- 4 Ocak 2008
- 528
- 212
- 303
- Konu Sahibi Evreka1800
-
Yaaa o kadar kötü bir izlenim mi yarattım sizde. Belki de öyledir bilemiyorum ama bazı şeyleri düzeltmek için elimden geleni yapacağım.Kusura bakmayın ama ben sizi sıkıcı buldum..konunuzda bile o kadar gereksiz ayrıntı var ki..ve evet flörtöz olmak zorundasınız..flörtöz olmak muhabbet etmeye çalışmak,gülümsemek,karşındaki kişiyle ortak nokta bulmak adına tanımaya çalışmak,örneğin basit bir sinema davetini bile erkekten beklemeyip adım atarak ve küçük espriler yaparak, neşeli olmaya çalışarak olur.
Yani Trt spikerleri gibi ciddiyetle, bir çay içelim deyip ben soğuk biriyimin arkasına sığınırsanız kimse sizle bırakın evlenmeyi takılmak bile istemez.ayrıca 20 sene öncesini düşünmeyi bırakın eskide yaşamayın günümüze ışınlanın biran evvel.değişim şart
Evet belkide öyle olacak ama ben işte kimseye şans vermiyorum tanışmak istiyorum diyenin yüzünü bile görmeden istemiyorum diyorum aklım kalbim hala başkasındayken biriyle oturup çay içmeyi bile kendime saygısızlık görüyorumBunun bence eskiyi silememekle çok alakası yok. Tabiki etkili ama karşınıza eskiyi unutturacak, sizin yaranıza merhem olacak, sizi gerçekten sevecek biri çıksa belki aklınız ona kayardı. Çivi çiviyi söker diye bir laf malum.
Çok sevindim sizin adınıza. 33 yaşında evlenmişsiniz, eşiniz kaç yaşındaydı. Sizin yaşınız sorun oldu mu? Ben de 33üm ama yaşımı duyan vazgeçiyorHerşeyin bir zamanı var
Benim icinde işveli cilveli diyorlardı öğretmenlerim cevrem üniversite bitmesini beklemeden evlenir diyorlardı vs vs ben oldum 33 anca öyle dogru kişiyi buldum evlendim
Sadece flörtöz olmak vs yetmiyor evlenmek icin
Ha buarada evlenmek cokta önemli bişey mi bence bekar hayatına devam edemeyeceksen değil
Gez toz yaşa illaki dogru insan bigün karsına cıkacak
Eşimde 2 yaş büyüktüÇok sevindim sizin adınıza. 33 yaşında evlenmişsiniz, eşiniz kaç yaşındaydı. Sizin yaşınız sorun oldu mu? Ben de 33üm ama yaşımı duyan vazgeçiyor
Aslında son bahsettiğim kişi bana çok denkti. Hatta benden çok daha üstündü. Şu an görüştüğü kız çok genç ve daha yolun başında. Bilmiyorum neden böyle oldu.
Yani ailelerimiz denkti, yaşımız denkti, eğitimimiz denkti, yaşam tarzımız denkti. Ne bilim mantıken yani denkti. Ben sanırım mantığı da ön plana çıkarıyorum.denklikden kastın nedir ?
Bu isin bence guzellikkle alakasi yok.
Bir arkadas vardi cevremde guzeldi ama uzgunum ki ahlaki guzel degildi biriyle sevgili oldu ve sevgilisi ilk guzelliginden etkilendi sonra sevgilisi kizi anlasamadigindan terk etti.
Bir kiz arkadasim guzel canli zeki ve iyi bir insandi erkek arkadasi oyle degildi ben haline sukredicek derken kiza kotu davranislarindan dolayi ayrildilar.
Yine bir arkadasim da guzelken sevdigi cocuga tipsiz diyorlardi fakat o kisi arkadasimi sevmedi sevemedi.
Bosuna buyuklerimiz sansin guzel olsun dememisler.
Hayatta bazi guzel sifatlar her seyi elde edebileceginiz anlamina gelmiyor su an kotu oldugunuz ve iyi olan istisnalari gordugunuz icin oyle dusunuyorsunuz.
Evet ben de bu işin artık güzellikle ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Ama bişi var. Enerji mi dersiniz, aura mı. İşve, çilve, çekicilik. Bişi yani. Çünkü erkekler bazı kızların peşinde dört dönerken, bazı kızlar da sürekli yalnızlıktn şikayetçi.Bu isin bence guzellikkle alakasi yok.
