Ayırım yapmayıp ilk çocuğu erkek istemesi pekiHerkese merhabalar. Aranıza yeni katıldım. Ben 2 aylık hamileyim. Eşim sürekli, kız olursa da hayırlısı tabiki ama gönlüm erkekten yana diyor. Kız olursa da bizim canımız olucak tabiki. Ama eşim bu durumu o kadar çok dile getirdi ki, ilk çocuğunu kız isteyen ben bile şimdiden erkek olmazsa, üzülücem kafasına girdim. Eşim asla kız erkek ayrımı yapmaz, aile yapısı da öyle biri değil. Ama ilk çocuğunu hep erkek istemiştir. Cinsiyeti öğrenmeme az kaldı. Psikolojik olarak baskı hissediyorum, eşim bunu ciddi olarak dile getirmiyor tabiki ama yine de ben baskı hissediyorum. Öncelikle, sağlıklı olsun. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim
İzleyeceğiniz yol cinsiyeti değiştirmeyecek. Yeter ki sağlıklı olsun deyin, evlat sahibi olabildiğiniz için şükredin, sonra da doğunca bağrınıza basın.Herkese merhabalar. Aranıza yeni katıldım. Ben 2 aylık hamileyim. Eşim sürekli, kız olursa da hayırlısı tabiki ama gönlüm erkekten yana diyor. Kız olursa da bizim canımız olucak tabiki. Ama eşim bu durumu o kadar çok dile getirdi ki, ilk çocuğunu kız isteyen ben bile şimdiden erkek olmazsa, üzülücem kafasına girdim. Eşim asla kız erkek ayrımı yapmaz, aile yapısı da öyle biri değil. Ama ilk çocuğunu hep erkek istemiştir. Cinsiyeti öğrenmeme az kaldı. Psikolojik olarak baskı hissediyorum, eşim bunu ciddi olarak dile getirmiyor tabiki ama yine de ben baskı hissediyorum. Öncelikle, sağlıklı olsun. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim
İzlenecek bi yol yok. Çocuğunuzun sağlıklı olması için dua edecek ve en iyi şekilde bakacaksınız. Bu kadar.Herkese merhabalar. Aranıza yeni katıldım. Ben 2 aylık hamileyim. Eşim sürekli, kız olursa da hayırlısı tabiki ama gönlüm erkekten yana diyor. Kız olursa da bizim canımız olucak tabiki. Ama eşim bu durumu o kadar çok dile getirdi ki, ilk çocuğunu kız isteyen ben bile şimdiden erkek olmazsa, üzülücem kafasına girdim. Eşim asla kız erkek ayrımı yapmaz, aile yapısı da öyle biri değil. Ama ilk çocuğunu hep erkek istemiştir. Cinsiyeti öğrenmeme az kaldı. Psikolojik olarak baskı hissediyorum, eşim bunu ciddi olarak dile getirmiyor tabiki ama yine de ben baskı hissediyorum. Öncelikle, sağlıklı olsun. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?