- 14 Kasım 2011
- 1.488
- 0
- 156
- Konu Sahibi emirlove90
-
ne diyelim Allah gönlündekini hayirlisiyla gercek eylesin
Sana duş konusunda dediği laflar düşünülünce, duyguları varsa, açılmaması enteresan.
Çünkü muhabbet epeyce rahat tavırları içeriyor.
Aynı şekilde arkadaşım da yaşadı.
Sonra çocuğa sordu 'neyiz biz' gibisinden bir şey.
Çocuk da sadece vakit geçirdiğinden bahsetti, lafı eveledi geveledi.
Yani elimin altında ol ama ben başkasına aşık olduğum an seninle görüşmeyi keserim demek istedi.
Arkadaşım irtibatı kesti sonuç olarak.
Bana kalırsa sen de sor artık nedir bizim aramızdaki diye.
Ona göre bir yol çizersin çünkü aşık olmuşsun bile.
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah.Gelişmeleri bekliyoruz senden.İnşallah gönlüne göre güzel gelişmeler yaşarsın
inşallah canım hayırlısı olsun galba bu aksamda görşemicez cesmeden su icmş sanırım midesi kötymş cok yatyormus suan iş yernde inşllah iyi olur da görşrz buaksam yaaa( 13:
Anladım canım hayırlısı olsun buluşursunuz elbet sıkma canını :)
inşallahh canımm yaaa görşrüz artık bu aksam bugün hep durgundum bende keyfim yoktu hic nedense birde bu olunca üzldüm görşmedğimze ama belli değil daha canım .s dua et benim icin olur mu :26:
Biraz sabret eğer sana karşı ilgisi varsa zaten söyleyecektir...Acele davranmayın ...Acele işe şeytan karışır...kızlar yardımlarnza ihtyacım var hayatımda olmasını istediğim birisi var ve ben şuan ona mesaj atarak hayatımda olmasını istediğimi söylemek istyorum ama ben neyazcıcagmı bilmiyorum bana yardım edermisiniz ??
Sen içini ferah tut canım huzurlu ol.Merak etme ederim elbette dua sana da
Biraz sabret eğer sana karşı ilgisi varsa zaten söyleyecektir...Acele davranmayın ...Acele işe şeytan karışır...
sağolun bekliyorum beklemedeyimm şimdilik hic birşey yapmıyorum artıkk
inşallah sevindiğin bir haber alırsın canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?