Bir arkadas vardi cevremde guzeldi ama uzgunum ki ahlaki guzel degildi biriyle sevgili oldu ve sevgilisi ilk guzelliginden etkilendi sonra sevgilisi kizi anlasamadigindan terk etti.
Bir kiz arkadasim guzel canli zeki ve iyi bir insandi erkek arkadasi oyle degildi ben haline sukredicek derken kiza kotu davranislarindan dolayi ayrildilar.
Yine bir arkadasim da guzelken sevdigi cocuga tipsiz diyorlardi fakat o kisi arkadasimi sevmedi sevemedi.
Bosuna buyuklerimiz sansin guzel olsun dememisler.
Hayatta bazi guzel sifatlar her seyi elde edebileceginiz anlamina gelmiyor su an kotu oldugunuz ve iyi olan istisnalari gordugunuz icin oyle dusunuyorsunuz.
Konunuza yazma firsati bulamadim diger yorumlarinizin cogunu okudum bu dediginiz erkek icin sunu soyleyebilirim erkeklerde sunu gordum bazen biriyle ciddi dusunup karsisindakine soylemezler cunku hem ellerinde dursun hemde cevresinde daha iyisini bulma ihtimali varsa bir ayrilik yasamasin diye islerini garantiye almak istiyor oluyorlar genellikleYani ailelerimiz denkti, yaşımız denkti, eğitimimiz denkti, yaşam tarzımız denkti. Ne bilim mantıken yani denkti. Ben sanırım mantığı da ön plana çıkarıyorum.
Konunuza yazma firsati bulamadim diger yorumlarinizin cogunu okudum bu dediginiz erkek icin sunu soyleyebilirim erkeklerde sunu gordum bazen biriyle ciddi dusunup karsisindakine soylemezler cunku hem ellerinde dursun hemde cevresinde daha iyisini bulma ihtimali varsa bir ayrilik yasamasin diye islerini garantiye almak istiyor oluyorlar genellikle
Bu dediginiz erkektede sanki benzeri olmus gibi geliyor
Yaklasik 1 yil kadar once benzer bir durumu ben yasadim yeno basladigim bir birimde benimle cok ilgili alakali biri vardi normalde cokta beni etkileyecdk biri degilfi ama ilgisini iki lafindan birini evlilige geyirdigini baskalarininda bizim aramizda birsey oldugunu dusundurecek tavirlarini gordukce cidfi oldugunu dusundum hatta sizinki gibi mantikli gelen bircok sey oldu aile yapimiz kulturumuz vs bende adim attim hersey cok guzel giderken bir anda sanki hicbirsey olmamis gibi davrandi sonra farkettim ki eski sevgilisiyle denemis birkac kez o aralarda meger bana soguk davranmis olmayacagini fark edip birkac kezde U donusu yapmis
Sonuc olarak suan iki yabanci gibiyiz
Bilmiyorum, bence gerçekten aşık olan bir adam öyle daha iyisini bulur muyum diye beklemez. Bana kalırsa bir erkek böyle düşünüyorsa ya aklında soru işaretleri vardır, ya da aşık değildir ama ona göre de olabilir ihtimali vardır. Ondan kapıları tam kapatmıyordur. Benim en son yaşadığım olay aslında çok netti. Bana zaten sürekli ters davrandı. Yani bilerek ters davrandı. Muhtemelen ya öküz kendisi ya da bana mesaj vermeye çalışıyordu. Ama beni üzen kısmı da bu oldu. Bana bu kadar kötü davranacak kadar mı nefret ettin benden.Konunuza yazma firsati bulamadim diger yorumlarinizin cogunu okudum bu dediginiz erkek icin sunu soyleyebilirim erkeklerde sunu gordum bazen biriyle ciddi dusunup karsisindakine soylemezler cunku hem ellerinde dursun hemde cevresinde daha iyisini bulma ihtimali varsa bir ayrilik yasamasin diye islerini garantiye almak istiyor oluyorlar genellikle
Bu dediginiz erkektede sanki benzeri olmus gibi geliyor
Yaklasik 1 yil kadar once benzer bir durumu ben yasadim yeno basladigim bir birimde benimle cok ilgili alakali biri vardi normalde cokta beni etkileyecdk biri degilfi ama ilgisini iki lafindan birini evlilige geyirdigini baskalarininda bizim aramizda birsey oldugunu dusundurecek tavirlarini gordukce cidfi oldugunu dusundum hatta sizinki gibi mantikli gelen bircok sey oldu aile yapimiz kulturumuz vs bende adim attim hersey cok guzel giderken bir anda sanki hicbirsey olmamis gibi davrandi sonra farkettim ki eski sevgilisiyle denemis birkac kez o aralarda meger bana soguk davranmis olmayacagini fark edip birkac kezde U donusu yapmis
Sonuc olarak suan iki yabanci gibiyiz
Anlıyorum sizin için üzücü bir durum olmuş. Bence karşınızdaki bey size gerçekten aşık olsaydı hiç ailenizin durumunu düşünmezdi. Ben artık erkekler için bunu düşünüyorum. Sanırım sizde de benimki gibi bir durum olmuş.Ya erkeklerde bu yedekte tutma olayı çok oluyor. Vicdansızca birşey bu.
