haziran ayinda tup bebek yaptiracak olanlar

saol canım inşallah

evet kendim vuruyorum zaten deri altı iğnesi olduğu için hiç acıtmıyo

ben aşılama yaptırdıgımda ignelerii kendim vururdum..ozaman bunuda vururm...böyle karıstırışlan ignelerden degill dimii.1 toz 2 su gibi

ben aşılama yaptırdıgımda ignelerii kendim vururdum..ozaman bunuda vururm...böyle karıstırışlan ignelerden degill dimii.1 toz 2 su gibi

yaparsın tabi canım gona f puregon ikisi nerdeyse aynı sen hangisinde n yapıyodun

yok karıştırılandan değil

yaparsın tabi canım gona f puregon ikisi nerdeyse aynı sen hangisinde n yapıyodun

yok karıştırılandan değil

progendii canimm..iyi ozamann karsıtırılan diilse yaparım.pekii sana bişii sorcamm igne siskinlikk yapıyomu..ben çalışıyorum yaa..o yüzden beni iş yerinde rahatasiız edermii sence

progendii canimm..iyi ozamann karsıtırılan diilse yaparım.pekii sana bişii sorcamm igne siskinlikk yapıyomu..ben çalışıyorum yaa..o yüzden beni iş yerinde rahatasiız edermii sence

biraz şişkinlik yapıyo ama esas başka şikayetim var başım dönüyo bütün gün sersem tavuk gibi dolanıyom çok huzursuzum sinirliyim kime saracağımı şaşırıyom

Bana klomen verdiler 5 gün kullanıyorum bugün son ptesi günü kontrol var. İğneler bende fark yaratmadığından doğal yumurta büyümesi takibi yapılıyor

sizin sorun neydiki canım

klomende depresyon yapıyoki bende kullanmıştım 3 ay

Bugün sonuncusunu kullanıyorum ptesi bakacaklar bende bugüne kadar hep tek oluyor inş busefer benimle kalır ve cok olur ve hepimizin kucakları dolar

inşallah canım zaten gereken bi yumurta bi sperm

amin kuzum aminnnnnnnn :26::26::26::26:

biraz şişkinlik yapıyo ama esas başka şikayetim var başım dönüyo bütün gün sersem tavuk gibi dolanıyom çok huzursuzum sinirliyim kime saracağımı şaşırıyom

allah yandımm desene zatiii iş yerinde çok sinirliyim biriyimdirr..millett bişi demeye cekiniyoo.artıkk atlarım üstlerineee:18:

Canım hayırlı olsun bende istanbul acıbadem tayfun bey de tedaviye baladık hadi hepimize hayırlı olsun

slm canım bende İstanbul acıbademde olucam tedavimi tayfun bey de sen başlamışsın hayırlı olsun

Evet kısa protokol senin başladı mı iğneler mi olacak ne aşamadasın

canım ben haziran ayındaki adetimle gidicem bakalım doktor bey ne diyecek :26::26:doktor ve hemşirelerin ilgisi nasıl sence:26::26:

canım ben haziran ayındaki adetimle gidicem bakalım doktor bey ne diyecek :26::26:doktor ve hemşirelerin ilgisi nasıl sence:26::26:

Hemşireler sıcakkanlı yardımcı olmak konusunda sıkılmadan surat asmadan usanmadan ilgileniyorlar ama tayfun hoca suana kadar gördüğüm en sıcak ve en tatlı dr tayfun hoca neler yaşadığımızı en iyi anlayabilen kişi bence neyse direkt söylese bile beni rahatlatmayı cok iyi biliyor ben memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…