hayatında olmasını istediğiniz erkeğe bu nasıl anlatılır?

yarın gecee buluşuyoruzzzzzz haberler yarın gece yarısından sonraa son gelişmeler bugünlerdee iyiyizzz iyi gdyoruz kızlarrrrrr

Sana duş konusunda dediği laflar düşünülünce, duyguları varsa, açılmaması enteresan.
Çünkü muhabbet epeyce rahat tavırları içeriyor.
Aynı şekilde arkadaşım da yaşadı.
Sonra çocuğa sordu 'neyiz biz' gibisinden bir şey.
Çocuk da sadece vakit geçirdiğinden bahsetti, lafı eveledi geveledi.
Yani elimin altında ol ama ben başkasına aşık olduğum an seninle görüşmeyi keserim demek istedi.
Arkadaşım irtibatı kesti sonuç olarak.

Bana kalırsa sen de sor artık nedir bizim aramızdaki diye.
Ona göre bir yol çizersin çünkü aşık olmuşsun bile.

bu akşam herşey belli olucakk canım buakşam görüşücez bakalım ona göre durum belli olucak ama baktın bu aksam hc brsey yok bişey demicek ozman sorucam aramzdaki ne bizim diye eğer ona inanırsam buaksam harektlernden ve davrnslrndan bana karsı hislerini birkez daha gecrcem gözden ve ona göre bir karar vericem o hic birşey yapmazsa belki gecenin sonunda ona duygularımı söyleyp birdaha konuşmamak üzere arkdşlığıda bağlantyıda silicem sanıırım

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah.Gelişmeleri bekliyoruz senden.İnşallah gönlüne göre güzel gelişmeler yaşarsın

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah.Gelişmeleri bekliyoruz senden.İnşallah gönlüne göre güzel gelişmeler yaşarsın

inşallah canım hayırlısı olsun galba bu aksamda görşemicez cesmeden su icmş sanırım midesi kötymş cok yatyormus suan iş yernde inşllah iyi olur da görşrz buaksam yaaa (13:

inşallah canım hayırlısı olsun galba bu aksamda görşemicez cesmeden su icmş sanırım midesi kötymş cok yatyormus suan iş yernde inşllah iyi olur da görşrz buaksam yaaa (13:

Anladım canım hayırlısı olsun buluşursunuz elbet sıkma canını :)

Anladım canım hayırlısı olsun buluşursunuz elbet sıkma canını :)

inşallahh canımm yaaa görşrüz artık bu aksam bugün hep durgundum bende keyfim yoktu hic nedense birde bu olunca üzldüm görşmedğimze ama belli değil daha canım .s dua et benim icin olur mu :26:

inşallahh canımm yaaa görşrüz artık bu aksam bugün hep durgundum bende keyfim yoktu hic nedense birde bu olunca üzldüm görşmedğimze ama belli değil daha canım .s dua et benim icin olur mu :26:

Sen içini ferah tut canım huzurlu ol.Merak etme ederim elbette dua sana da

Biraz sabret eğer sana karşı ilgisi varsa zaten söyleyecektir...Acele davranmayın ...Acele işe şeytan karışır...

Ceylin Nacizane fikrim; sana bu kadar yakin davranipta hala acilmayan biri benim icime sinmezdi. Gayet rhat sohbet ediyor ve senden de karsilik alirken yani soylememesi anlamsiz ve ben bunu cekince olarak degerlendirmedim. Sen elinin altinda hazir ol istiyor. Ama olurda baskasi cikarsa yon degistirir gibi geldi bana.cok rahat sana karsi cunku. Koklamaktan bahsediyor ama sana ceylin elimi uzatsam tutarmisin demiyor!!! Cok kaptirma kendini buna. İns seni cok mutlu edecek birine tez vakitte kavusursun hayirlisi ile.

Canım var mı gelişmeler kaç gündür gözükmüyorsun merak ettim ?

Yazmamıştım ama ben de burayı takip ediyordum. Ne oldu gelişme var mı? Öneri almaya çalışıyorum hatta biraz ben de

Son düzenleme:
kızlarr bu akşam dayanamadım ve acıldım ona artıkk daha sonraa keşke demek istemedim neolursa olsun söylmek istedim bu gece tüm cesaretimi topladım söyledim ona herşeyi yarın diye birşey yok arkdaşlar cok düşündüm seven sevdgiğine sevdiğini söylesin yarın ne olucaz uyanıcaz mı blemyoruzz belkidee erteleyerekk nasipimizi kaybediceğiz oyzden topladım cesaretmi ve ben bugünü yasadım yarınlarda yaşanıcak yaşamak nasp olursa elbette ama bugünü yaşamak varken beklemek olmazdı söyledim ona bunu attım mesajla söyledimm yüzüne söylemeye gücüm yoktuu

ben : ben sana bişey söylemek istyorum doğrumu yapıyorum yanlış mı yapıyorum biilmyorum beni terslemenden yada kızmandan korkum var belkide aynı şeyleri düşünmüyoruz belki benimle konşmak istemiceksn söylediğimde ama içimde tutmak istemedim daha sonra keşke söyleseydim demek istemedim başlarda benim icin arkdaştın arkdaşdan öte değildin ama sonra seni tandıkca anlam veremedim bana olanlara duygularımı anlatması zor birdaha yaşamicam dediğim duyguları yaşıyorum seninleyken sana karşı farklı duygular icimde yüreğim sana cok ısındı hayatmda hayatım olmanı istedi yüreğim cok üzgünüm daha fazla iicmde tutmak istemedim..

o :yüzyüze konuşalım bu konuları böyle tlfnda olmaz

ben : şuuan içim rhtlasın istiyorum lütfen ne düşündüğünü biraz da olsa söylermsn tbiki telde konuşulmaz böyle şeyler

o: dedğim gibi olabilir konuşalım önce yüzyüze )
o : (hemen arkdan cevap yazdı ) daha ben yazmadan uyudun galiba yazmıs
vee işteee böyle kızlarr cok mutlu oldum heyecandan telefonu yere fırlattım ağladım icimdeki korkunun verdiği şeyle ilk defa böylesine güzel duygular yaşıyorumm nefes alamicak gbydm sankii kalp krizi gecryordum allahımm mutluu olmak istyorumm benim yüzümü böylesine güldürdüğün mutlu ettiğin icin bu akşam şükürler olsun sana allahımm nolursun engel cıkartma allahım yoluma artık mutlu olayım bendee

Sen ona karşı hislerin olduğunu söyledin; o da "olabilir, yüz yüze konuşalım" dedi.
Olay bu mu canım?
Tam anlayamadım galiba. Yani sadece olabilir dedi diye algıladım. Yanlış mı anlamışım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…