Hayır mi şer mi bilmiyorum

Ümit ediyorum ama hep hüsran dört yıldır borç bitti dedim rahatladık yine borç oduycez olan benim malıma oldu benim evladimin hakkıydı o

Senin hatan neden sattın? Daha sana bi üst baş almayan bir adam için malını satmışsın.

Bence eşiniz benim eşim gibi parayı gizlice ailesine veriyor kardeşlerine falan veriyor benim eşim de böyle veriyordu artık kartlara bakıyorum nakit parasından bakıyorum dün 20 lira eksikti neye harcadın dedim 20 liranın hesabını mı yapıyorsun diyor evet yapıyorum dedim 20 20 her gün kardeşine harçlık veriyor kardeşi kız arkadaşıyla kafede yiyiyor

Annem var ama annemle gecinemiyoruz yalnız kalmaktan korkuyorum ve oğlumu almalarindan hep düzelecek diye yny ediyorum ama ailesi bizden destek bekler hep gibime geliyor. Evim de olcak iki gün sonra korkuyorum ki eşim gider onlara ev alir
Konunun okudum cnm çocuğunu kimse ssndn alamaz eğer boşanmayı gerçekten düşünüyorsan bende böyle korkup bosanmadim herşey daha kötüye döndü benim açımdan

Ne benim yüzüm güldü ne eşimin şiddet de vardı aklıma gelebilecek her hatayı yaşadık o da yaptı bende ama seviyorduk birbirimizi

Herşeyi yoluna koymaya söz verdik ve şuan 3 çocuğum var

Bana anneme boyun eğ laf söyleme sakin diyen adam babası gelip fitleyince benle tartışan adam gitti

Ama çok zaman geçti çok sular aktı gitti ben benden eşim eşimden gitti şimdi çok mutluyuz herşey yolunda biri
İlimizden n birine bişey dese kendi kendimize konuşup anlaşıyoruz

Çok zorluk yaşadık degermiydi su anki halime değdi

Ama boşanıp daha bı hayat mı yasardim onu da bilmiyorum

Belki bosansaydim bu kadar üzülmezdim yipranmadim belkide 2. Evliliği çocuk yüzünden bitirrdim daha bı çok şey

Bizim sorunumuzu sevgimiz aştı

Allah yardımcın olsun geçim çok zor

evlat sizin ufak tefek dövülmelerinizi izleyerek büyürse valla ilerde şükreder. annem iyi ki kendi psikolojisinin içine etmiş de babamdan boşanmamış oh der.
Aynı düşüncelere sahibim evet hiç aklıma gelmezdi bu durumlara düşeceğim ama istemediğim bi hayatı yaşıyorum kendi ayaklarımın üstünde duruyodum daha önce şimdi tam tersi oldum

Kb nız kötü bişe dememiş borcunuzu ödeyin demiş,eşiniZin borcu sonuçta o parayıda çar çur ederse siz çekeceksiniz yine sıkıntısını ve eşiniz için evlerini satmışlar,görümceniz kredi çekmiş bunlar her ailenin yapabileceği şeyler değil bence. Eşiniz çok hatalı bunca borç nasıl oldu acaba.

Yani ailesinin evi, arabası gitmiş, milyarlaca borç devam ediyor.. ve sen net olarak borcun ne olduğunu, nereye para gittiğini bilmiyorsun. Borç sizin borcunuz diyorlarmış, eşin harcamasını bilmiyormuş falan filan. Bunlar açıklamaz giden paranın nereye gittiğini. Bilmeden bunları para vermen hatta bu evliliği devam ettirmen hata.

Evlendigin yil sana hirsiz diyen insanlar ve bunu diyen insanlarla gorus diyen koca..gerisini okumaya gerek yok.
Baskilara egilerek zaten yolunu belirlemissin.

Konunun okudum cnm çocuğunu kimse ssndn alamaz eğer boşanmayı gerçekten düşünüyorsan bende böyle korkup bosanmadim herşey daha kötüye döndü benim açımdan

Ne benim yüzüm güldü ne eşimin şiddet de vardı aklıma gelebilecek her hatayı yaşadık o da yaptı bende ama seviyorduk birbirimizi

Herşeyi yoluna koymaya söz verdik ve şuan 3 çocuğum var

Bana anneme boyun eğ laf söyleme sakin diyen adam babası gelip fitleyince benle tartışan adam gitti

Ama çok zaman geçti çok sular aktı gitti ben benden eşim eşimden gitti şimdi çok mutluyuz herşey yolunda biri
İlimizden n birine bişey dese kendi kendimize konuşup anlaşıyoruz

Çok zorluk yaşadık degermiydi su anki halime değdi

Ama boşanıp daha bı hayat mı yasardim onu da bilmiyorum

Belki bosansaydim bu kadar üzülmezdim yipranmadim belkide 2. Evliliği çocuk yüzünden bitirrdim daha bı çok şey

Bizim sorunumuzu sevgimiz aştı

Allah yardımcın olsun geçim çok zor
Bizde birbirimiz için umitliyiz
Hatemsafa neyi çalmakla suçladılar peki
paralarını

Sizin derdiniz evlat derdi degil. Bahaneniz evlat. Bosanmak istemiyorsunuz her seyi sineye çekiyorsunuz. Saygim var bosanmayabilirsiniz. Ama o zaman tarlam tarlam diye aglamayin. Madem bu diyari mesken tuttunuz o zaman bu deveyi güdeceksiniz. Gorumceniz dahi sizin icin kredi cekmisken elbette satip borcunuzu odeyeceksiniz.
Kafam hep karışık kestirip atmak kolay evet çok şeyi sineye cektim bahane evlat oluyo tabiki evlendikten sonra çoğu kişi evladı için katlanıyor biseylere

Sizin düşünceniz de cok sikintili yalniz. Kocaniza toz kondurmuyorsunuz. burada hatali olan kayinaileniz degil bizzat kocaniz. Borcu yapan o nereye harcadigi belli olmayan o. Siz daha borcu bitsin diye ev araba satmis insanlara camur atiyorsunuz. Valla sizin nankorlugunuzu gorunce keske yapmasalarmis dedim.

Ayrica evi arabalari neden kocanizin hakki olsun. Asiri bencilsiniz bence.
Teşekkür ederim yorumunuz için

Ya bu kadar ufak tefek şeylerle borç nasıl 100 binleri buluyor anlayamadım. Siz belkide tam anlatmıyorsunuz. Bu borç sizin düğün ve eşyalar için çekildi ve zamanında ödenmedi faiz üstüne faiz bindi galiba tabi ufak tefek harcamalarda eklendikçe eklendi
Düğün yaptık diyor ama esyalarimbelli başlı şeyler çok büyük şeyler alınmadı zaten takilarimi aldılar biseyim de kalmadı bende anlamıyorum ne borcu sorunca da benim başka evim mi var kariyla kızla mi yedim diyor

Öyle bir şey olsa da paranı vermez sende biliyorsun ben sana boşanma diyemem çok zor boşanmak ama imkanın varsa çalış zaten arsayı satmışsın anladığım kadarıyla yazık oldu
Bence de yazık oldu bile bile yaptım daha para elimde ama alıp gitmek hainlik olr gibi derler bu kez paragoz para vermemek için ayrıldı diye

Back
X