Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

0.005 eksi var sabitim. Liste de o kadar komiğim ki bir insan ne kadar sabit gelebilirse o kadar sabit gelmişim

Ammaaa bütün bunlar bugün yımırta diyetine başlayana kadardı. 10 gün sürecek

Eklentiler

• 1000026539.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 13
Emeğine sağlık çokom tebrikler labellevie

Şişedeki suyu içtim, şimdi Türk kahvesi ve yanında büyük bir bardakta su daha içeceğim. Kabızlık için en iyi gelen şey su içmek sanırım.
Bir de kuru erik yiyorum birkaç gündür. İyi geldi.
Geçtiğimiz günlerde 1 tatlı kaşığı çörek otu, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı, 1 kase yoğurt karıştırıp yemiştim. O zaman çörek otu fazla mı geldi bilmiyorum, çok sancım, karın ağrım oldu. Çörek otunun fazlasının da yan etkileri olabiliyormuş.

Merhabalar
10 Mayıs, Cumartesi günü,
Chocolita
Kahvaltıda 1 dilim beyaz peynir, 1 dilim kaşar peyniri, 6 zeytin, 1 tatlı kaşığı reçel, az tereyağı, 1 dilim ekmek,
Öğle yemeğinde etli patates yemeği,
Arada cafe latte,
Akşam yemeğinde 5 kaşık nohutlu bamya yemeği, 4 yemek kaşığı pirinç pilavı, biraz lahana ve biber turşusu yedim.
Su:2,5 lt. oldu.
Adımlarım az, 2543 şu an
İyi akşamlar herkese

Eklentiler

• 1000094984.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 1
İyi geceler, cumartesi menüm
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, peynir, 4-5 zeytin, avokado, 2 dilim ekmek

1 latte kahve

Akşam; çorba, bakla yemeği, az tavuk

Komşuya gittim 4/5 sarma yedim

8.500 adım

Eklentiler

• IMG_7578.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 2
Tünaydın kızlar. Yumurta Diyeti bana yaramadı. Kolesterolüm yüksek benim günde 6 yumurta yediriyor tarif. Günlük almam gereken Kolesterolün 3 katı. Tansiyonum fırladı başım çok ağrıyor. En iyisi bildiğim yoldan ilerlemek. Yumurta yerine haşlanmış tavuk koymayı düşünüyorum. Sebze.

Alti cok fazla canim gercekten

Merhabalar omad yapıyorum 24.günümdeyim bugün normal yediklerime ek olarak 1 dilim peynirli börek ve 2 adet kurabiye yedim açıkcası çok pişman oldum üstüme bir mutsuzluk çöktü diyebilirim sanki şu 24 günlük emeğim çöp olmuş gibi hissediyorum kaçamak yaptığınız günün ertesi günü ne yapıyorsunuz ben yarın su orucu tutmayı düşünüyorum tek günlük birşey olacak ama bu ayrıten omad yapanlara özellikle soruyorum aldığınız kalori ne kadar lütfen paylaşabilirmsiniz

Ben omad yapmıyorum ama taşkınlık yaptığım ertesi günü çok hafif geçiriyorum. Neredeyse aç geziyorum bolca su ve hareket. Bir de taşkınlık yaptığım gün sporla aldığım kaloriyi yakarsam biraz daha rahat hissediyorum

Anneler günümüz kutlu olsun güzel kadınlar

Ekstra 21 dk da sabah kardiyo tabata yaptım
Güvecteki beşamel soslu kıymalı patlıcan
Chocolita

Eklentiler

• 1000078389.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 2
  • 1000078388.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 2
  • 1000078326.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 2
  • 1000078366.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 2
  • 1000078386.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 2
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…