• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatla yalnız başıma mücadele vermek..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence erkek erkeğe ve kadın kadına da oturmamalılar. Ne malum sevişmeyecekleri, illa karşı cins mi olması gerekiyor? Tek oturmak en iyisi. Gelen misafirlerin her birini tek tek odalara oturtmakta fayda var, nolur nolmaz.
Ümmetin kızına bu mağduriyeti yaşatanlar utansın…. Ne demek kızlı erkekli oturmak, erkekler attırabilen varlıklar 🥸

Ümmetin kızına bu mağduriyeti yaşatanlar utansın…. Ne demek kızlı erkekli oturmak, erkekler attırabilen varlıklar 🥸
Ya ahahahah su tabancası mı bunlar? :D Neden o vakit kk da kocam isteksiz, kocam 3 dk da pert, kocam dimdik duramıyor konuları açılıyor ki? 😂😂

Ben de boşandınız, 2 çocukla geçim derdindesiniz falan sandım . Misafirliğe gittiğin evde bir odada tek başına ayrı oturmak hayatla mücadele faln olmuyor, kabalık oluyor.. Eşinize yazık, adamı utandırıyorsunuz diğer insanlar arkanızdan bu da neyin nesiydi demeyecekler miydi:KK51:

Evde tabi hiç neşelenmez adam. Onu yapma, bunu yapma diye dikte ediyorsanız sıkılıyordur ne yapsın?
Kadınlı erkekli oturmak niye bu kadar öcü?
Biz beş altı aile bir evde buluşurduk misafirlik için. Çocukluğumun en güzel anılarındandı. Kalabalık, şenlik, yaşıtım olan kuzenlerimle kudurmacalar... Hiç de öyle Müge Anlı tarzı olaylar olmadı. Düzgün insanlarla akrabaysak ahbapsak demek ki... :KK53:

Basligi gorunce ilk aklima gelen şey,
Eşinden bosanmis, çocuklarıyla ortada kalmış çalışan bir anne...
İçeriğe bakınca bambaşka birşey.
Eşinizin sizin görüşünüze uygun davranmamasi sizin hayatla yalnız mücadele etmiş olduğunuzu mu gösteriyor ? Belkide eşiniz de sizin için aynı şeyi düşünüyordur. Ona uymadiginiz için o da kendini yalnız hissediyordur.
Konunuzdan bencillik kokusu geliyor sanki.

Madem böyle görüşünüz vardı kendi görüşünüze uygun olan biriyle evlenseydiniz. Din, inanc zorlama ile yapılmaz. İçinden gelmeli ve birbirine saygı duymali. Allah başka dert vermesin.

Yani kusura bakmayın ama başlığı görünce “kimbilir yine hangi kızcağız ailesinden zulüm görüyor hakkı yeniyor, kimbilir hangi kadıncağız eşinden eşinin ailesinden çekiyor” diye düşündüm… insanlar bir şeyi içlerinden geliyorsa yapmalıdır söyleyeceklerim bu kadar…

Benzer bir konu anımsadım, siz mi yazmıştınız diye konularınıza bakarken eşinizin zaten sizde gönlünün olmadığı izlenimi uyandı bende. Her neyse, büyüyle ilgili açtığınız konu sonrasında yaptığınız açıklamada öğretim görevlisiyim yazmışsınız. Mesleğinizi nasıl icra ediyordunuz?

Bir de, yüksek olasılıkla büyülü konunuz gibi banlanacaksınız. Zira dini konu yasak.

Benim de yengem böyle kalabalıksa uzaktan biri varsa anında mutfağa kaçar ailemiz de muhafazakar ama herkese tuhaf geliyor ve yabani deniyor genelde. Amcam da pek hoşlanmıyor bu tavrından çocuklar için yürütmüş sanırım bu zamana kadar. Bence zorlamayın adamı kimse inandığınıza inanmak zorunda değil.

Ya ahahahah su tabancası mı bunlar? :KK70: Neden o vakit kk da kocam isteksiz, kocam 3 dk da pert, kocam dimdik duramıyor konuları açılıyor ki? 😂😂
Onu bilmem de konu sahibi böyle devam ederse, akan çeşmeyi de kurutacak. Tabiri caizce kalkanı indirecek cinsten, hayattan bezdirecek cinsten biri anladığım kadarıyla. Sonra bize büyü yaptılar diye konu açar artık. Muhafazakar insanlar çok var çevremde de, aynı odada oturup iki çay içip, gülüp eğleniyoruz.

Yukardaki mesajım için kusura bakmasın kimse, normalde insanların dini inançlarına saygılıyımdır ama bu konu çok acaip dalga geçmeden duramadım. Misafirliğe gidiyorsun, yabani gibi tek başına ayrı bir yerde oturuyorsun sonra buraya yazıyorsun ki tek başıma hayatla çarpışıyorum hey hey hey.:KK51:Baştan gitmeseydiniz konu sahibesi, eşinizi de zor durumda bırakıyorsunuz , insanlara da ayıp ediyorsunuz.

Yukardaki mesajım için kusura bakmasın kimse, normalde insanların dini inançlarına saygılıyımdır ama bu konu çok acaip dalga geçmeden duramadım. Misafirliğe gidiyorsun, yabani gibi tek başına ayrı bir yerde oturuyorsun sonra buraya yazıyorsun ki tek başıma hayatla çarpışıyorum hey hey hey.:KK51:Baştan gitmeseydiniz konu sahibesi, eşinizi de zor durumda bırakıyorsunuz , insanlara da ayıp ediyorsunuz.

Mesela benim evim 2+1. Salon, çocuk odası, yatak odası.
Benim evime gelse çocuk odasında mı oturacak yatak odasında mı? Mutfakta falan da masam yok. Nasıl gerilirdim böyle bir durumda var ya.

Hayırlı akşamlar, İslami yaşama gayret eden biriyim. Haremlik selamlık oturmaya çalışıyorum. Ailemde böyle bir düşünce yoktu sıkıntı yaşıyordum, eşim de bizde olmayan bu hayata alıştı ailemdeki erkek ve kadınları ayrı oturtmama karşı çıkıyor falan ayıp olur diye. Şimdi misafirlikteyiz. Ben onlardan ayrı oturuyorum eşim ona helal olmayan evin diğer üyeleriyle beraber içerde oyun oynuyor evde böyle neşelenmez çok bozuluyorum. Hayatta tek basıma mücadele etmek canımı sıkıyor.
Hayat görüşünüze saygı duyuyorum ama hatalı olan sizsiniz. Sizinle aynı düşünce yapısına sahip olmayan insanların evine gitmemelisiniz. Bile isteye gidip ayrı odada oturmak düpedüz saygısızlık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X