ve bu durum sizi tatmin etmiyorsa ayrılabilirsiniz.

Önceki konunuzu da okumuştum. Sevgili bile değilsiniz henüz anladığım kadarıyla. Sevgili olsanız normal diyebilirdim ama daha başlangıçta flört ediliyorken, ilişki oturmamışken böyle kesik kesik cevaplar tatmin edici değil. Sanki sohbetiniz sarmıyor, zoraki konuşuluyor gibi.

Sevgili olmuş olsanız da başka bir şüpheniz yokken böyle düşünmeniz de absürd olurdu. Zira ben sevgilimle 3-4 saat mesajlaşmasam başkasıyla mı konuşuyor diye düşünmem. Ya uyuyordur ya da arkadaşıyla buluşmuştur müsait olduğunda zaten dönüp bana kendisi söyler.

Arada iletişimsizlik var ve olmayan bir şeyi oldurmaya çalışıyormuşsunuz gibi.

Back
X