Buna benzer birşeyi ben de yaşadım. Ben prestijli bir işyerinde çalışıyorum, iyi okullardan mezun oldum, yurtdışına eğitim aldım. Ve hepsini tırnaklarımla kazıya kazıya yaptım, annem babam zengin ya da okumuş değillerdi, küçük ilçelerde geçti ortaokul-lise hayatım. Okuduğum lise o kadar kötüydü ki, matematik-türkçe-ingilizce derslerine bir öğretmen girerdi, eğitim çok kötüydü. Ama çalıştım çabaladım kendimi kurtarmak için ve Allah'a şükür mesleğimi elime aldım.
Çalıştığım yerde birinden hoşlandım, eğitim kültür olarak dengiz hatta ben bir tık ilerde bile sayılırım yurtdışında okumuştum çünkü, onda bu durum yoktu. Ancak aile olarak şöyle bir durumu vardı, ana babası okumuş çooook yüksek mevkilerde insanlar tabi emekliler ama isimleri şöhretleri var. Bana ilgi gösterdi ben umutlandım. Ama ilerlemedi. Sanki yedekte tutar gibiydi. Meğerse bu adam aynı işyerindeki başka bir kızla evlenmeye uğraşmış, o kızın ana babası da yüksek mevkili şöhretli insanlar hatta hala görevdeler. Kızı ailesiyle bile tanıştırmış, anlayacağınız iki güçlü soyismini birleştirmeye uğraşmış! Hayal kırıklığı oldu benim için hem de büyük hayal kırıklığı. o Kadarr sinir oldum ki, benim ailem yüksek mevkili olmayabilir ama ben kendi tırnaklarımla kötü olanaklara rağmen onlarla aynı yerdeyim, benim yaptığım iş daha büyük onlardan daha başarılıyım ama yine de üzülmüştüm.
Maalesef boyle seylerin kotu etkisi oluyor insanda ister istemez ya bir daha ayni seyi yasarsam korkusu olmusYa erkeklerde bu yedekte tutma olayı çok oluyor. Vicdansızca birşey bu.
Buna benzer birşeyi ben de yaşadım. Ben prestijli bir işyerinde çalışıyorum, iyi okullardan mezun oldum, yurtdışına eğitim aldım. Ve hepsini tırnaklarımla kazıya kazıya yaptım, annem babam zengin ya da okumuş değillerdi, küçük ilçelerde geçti ortaokul-lise hayatım. Okuduğum lise o kadar kötüydü ki, matematik-türkçe-ingilizce derslerine bir öğretmen girerdi, eğitim çok kötüydü. Ama çalıştım çabaladım kendimi kurtarmak için ve Allah'a şükür mesleğimi elime aldım.
