Hayattaki tek eksiğim evlenememiş olmak?

Üzgünüm ama kriterleri değiştirmelisin.mesela yaş olarak sendrn küçük de olabilmeli.otuz beş yaşında adamın iki çocuğu olur.çoğu evli.bekarsa eğer o da seçicidir.boşanmışsa çocukludur.bir dw ünv mezunu olsun şu olsun bu olsun derseniz daha da zor olur.otuz iki yaşunda bir arkadaşım ikinxi evliliğini yaptı.arkadaşım mali müşavir.çocuk kızdan altı yaş küçük ve işi de öyle iyi değil.
Yaş konusunda çok katı olmadık mesela ama bence biz kendimizden küçük erkeklere olumlu olsak da erkekler kendilerinden büyük hanımlara bence çok olumlu olmuyorlar. Aksine yaşları kendilerinden çok küçük olsun istiyorlar. Mesela işte en son anlattığım adam herşeyimiz mantıken uyuyordu gitti kendinden yaşça küçük ama kriterleri çok alakasız bir kızla görüşmeye başladı.

Ya işte ben de bundan korkuyorum. Seçenek bayğı daraldı diye. Yani aslında diploma takıntım çok yok ama sohbet ettiğimde de dolu dolu biri olsun istiyorum. Eğitim kültür evet sanırım bu konu benim için önemli. Ben çünkü çok severim sohbet etmeyi, çok entellektüel biri olduğumu söylerler. Ama sizce de böyle insanlar çoktan evlendi mi?:duduk:
Canim ben de hepsinin evlendiğini düşünürdüm, taa ki içlerinden bekar birini bulana kadar. O yuzden umudunu kaybetme. Benimki hem dolu hem de turkiyenin ilk 3 universitesinden birinden mezun, tabii zamanla kendi gibi arkadaşlarını tanıyorsun. Bu tür zeki eğitimli dolu tiplerin çoğu yurtdışına kapağı atmış. Yani almanci gibi değil elbette, oralarda hatırı sayılır yerlere gelmişler yilda 150 bin dolar kazanan kimse turkiyeye gelip evlenmeyi düşünmüyor. Yok değiller ama nesilleri tükenmekte

Yaş konusunda çok katı olmadık mesela ama bence biz kendimizden küçük erkeklere olumlu olsak da erkekler kendilerinden büyük hanımlara bence çok olumlu olmuyorlar. Aksine yaşları kendilerinden çok küçük olsun istiyorlar. Mesela işte en son anlattığım adam herşeyimiz mantıken uyuyordu gitti kendinden yaşça küçük ama kriterleri çok alakasız bir kızla görüşmeye başladı.
O adamı da unut.sürekli geçmişe takılırsan olmaz

Canim ben de hepsinin evlendiğini düşünürdüm, taa ki içlerinden bekar birini bulana kadar. O yuzden umudunu kaybetme. Benimki hem dolu hem de turkiyenin ilk 3 universitesinden birinden mezun, tabii zamanla kendi gibi arkadaşlarını tanıyorsun. Bu tür zeki eğitimli dolu tiplerin çoğu yurtdışına kapağı atmış. Yani almanci gibi değil elbette, oralarda hatırı sayılır yerlere gelmişler yilda 150 bin dolar kazanan kimse turkiyeye gelip evlenmeyi düşünmüyor. Yok değiller ama nesilleri tükenmekte
Siz de geç mi evlendiniz, nasıl tanıştınız? Yaaa çok merak ettim:KK45:

O adamı da unut.sürekli geçmişe takılırsan olmaz
Ya şöyle aslında aşık değildim ona. Zaten ilk yazımda da yazmıştım. Çok mantıklı gelmişti. Ve ne bilim herkes bu çok çirkin filan diyordu. Sen çok güzelsin ona göre diyordu. Herkes çok yakıştırıyordu. Ben de biraz kesin gözüyle bakıyordum aslında. Kesin benden hoşlanır diyordum. Beni istemeyince çok fena yıkım oldu bozuldum. Gözümde kıymetlendi. Öyle aşk acısı çekmedim yani. Fena bozuldum ondan böyle.

