- 10 Mart 2018
- 451
- 1.611
- 43
- 40
Herkese merhabalar. Aranıza yeni katıldım. Ben 2 aylık hamileyim. Eşim sürekli, kız olursa da hayırlısı tabiki ama gönlüm erkekten yana diyor. Kız olursa da bizim canımız olucak tabiki. Ama eşim bu durumu o kadar çok dile getirdi ki, ilk çocuğunu kız isteyen ben bile şimdiden erkek olmazsa, üzülücem kafasına girdim. Eşim asla kız erkek ayrımı yapmaz, aile yapısı da öyle biri değil. Ama ilk çocuğunu hep erkek istemiştir. Cinsiyeti öğrenmeme az kaldı. Psikolojik olarak baskı hissediyorum, eşim bunu ciddi olarak dile getirmiyor tabiki ama yine de ben baskı hissediyorum. Öncelikle, sağlıklı olsun. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim
Erkek cocuk da elbette guzeldir tatlidir ama kiz cocugun tadi bambaşkaHerkese merhabalar. Aranıza yeni katıldım. Ben 2 aylık hamileyim. Eşim sürekli, kız olursa da hayırlısı tabiki ama gönlüm erkekten yana diyor. Kız olursa da bizim canımız olucak tabiki. Ama eşim bu durumu o kadar çok dile getirdi ki, ilk çocuğunu kız isteyen ben bile şimdiden erkek olmazsa, üzülücem kafasına girdim. Eşim asla kız erkek ayrımı yapmaz, aile yapısı da öyle biri değil. Ama ilk çocuğunu hep erkek istemiştir. Cinsiyeti öğrenmeme az kaldı. Psikolojik olarak baskı hissediyorum, eşim bunu ciddi olarak dile getirmiyor tabiki ama yine de ben baskı hissediyorum. Öncelikle, sağlıklı olsun. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim
Erkek olunca bereketsizmi oluyor saçma saçma şeyler yazmayınİlk evladın kız olması evin bereketindendir
Daha nasıl yapılır acabaAyırım yapmayıp ilk çocuğu erkek istemesi peki
Ne alaka ilk çocuk erkek olunca evin bereketi mi kaçıyor?İlk evladın kız olması evin bereketindendir
Bilemiyorum doğrusuDaha nasıl yapılır acaba
Kendileri hamile kalıp o sancıyı o hamielikteki zorrlugu cekseler konusabilirlermi acabagayet ayirim yapiyor bence.. eltimin 5 sene cocugu olmadi. kiz olacak gibi dendiginde kp acayip bozulurdu 'ne yapayim ben kiz torunu' gibi bir cumle bile kurdu. sanki 5 sene torunu olmayan onlar degil. insanoglu hep boyle nankor sükürsüz.. Simdi de ben hamile kalamiyorum. Kiz olsun erkek olsun Rabbim saglikli evlat versin diye ölüyoruz her ay..
sorunuza cevabim da su; bir kere ciddi bir konusma yapip kapatin konuyu. artik kiziyorum. sukretmemiz lazim Allahin gucune gider kizi da erkegi de aratir. yeterli hayirli saglikli olsun deyin.
nasıl bi yol izlemeliyim derken? çocuğun cinsiyetini mi değiştirelim? cinsiyeti neyse ne önemli olan sağlıklı olması diye kabulleniceksinizHerkese merhabalar. Aranıza yeni katıldım. Ben 2 aylık hamileyim. Eşim sürekli, kız olursa da hayırlısı tabiki ama gönlüm erkekten yana diyor. Kız olursa da bizim canımız olucak tabiki. Ama eşim bu durumu o kadar çok dile getirdi ki, ilk çocuğunu kız isteyen ben bile şimdiden erkek olmazsa, üzülücem kafasına girdim. Eşim asla kız erkek ayrımı yapmaz, aile yapısı da öyle biri değil. Ama ilk çocuğunu hep erkek istemiştir. Cinsiyeti öğrenmeme az kaldı. Psikolojik olarak baskı hissediyorum, eşim bunu ciddi olarak dile getirmiyor tabiki ama yine de ben baskı hissediyorum. Öncelikle, sağlıklı olsun. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?