- 19 Ocak 2011
- 694
- 262
- 103
ayyy sizleriii böylee okuyorum yaaa içime sevinçç doguyoo.bende o günlere gelebilcekmiyim aceppp...yumurtamm tolanıpp döllenip transferim yapılacakmıkii acepp:26:[/QUO
allahın izniyle o günlerede gelirsin,hatta hamilede kalırsın inşallah
inşaalhhh nurgök canimiçii.cünküü bana okadar uzun bi yol gibii geliyokii suandaa....raporr igne toplamaa transfer 12 gün beklemee......öylee stresliyimkii hepp aglayasimm varr
ayyy sizleriii böylee okuyorum yaaa içime sevinçç doguyoo.bende o günlere gelebilcekmiyim aceppp...yumurtamm tolanıpp döllenip transferim yapılacakmıkii acepp:26:[/QUO
canım meraba senin tedavi nasıl gidiyo
aminnnnn cümlemizz inşaaalhhhhhhhhhhhhhhhhh..bunaldım kuaförümü aradim kesim boya yapacamm saclarımaa tedavii öncesii
canım çok iyi anlıyorum bende şubattan beri bekliyorum ha bu ay ha öbür ay derken başladık tedaviye sabır canım az kaldı
aynen bende ocakta tüp bebek merkeziyle görüşmeye gitim.güya subatta başlıycaktım sarkaa sarkaa hazirana kalduu...evwet çokk azz heycann dorukta sen simdfii hangi asamadasin
herşey güzel olacak canım allahın izniyle
biz salı günü başladık iğnelere cumartesi kontrol var günlül 175 ünite pregon kullanıyorum
kızlar rrrrrr naber napıyosunuz.bugün sesiniz çılmıyo hayırdır...
slm ,ben işten geldim hazırlık yaptım.yarın yolcuyum biliyosunuz.bugün merkezle görüştük bizim cücükler sorunsuz çözülmüşler çok şükür.ctesi 6.gün embriyosu olarak tarnsfer edilecekler.bu arada bilgisayarı yanımda götürmücem.bu notumu okuyan herkesten dua bekliyorum.
meraba hatunlar ooooooooooo topik dolmaya başlamış hoşgeldiniz
bende şimdi doktordan geldim dk rum kayseri acıbadem turgut bey iğnelere başladık hepimizin hakkında hayırlısı olsun
hoşbulduk canım nasılsın ????
saol canım başladık bakalım
muayene etti kan tahlili yapıldı herşey iyi dedi puregon yazdı günlük 175 ünite onu yapıyorum
yumrta toplamayı haftaya cuma yaparız dedi accık korkuyom ne yalan söylim çünkü şimdiye kadar hiç narkoz almadım
inşallah haırlısıyla hepimiz kavuşuruz miniklerimize :26::26::26::26:
]
bende haziran 15 gibi olucam İstanbul benim acıbadem de olacak adana ankada şubatta tüp bebek topiğni açan arkadaşımızda yaptırdı ve bi kız olacak oda
Melek istanbul acıbadem hangi dr da deneme olacak ben kadıköy acıbadem tayfun bey
hayırlara vesile olur inşş....bendee recetemee bakcamm benimkii kaçlıkkk diyee....kendinmii vuruyosunn
destina nerdesin ya...aynı doktorun hastalarıyız.ama bu aralar hiç konuşamıyoz.zamanımız gittikçe azalıyor.haftaya kısmet olursa ikimizinde opu işlemi var.heyecan nasıl.
Canım hayırlı olsun bende istanbul acıbadem tayfun bey de tedaviye baladık hadi hepimize hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?