Ya şöyle aslında aşık değildim ona. Zaten ilk yazımda da yazmıştım. Çok mantıklı gelmişti. Ve ne bilim herkes bu çok çirkin filan diyordu. Sen çok güzelsin ona göre diyordu. Herkes çok yakıştırıyordu. Ben de biraz kesin gözüyle bakıyordum aslında. Kesin benden hoşlanır diyordum. Beni istemeyince çok fena yıkım oldu bozuldum. Gözümde kıymetlendi. Öyle aşk acısı çekmedim yani. Fena bozuldum ondan böyle.
Bekarken beni de beğenmeyen oldu.ama ben de beğenmemiştim onu.buna rağmen içerlemiştim.anlıyorum seni.olabiliyor işte.

henüz evlenmedim nasipse 2019 bahar aylarında.
ilk mesajımda biraz bahsetmiştim aslında aşağıda bulabilirsin

dur dur, bak bana, karşında benzer şeyleri yaşamış biri var. seni o kadar iyi anlıyorum ki, karşıma birileri çıktı, benim hoşlandığım, benden hoşlanan, eşin dostun tavsiyesiyle görüştüğüm (gerçi eş dost tavsiyesiyle görüştüklerim zaten benim için 1-0 geride başlıyordu) ama hiçbiri için 'bu' diyemiyordum.

tabii bu arada çalışıp para kazandıkça senin de hayat standardın yükseliyor, ev alıyorsun, yatırım yapıyorsun, bu kez de
karşındaki çulsuzun teki olmasın, kariyeri olsun vs gibi kriterlerin oluşmaya başlıyor. yani ilk gençlikteki gibi kolay kapılıp gidemiyorsun.

haa bu arada arkadaşların tek tek gidip kendi ailesini kuruyor, sosyal hayatında da eksilmeler başlıyor. geliyorsun demet akalın'la düete: kimler kimler yuva kuruyor ben niye kuramıyoruuummm. :mad:

güzel haber: bir yıldan uzun süredir birlikte olduğum gönlüme göre biri var artık, evlilik hazırlığında olduğum. ve ilk buluşmada ne dedim biliyor musun? 'yok, bu da olmaz' ama işte oldu bir şekilde. hatta Allaha dua ederdim, öyle biri olsun ki bu vakte kadar beklediğime değsin, mutsuz günlerimi unuttursun diye, çok şükür aynen de öyle oldu. :halay:o yüzden umudu kaybetmek yok!

henüz evlenmedim nasipse 2019 bahar aylarında.
Aaa evet doğru afedersiniz :olamaz: ya çok çok mutlu oldum sizin adınıza. Darısı başıma :spor:
amin en kısa sürede, hayırlısıyla inşallah :) profilinizden şehrinize baktım, aynı şehirde olsaydık aklıma bi tanışsalar diyebileceğim biri bile gelmişti :dondurma: artık sizin yakınızdaki arkadaşlar biraz daha sıkı çalışsın sizin için. :spor:

Ya işte ben de bundan korkuyorum. Seçenek bayğı daraldı diye. Yani aslında diploma takıntım çok yok ama sohbet ettiğimde de dolu dolu biri olsun istiyorum. Eğitim kültür evet sanırım bu konu benim için önemli. Ben çünkü çok severim sohbet etmeyi, çok entellektüel biri olduğumu söylerler. Ama sizce de böyle insanlar çoktan evlendi mi?:duduk:

Ben de 27 yim. O yüzden daralıyor dedim. Bana kadar bile yetişen tek tük. Kimisiyle kafa uyuşmuyor kimisi bizi beğenmiyor. Evlenmek için de evlenilmez. Benim de hayalim ev almak. Evlilik olacaksa oluyor olmayacaksa olmuyor. Bir de naciz görüşüm erkeklerin biraz daha enerjik konuşkan hemen yakınlık kurubilen kadınları daha kolay fark ettiği ve ilgisini çektiği yönünde. Öyle olun diyemiyorum tabiki ama bu da bir neden olabilir.

