Hayatla yalnız başıma mücadele vermek..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gittiğim yer nazımın geçebileceği bir yer ve işte tam da bu yüzden yalnızım. Böyle bi çıkış yapılacağını da düşünmüştüm. Yine de belki benim gibi olanlar da vardır diye yazdım. Emin olun böylesi bir yalnızlık diğerine nazaran daha ağır. Çünkü dini yaşamaya haramdan kaçınmaya çalışıyorsunuz ve bunun için küçümseniyor alay konusu oluyorsunuz birbirine helalom ayan kadın ve erkeğin birarada oturması haramdır arkadaşlar bilginiz olsun. Ve ben eşimin içerde başka bir kadınla oyun oynayıp kıkırdamasını doğru bulamam. Bugünkü kıkırdama yarın başka bir şey olabilir evet doğru bunun doğru ve yanlış insanla alakası yok inancınızı bilemem ama Yusuf peygamber as bile Allah’a sığınmıstır Züleyhanın çağrısından. Sizin kadar geniş olamamak benim sorunum değil, İslamın emri

Herksin kendi beyni var doğruyu yanlışı ayırabilir, böyle tepeden tepeden yazmanız doğru değil. Dini içerik yasak ayrıca Mune Mune

Burda herkes zaten dini görüşünüze saygı duyuyoruz yazmış , siz de diğer üyelere saygılı olun lütfen.

Başka bir konu daha var, diğer mesajlarınızda evliliğinizin çok iyi gitmediği sonucuna varılıyor. Eşiniz zaten tuhaf bir tip. Diğer konularınızı hatırladım hiç sevgi göstermiyor, işkolik varsa yoksa işi demiştiniz eşiniz hissiz, heyecansız hatta aseksüel biri gibi gelmişti bana sanki bitkisel hayatta. Eşinizle dinden başka sorunlarınız da var sankim, bu şekilde yaparak adamı daha da soğutmayın?:KK51:

Ben gündüz oturmasına gittim kadınlar arası eşim almaya gelince tuttular. Normalde sıkıcı bir insan değilim ayrıca, dinimin gereğini yapmaya çalışıyorum inanc özgürlüğü de vardır bizim dinimzi Pazar’dan Pazar’a değil üzgünüm tüm zamanlı. Yani insanlara saygısızlık olacak diye Allah’a saygısızlık yapamam
Keşke birazda kul hakkıyla ilgili fikir sahibi olsanız. Yazdığınız cümlelerin alt metnini okuyabiliyorum ve tanımadığınız insanlara inceden inceye yaptığınız imaları görüyorum. Gerçekten islamı yaşayış şeklinize saygım var ama günahı ve kul hakkına girmeyi sadece büyük olaylarda arayanlardansınız. Ben yem vermeyi unuttuğum kuşumun bile hakkına girdim aç kaldı diye hayıflanırım sizde sırf islamı sizin gibi yaşamıyoruz diye alt metni çirkin imalarla dolu cümleler yazarsınız.

Keşke birazda kul hakkıyla ilgili fikir sahibi olsanız. Yazdığınız cümlelerin alt metnini okuyabiliyorum ve tanımadığınız insanlara inceden inceye yaptığınız imaları görüyorum. Gerçekten islamı yaşayış şeklinize saygı duyuyorum ama günahı ve kul hakkına girmeyi sadece büyük olaylarda arayanlardansınız. Ben yem vermeyi unuttuğum kuşumun bile hakkına girdim aç kaldı diye hayıflanırım sizde sırf islamı sizin gibi yaşamıyoruz diye alt metni çirkin imalarla dolu cümleler yazarsınız.
Evet en çok kendisi dindar biz aynı ortamda oturuyoruz diye, erkekli ortamda çalışmak zorundayız diye dindar sayılamıyoruz

Tamam bu da sizin normaliniz olsun; ama burası sizin normalinizi yaşayacağınız bir ülke ne yazık ki değil. Yapacağınız tek şey tesettürünüze girmek, kadınlı erkekli bu topluma uyum sağlamak. Çevremde haremlik selamlık oturan muhafazakarlar bile, yakınlarıyla misafirlikte çay kahve içme olayını hep beraber yapıyorlar. Siz kendi normalinizi dayatmayın, eğer uymuyorsanız; boşanın. O adama da yazık. Kaldı ki devam etse bile çok üzüleceksiniz, garanti ediyorum. Eninde sonunda aldatacak.

