haziran ayinda tup bebek yaptiracak olanlar

günaydın canım rakam iyi bence ama daha fazla da olabiliyo kimi zaman kaç yumurta toplanmıştı ve sorun neydi:26::26:

canım ben de sorun yok eşimde sayı hız morfoloji sorunu var bende sorun olmamasına yaşımın genç olmasına rağmen 11 yumurtam oluştu 8 döllenmiş

yarın transferinmi var tedavini nerde oluyosun hangi şehirden geliyosun istanbula

canım ben de sorun yok eşimde sayı hız morfoloji sorunu var bende sorun olmamasına yaşımın genç olmasına rağmen 11 yumurtam oluştu 8 döllenmiş
bizimde sorun aynı inş rabbim ol dedimi 1 tanede yeter yaşın kaç ve kaç yıllık evlisin

Son düzenleme:
canım benim 5 olacak bende 29 yaşındayım 7 yıllık evliyim bizdede erkek sorunu var

canım inşallah bu sefer tutunur sana bebeğin Allah hepimize yardım etsin canım. peki daha öncekilerin neden tutmadığı araştırıldı mı gittiğin merkez iyimi gerçi benim gittiğim merkez de çok iyi ama dün benimle aynı anda toplama işlemi yaptıran bayanın 4. denemesiymiş ne kadar iyi olursa olsun nasip işi Allah sana da bana da isteyen herkese en kısa zamanda bebeğini göndersin canım

canım ben farklı yerlerde yaptırdım 3 kez izmirde 1 kez istanbulda bu 5.de istanbulda olacak senin merkezin neresi:26: bizim eşimde kromozom anomolisi var pgt ye girecek embriyolarımız en büyük tutmama sebebi bu dediler bide bende kanda pıhtılaşma bozukluğu çıktı çok zor ama
sen hiç hamile kalmadın mı normal yollardan kimisi kalabiliyoda

behçeci canım benim merkezim hiç hamile kalamadım sen İstanbul da hangi merkeze yaptırdın. Canım bak sebebi bulunduktan sonra doktorlar ona göre önlem alıyorlar inşallah o yaramazları kucağımıza alacağız

inş canım ben daha önce istanbul tüp bebek merkezinde yaptırdım bu kez acıbadem de yaptırıcam
fulya bahçeci kliniğinde dr mustafa bahçeci,k.maraştan gelicem inşallah
ooooo çok uzaktan geliceksin yumurta takibini nerde yaptırdın istanbula geldinn gittin mi transferden sonra gitme maraşa bence çok uzak

sağol canım iyiyim ve heyecanlıyım ne iş yapıyosun
tedaviye başladın mı:26:

evet canım ben mayısta tüp bebek tedavime başlamıştım.ama su toplama riskim ve estrojen değerim yüksek olduğu için transferimi 1 ay ertelemişlerdi.15 gündür sürekli ilaç kullandım.endometriyum kalınlığım ve estrojen değerim normale geldi.kısmetse ctesi inşallah son aşamaya gelicez.buarada mesleğim ebe.100 lerce doğum yaptırmış biriyim.inşallah o duyguyu hep beraber yaşarız.

mayıs ayında istanbuldaydım.tedavi süresince.şimdide 4-5 gün istanbulda kalıp uçakla dönücem inşallah.kısmet canım ya olucaksa zaten olur,gerisi bahane

anladım canım
ne kadar zor ya onca bebeğin doğumuna tanıklık yapıyosun ama kendi bebğin yok kimbilri nekadar üzülmüşsündür her doğumda inş allah karşılığını verecektir burda bi arkadaş vardı ebeydi oda şimdi tüp bebekten ikiz bebeklere hamile kaldı inş seninde olur hepimizin olur inş

evet canım zaman zaman çok üzülüp ağladığım oluyor.ama hiç isyan etmedim.çok şükür inançlı biriyim.hep vaktinin saatinin olduğunu düşündüm,halada öyle düşünüyorum.allahım önce isteyen herkese sonrada bana nasip etsin inşallah,tabiii sağlıklı ve hayırlı bir evlat olacaksa.buarada arkadaşları seferber ettim dün 4444 tefriciye okuduk,akşam yasin ve meryem süresini okudum.hepimiz için dua ettim inşallah hepimiz kavuşuruz keratalara

inş canım bu kez hamile kalırız hepimiz inan bende herkes için dua ediyorum ama dediğin gibi demek daha zamnı var

ayyy sizleriii böylee okuyorum yaaa içime sevinçç doguyoo.bende o günlere gelebilcekmiyim aceppp...yumurtamm tolanıpp döllenip transferim yapılacakmıkii acepp:26:

ayyy sizleriii böylee okuyorum yaaa içime sevinçç doguyoo.bende o günlere gelebilcekmiyim aceppp...yumurtamm tolanıpp döllenip transferim yapılacakmıkii acepp:26:

Olur arkadaşım sen hiç merak etme. İnsan ilk başta öyle düşünüyor ama zaman o kadar hızlı geçiyorki sen bile sonradan şaşırıyorsun bide bakmışsın test günün gelmiş :)) Rabbim isteyen, dileyen, bekleyen herkese nasip etsin inşallah...

inşaalhhh nurgök canimiçii.cünküü bana okadar uzun bi yol gibii geliyokii suandaa....raporr igne toplamaa transfer 12 gün beklemee......öylee stresliyimkii hepp aglayasimm varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…