Yanlış bir mesaja veriyorsunuz karşı tarafa muhtemelen. Ya çok soğuk. Ya çok itici. Ama mutlaka bir problem var duruşunuzda. Bir de sizinle aynı yaştayım ama şu ana kadar Tek bir erkeğe açılmadım. Ki bir sürü sevgilim oldu. Erkeklere açılmayın. Bırakın onlar çaba harcasın

Yanlış bir mesaja veriyorsunuz karşı tarafa muhtemelen. Ya çok soğuk. Ya çok itici. Ama mutlaka bir problem var duruşunuzda. Bir de sizinle aynı yaştayım ama şu ana kadar Tek bir erkeğe açılmadım. Ki bir sürü sevgilim oldu. Erkeklere açılmayın. Bırakın onlar çaba harcasın
Haklısınız. Ben de bu işi biraz geç de olsa anlamış oldum. Ama emek ediyorum, ilgi gösteriyorum. Karşı taraftan bir adım olmayınca diyorum ki herhalde sert duruşumdan çekiniyor, açılamıyor, cesaret edemiyor. Ondan ben bir adım atıyorum. Ama öğrendiğim şey şu. Bir erkek aşıksa onu hiçbirşey tutamaz. Evet bunu acı tecrübelerle öğrendim. En son olan olayda ben açılmadım zaten. Ama ilgi gösterdim. Ya anlamadı, ya da anlamamazlığa geldi. Artık bilmiyorum yani.

Öncelikle kafada illa evlenmem lazım fikrini atın. O kadar cok ki evli ve mutsuz çift sayısı. Türkiye'de evlilik hem kadın hem erkek için statü demek. Bu da ortaklık gibi evlilik getiriyor çoğu insana. İşve, cilve ya da cazibe doğuştan mi gelir bilmem ama Bunun için illa çok güzel çok seksi çok bilmem ne olamaya gerek yok. Biraz özgüven biraz göz teması biraz gülümseme yeter de artar bile erkekler zaten hemen harekete geçer. Biraz kadın gibi olup kadın gibi hissedin bir arkadaşım dans kursuna gitti 40 yaşında aradığı aşkı buldu evlendi gayet de mutlu suan.
Kızıyorum şu evde kaldım takıntısına.
Erkek 40 olur 20 lik alır sorun yok kadın 30 olunca hemen evde kaldı kismetleri bitti mantığı yapmayın lütfen millet yakıştırsa bile evde kaldım tabirini siz kendinize yakıştırmayın.
Gezin tozun mantıktan ziyade karaktere aşık olmaya bakın. Merak etmeyin 35 inizdee aşk sizi bulur bulmasa da ne olur ki kendinizle mutlu degil misiniz ki...
Kısacık hayatınızı zehir etmeyin kendinize...

Kızlar öyle demeyin. Çok güzel evlilikleri olanlar var. Mesela sosyal medyada işte bayramda herkes eşiyle, çocuğuyla bir yerlere gitmiş ohhh miisss. Bir de ne oluyor biliyormusunuz. Bütün arkadaşlarım benim evli. Onlar evlenmeden önce sürekli beraber takıldığım arkadaşlarım şimdi eşleriyle, bebekleriyle doğal olarak. Ondan dolayı arkadaşlarımla da ayrı düştüm. İyice yalnız kaldım.
Sosyal medyaya inanma o fotolar reklam.

Benim arkadaşım kocasıyla çocuğuyla hep resim paylaşır. Koca aldatıyor, kadınsa boşanmak istiyor.

Ama ele güne karşı mutlu mesutuz olayı işte.

Canım benim ya sen de haklısın. Herkes değişik bir imtihan. Ama yani ben de bir yuvam olsun, bir bebeğim olsun istiyorum. Bu kötü bir şey mi? 35 inden sonra çocuk yapması zor olurmuş diyorlar. Ondan da biraz panik oluyorum.

