hayatında olmasını istediğiniz erkeğe bu nasıl anlatılır?

canım bence yine de sen adım atma.. ona da değişiklik olsun hem.. hep ona açıldılarsa özel olan sen olursun böylelikle

canım bence yine de sen adım atma.. ona da değişiklik olsun hem.. hep ona açıldılarsa özel olan sen olursun böylelikle

mantıklı canım umarım o acılır bana ama ona öyle birşey demeliyimki o benden emin olmalı ve sonra demeli bu kız bana karşı birşeyler hissetyr eminim demeli ve gelip acılmalı

: ) kelin merhemi olsa şekerim : ))
hiç başarılı olamadım bu konularda..
ben artık kesinlikle son ana kadar kendimi tutmaya kararlıyım : ))

taktik değiştirmem lazım çünkü.. yaş 27 böle giderse evde kalıcam..

bişeyler yapmak lazım birşeyler birşeylerr ama neeee :18::18:

yavrum tutma kendini okadarda kızz sendee aaaa

yok şimdiye kadar 3 kez ilanı aşk ettim..
hepsi hüsran mı olur : ))
bundan sonra cilvemi yaparım, beklerim gelirse benimdir, gelmezse hiç benim olmamıştır

yok şimdiye kadar 3 kez ilanı aşk ettim..
hepsi hüsran mı olur : ))
bundan sonra cilvemi yaparım, beklerim gelirse benimdir, gelmezse hiç benim olmamıştır

benimde hayat görüşüm felsefemi denmeli buna ne denmeli bilmiyorum ama olucağı varsa olur olmicaksa olmaz ama tabi ben hep yüreğimi dinlerim canım ne istyrsa o an onu yapanlardanım ama şimdi bu aşk durumunda sanrm devreye biiraz mantık grdi yüreğim kaldı ikinci sırada :))

offf bendee cook merak ediyorumm aslında söylemek istyorum ama tutuyorum kendimi beklicem bir buluşma sonrasını onun tepkisni cok merak ediyorum:18:

en iyisi canım ya ama bu görüşmedn sonra muhakkak açıl sonradan keşke demek istemiyosan kaybedeck hiç birşey yok olursa olur olmazsa ya Allah ya sabır yani :)

en iyisi canım ya ama bu görüşmedn sonra muhakkak açıl sonradan keşke demek istemiyosan kaybedeck hiç birşey yok olursa olur olmazsa ya Allah ya sabır yani :)

bakalım canım hersey önümzdeki buluşmamıza bakıyor eğer istemzsede canı sağ olsun birdaha konuşmayz ama kısmet değildir derim gecerim artıkk

bakalım canım hersey önümzdeki buluşmamıza bakıyor eğer istemzsede canı sağ olsun birdaha konuşmayz ama kısmet değildir derim gecerim artıkk

istemeyeceğini pek sanmıyorum ama umarım bi terslik olmaz. Bende aynı senin gibi sürekli görüşüp zaman geçirdiğim biri vardı 1 yıldan sonra açıldım klasik cvp seni arkadaş olarak görüyorum ama seninki benim odun gibi değil senin anlatığına göre yorum yapıyorum sna ilgili biri eminim bn olucak bu iş Allahın izniyle :)

sen ol da nasıl olursan ol. hep hayatımda ol,hiç gitme demiştim

acı bir tecrübeydi...

başlığınızı görünce hatırladım, bir öneri sunamıyorum. kusura bakmayın lütfen..

offf allahım inşllah olurr yaaaa canımmm bakalım yaa o düşünceli iyi bir cocuk odun değil ama şmdilk sonra nasıl olur bilemem kız güzeli diyorum ben ona narin narin :)))

sen ol da nasıl olursan ol. hep hayatımda ol,hiç gitme demiştim

acı bir tecrübeydi...

başlığınızı görünce hatırladım, bir öneri sunamıyorum. kusura bakmayın lütfen..

yok önemli değil arkdaşım sağolasın üzülme elbette sanada hayırlısı cıkıcaktır ben cok acılar cok seyler yasadım aradan uzun zman sonra ilk kez birni bukadar cok yoğun duygularla haytıma girmesni istyorum elbet seninde haytına giricek brisi sabrett bekle canım

Sadece duygularını yani ona ne hissettiğini yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…