- 23 Ağustos 2012
- 51.270
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.692
- 898
- Konu Sahibi siyahibiri
Gittiğim yer nazımın geçebileceği bir yer ve işte tam da bu yüzden yalnızım. Böyle bi çıkış yapılacağını da düşünmüştüm. Yine de belki benim gibi olanlar da vardır diye yazdım. Emin olun böylesi bir yalnızlık diğerine nazaran daha ağır. Çünkü dini yaşamaya haramdan kaçınmaya çalışıyorsunuz ve bunun için küçümseniyor alay konusu oluyorsunuz birbirine helalom ayan kadın ve erkeğin birarada oturması haramdır arkadaşlar bilginiz olsun. Ve ben eşimin içerde başka bir kadınla oyun oynayıp kıkırdamasını doğru bulamam. Bugünkü kıkırdama yarın başka bir şey olabilir evet doğru bunun doğru ve yanlış insanla alakası yok inancınızı bilemem ama Yusuf peygamber as bile Allah’a sığınmıstır Züleyhanın çağrısından. Sizin kadar geniş olamamak benim sorunum değil, İslamın emri
Herksin kendi beyni var doğruyu yanlışı ayırabilir, böyle tepeden tepeden yazmanız doğru değil. Dini içerik yasak ayrıca

Burda herkes zaten dini görüşünüze saygı duyuyoruz yazmış , siz de diğer üyelere saygılı olun lütfen.
Başka bir konu daha var, diğer mesajlarınızda evliliğinizin çok iyi gitmediği sonucuna varılıyor. Eşiniz zaten tuhaf bir tip. Diğer konularınızı hatırladım hiç sevgi göstermiyor, işkolik varsa yoksa işi demiştiniz eşiniz hissiz, heyecansız hatta aseksüel biri gibi gelmişti bana sanki bitkisel hayatta. Eşinizle dinden başka sorunlarınız da var sankim, bu şekilde yaparak adamı daha da soğutmayın?