Canim, öncelikle eminim harika bir insansindir. Guzel, alimli, başarılı, zeki.... Boylelerinin yalniz olmasina sasirmiyorum erkekler gelemez kendinden daha yuksek mevkide bulunan kadinlara.

Seni friendzone yapan arkadasin net gay. Otesi yok. Bunu senden hoşlanmıyorsa gaydir anlaminda söylemiyorum, ama benim beni 7 24 arayan baskalarindan kiskanan cok samimi kardesim dedigim bir arkadasim var. Unvdeyken bilmiyordum ama sonradan gay oldugunu ogrendim. Mantikli gelmisti. Bir erkek kardesim diye gordugu kizi baska erkeklerden kiskanmaz en fazla seni üzerse gebertirim diye efelik taslar ama kiskanmaz.

Gelelim evlenemiyorum diye uzulmene. Uzulme. Her evlilik harika olmuyor. Sev, cok sev. Ama duzgun birini sev. Yasin onemi yok. Yeter ki evlendikten sonra pisman olma.

Canim, öncelikle eminim harika bir insansindir. Guzel, alimli, başarılı, zeki.... Boylelerinin yalniz olmasina sasirmiyorum erkekler gelemez kendinden daha yuksek mevkide bulunan kadinlara.

Seni friendzone yapan arkadasin net gay. Otesi yok. Bunu senden hoşlanmıyorsa gaydir anlaminda söylemiyorum, ama benim beni 7 24 arayan baskalarindan kiskanan cok samimi kardesim dedigim bir arkadasim var. Unvdeyken bilmiyordum ama sonradan gay oldugunu ogrendim. Mantikli gelmisti. Bir erkek kardesim diye gordugu kizi baska erkeklerden kiskanmaz en fazla seni üzerse gebertirim diye efelik taslar ama kiskanmaz.

Gelelim evlenemiyorum diye uzulmene. Uzulme. Her evlilik harika olmuyor. Sev, cok sev. Ama duzgun birini sev. Yasin onemi yok. Yeter ki evlendikten sonra pisman olma.
O olay tam bir fiyasko idi. Beni neden kıskanıyorsun o zaman dediğimde seni düşündüğüm için derdi. Başka arkadaşlarım olmasına müsade etmez, sürekli kıskanırdı. Tuhaftı yani.

Kusura bakmayın ama ben sizi sıkıcı buldum..konunuzda bile o kadar gereksiz ayrıntı var ki..ve evet flörtöz olmak zorundasınız..flörtöz olmak muhabbet etmeye çalışmak,gülümsemek,karşındaki kişiyle ortak nokta bulmak adına tanımaya çalışmak,örneğin basit bir sinema davetini bile erkekten beklemeyip adım atarak ve küçük espriler yaparak, neşeli olmaya çalışarak olur.
Yani Trt spikerleri gibi ciddiyetle, bir çay içelim deyip ben soğuk biriyimin arkasına sığınırsanız kimse sizle bırakın evlenmeyi takılmak bile istemez.ayrıca 20 sene öncesini düşünmeyi bırakın eskide yaşamayın günümüze ışınlanın biran evvel.değişim şart ;)

Buna kesinlikle katılıyorum çoğu kendisinden baya küçük bayanlarla evlenmek istiyor ve bunu isteyen erkekler genelde 32-33 yaş üstü erkekler.20 li yaşlarda olmalı gibi bir arayışları var.dayımın oglu 31 yaşındaydı 29 28 31 yaşlarında kızlarla tanıştırmak istediklerinde küçük istiyorum diyordu.dediği gibi 23 yaşında cok güzel bir kızla evlendi hıyar :) bir zamanlar görüştüğüm adam 46 yaşındaydı güya bana sırılsıklam aşıktı ama 40 ve üstü olsan seni istemezdim dedi.daha bir sürü örnek var.maalesef durum bu.

Back
X