- Konu Sahibi emirlove90
-
canım bence yine de sen adım atma.. ona da değişiklik olsun hem.. hep ona açıldılarsa özel olan sen olursun böylelikle
tabiiki hissetirmen yararlı olacaktır..
: ) kelin merhemi olsa şekerim : ))
hiç başarılı olamadım bu konularda..
ben artık kesinlikle son ana kadar kendimi tutmaya kararlıyım : ))
taktik değiştirmem lazım çünkü.. yaş 27 böle giderse evde kalıcam..
yok şimdiye kadar 3 kez ilanı aşk ettim..
hepsi hüsran mı olur : ))
bundan sonra cilvemi yaparım, beklerim gelirse benimdir, gelmezse hiç benim olmamıştır
mantığını dinle şekerim en iyisi..
sonucu merakla bekliyorm bn bile heycanlandım
offf bendee cook merak ediyorumm aslında söylemek istyorum ama tutuyorum kendimi beklicem bir buluşma sonrasını onun tepkisni cok merak ediyorum:18:
en iyisi canım ya ama bu görüşmedn sonra muhakkak açıl sonradan keşke demek istemiyosan kaybedeck hiç birşey yok olursa olur olmazsa ya Allah ya sabır yani :)
bakalım canım hersey önümzdeki buluşmamıza bakıyor eğer istemzsede canı sağ olsun birdaha konuşmayz ama kısmet değildir derim gecerim artıkk
istemeyeceğini pek sanmıyorum ama umarım bi terslik olmaz. Bende aynı senin gibi sürekli görüşüp zaman geçirdiğim biri vardı 1 yıldan sonra açıldım klasik cvp seni arkadaş olarak görüyorumama seninki benim odun gibi değil senin anlatığına göre yorum yapıyorum sna ilgili biri eminim bn olucak bu iş Allahın izniyle :)
sen ol da nasıl olursan ol. hep hayatımda ol,hiç gitme demiştim
acı bir tecrübeydi...
başlığınızı görünce hatırladım, bir öneri sunamıyorum. kusura bakmayın lütfen..
kızlar yardımlarnza ihtyacım var hayatımda olmasını istediğim birisi var ve ben şuan ona mesaj atarak hayatımda olmasını istediğimi söylemek istyorum ama ben neyazcıcagmı bilmiyorum bana yardım edermisiniz ??
Sadece duygularını yani ona ne hissettiğini yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?