Çalıştığım yerde birinden hoşlandım, eğitim kültür olarak dengiz hatta ben bir tık ilerde bile sayılırım yurtdışında okumuştum çünkü, onda bu durum yoktu. Ancak aile olarak şöyle bir durum vardı, ana babası okumuş çooook yüksek mevkilerde insanlar tabi emekliler ama isimleri şöhretleri var. Bana ilgi gösterdi ben umutlandım. Ama ilerlemedi. Sanki yedekte tutar gibiydi. Meğerse bu adam aynı işyerindeki başka bir kızla evlenmeye uğraşmış, o kızın ana babası da yüksek mevkili şöhretli insanlar hatta hala görevdeler. Kızı ailesieyle bile tanıştırmış, anlayacağınız iki güçlü soyismini birleştirmeye uğraşmış! Hhayal kırıklığı oldu benim için hem de büyük hayal kırıklığı. o Kadarr sinir oldum ki, benim ailem yüksek mevkili olmayabilir ama ben kendi tırnaklarımla kötü olanaklara rağmen onlarla aynı yedeyim, benim yaptığım iş daha büyük daha başarılıyım ama yine de üzülmüştüm.
Ya ben o işi çoktan yaptım. Mesleğim elimde, ekonomik özgürlüğüm var. Gezdim, öğrendim, kendimi geliştirdim. Ama yalnızlık var. Bir yuvam olsun istiyorum. Suç mu?Bu evlenememe konusunu çok garipsiyorum ya hayatta herşeyin var şükretki tek eksiğin evlenmek. Birgün elbet evlenilir. Hiçbir zaman evlilik önceliğim olmadı. Okumak çalışmak benim için her zaman daha büyük bir şanstı. Herkes evlenir ama çok az insan iyi bir meslek sahibi olabiliyor. Hergün işine severek gidip hakettiğini almak çok güzel. Son zamanlarda çevremde olsun burda olsun hiç meslek derdi olan yok ha bire evlenmek. Evliliği kocamın omzuna başımı yaslayıp kuşların cıvıltısını dinleyeyim zannedenlere hepten şaşırıyorum
Ya erkekletin hayatta bir kere asik olduklarina inananlardanim hatta arkadas cevremddki nirkac erkekte bunu soylemisti eee 30 yasina gelmis bir insanin simdiye kadar ask evresini coktan atlattigini dusunuyorum haliyle bize mantigiyla yaklasanlar kaliyor o yuzdende yedekte tutmakta onlar icin mantik cercevedinde sayilir ama zaten size yakinligi falan olmamissa kendinizide uxmeyin bu kadar derimBilmiyorum, bence gerçekten aşık olan bir adam öyle daha iyisini bulur muyum diye beklemez. Bana kalırsa bir erkek böyle düşünüyorsa ya aklında soru işaretleri vardır, ya da aşık değildir ama ona göre de olabilir ihtimali vardır. Ondan kapıları tam kapatmıyordur. Benim en son yaşadığım olay aslında çok netti. Bana zaten sürekli ters davrandı. Yani bilerek ters davrandı. Muhtemelen ya öküz kendisi ya da bana mesaj vermeye çalışıyordu. Ama beni üzen kısmı da bu oldu. Bana bu kadar kötü davranacak kadar mı nefret ettin benden.
Tabikide suç değil ama evlilik olmayacak birşey değil bunu eksiklik olarak görmek bana tuhaf gelen. Ha desenizki hayatımda sevip sevileceğim paylaşacağım biri olsun yalnızlığımı unuttursun tamam evlilik bambaşka boyut. Bana göre evlilik birbirini çok seven insanların ilişkisini götürdüğü bir aşama. En son ne zaman sevgiliniz oldu biriyle tanışmak için hiç adım attınız mı neler yaptınız mesela? Benimde arkadaşlarım var çok istiyorlar evlenmek ama çaba yok. Kadın adım atmaz falan. Birisi ayda yılda bir flörtleşecekte ondan senelerce aşk acısı çıkaracaklar. Sürekli evlenemiyorum sözleri ağızlarında ve çok karamsarlar. Bilmeden böyle bir enerji yayıyor olabilirsiniz.Ya ben o işi çoktan yaptım. Mesleğim elimde, ekonomik özgürlüğüm var. Gezdim, öğrendim, kendimi geliştirdim. Ama yalnızlık var. Bir yuvam olsun istiyorum. Suç mu?
Ya erkekletin hayatta bir kere asik olduklarina inananlardanim hatta arkadas cevremddki nirkac erkekte bunu soylemisti eee 30 yasina gelmis bir insanin simdiye kadar ask evresini coktan atlattigini dusunuyorum haliyle bize mantigiyla yaklasanlar kaliyor o yuzdende yedekte tutmakta onlar icin mantik cercevedinde sayilir ama zaten size yakinligi falan olmamissa kendinizide uxmeyin bu kadar derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?