Ben gündüz oturmasına gittim kadınlar arası eşim almaya gelince tuttular. Normalde sıkıcı bir insan değilim ayrıca, dinimin gereğini yapmaya çalışıyorum inanc özgürlüğü de vardır bizim dinimzi Pazar’dan Pazar’a değil üzgünüm tüm zamanlı. Yani insanlara saygısızlık olacak diye Allah’a saygısızlık yapamam

Benim dikkatimi çeken pazar günleri bizim kutsal gunumuz değil neden pazardan pazara yazdiniz 😳

ogretim gorevlisiyim derken neyi kast etti acaba🙈 ben burada okuyunca sok olmustum, bazi kadinlar evlerine cocuklari toplayip kuran ogretiyorlarmis mesela. oyle bir sey olup kendisine ogretim gorevlisi diyor olabilir. aksi mumkun degil su zihniyette cunku.
Boyle yapanlar kendilerine belletmen diyordu sanki. Yaniliyor olabilirim.

Sasirdim mi? Hayir! Meslek lisesi 3. Siniftan terk birisinin kendisine muhendis dedigine sahidim. 🤷🏻‍♀️

Ben akşama kadar bir sürü erkekle bir aradayım.
Çünkü çalışıp evimi geçindirmekle hükümlüyüm.
Malum cennete gidiş biletimi yakmamak için evladımı bu Dünya da aç bırakamam ve ağzımızı açıp havadan ekmek düşmesini bekleyemem.
Oturduğunuz yerden benim ve diğer üyelerin inancını sorgulamak sizin ne haddinize?
Sanırım eşinizin kazancı ile doya doya dininizi yaşıyorsunuz.
Eşinizle iyi geçininde bizim gibi size haram olan erkeklerle birarada olmak zorunda kalmayın

Konu sahibi daha geçen temmuz başkasının ilgisinden etkilenmişsin. Konun var.
Bu iç sesim de bir kez yanılmasın ya...
Maşallah. Ama hepimizden dindar kendisi ayıp ettin bak şimdi.

Konu sahibi daha geçen temmuz başkasının ilgisinden etkilenmişsin. Konun var.
Bu iç sesim de bir kez yanılmasın ya...
Apla erkek sinek görse halleniyorsa demek…. Çareyi böyle bulmuş.

Gittiğim yer nazımın geçebileceği bir yer ve işte tam da bu yüzden yalnızım. Böyle bi çıkış yapılacağını da düşünmüştüm. Yine de belki benim gibi olanlar da vardır diye yazdım. Emin olun böylesi bir yalnızlık diğerine nazaran daha ağır. Çünkü dini yaşamaya haramdan kaçınmaya çalışıyorsunuz ve bunun için küçümseniyor alay konusu oluyorsunuz birbirine helalom ayan kadın ve erkeğin birarada oturması haramdır arkadaşlar bilginiz olsun. Ve ben eşimin içerde başka bir kadınla oyun oynayıp kıkırdamasını doğru bulamam. Bugünkü kıkırdama yarın başka bir şey olabilir evet doğru bunun doğru ve yanlış insanla alakası yok inancınızı bilemem ama Yusuf peygamber as bile Allah’a sığınmıstır Züleyhanın çağrısından. Sizin kadar geniş olamamak benim sorunum değil, İslamın emri
Burası herkese açık bir forum, herkesin şartlarına, görüşlerine, inançlarına saygı duymaya da çalışırım... Ancak sen ya da senin tillahın olsa buraya gelip bana hakaret edemez, geniş diyemez, terbiyesizlik edemez, din öğretemez.... Ulemalığını kendine sakla ve laflarına dikkat et, geniş sensin hayalini kurduğun şeyler iğrenç....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X