haziran ayinda tup bebek yaptiracak olanlar

insallah bizede koykarlar..dün esimelee ikizlerin hayalini bile kurdukk inşaalhh emeginin karsılıgını alırsın kuzum benim....benim yumurtalama günlerim ama kocişle aramız bozuk accukk sanirim bizii tüp paklayacakk

canım dün topladılar 11 tane ama kaliteleri ile ilgili bir şey söylemediler yarın belli olacakmış Sen nasılsın cumartesiye çok az kaldı
hayırlı olsun,geçmiş olsun canım,inşallah kaliteli embriyoların olur,sonrada bir kız bir oğlun olur inşallah.bende yarın öğlen istanbula gidicem.ctesi saat 13 de transfer edilecek inşallah.sen çalışıyomusun canım.

Herkese merhaba bayanlar,

Öncelikle ne zamandan beri okuyorum ama foruma hiç yazmıyordum hemşerilerimi görünce bende yazmak istedim bende Gaziantepliyim:)) ama İstanbulda yaşıyorum.. 35 yaşındayım 10 yıllık evliyim ve hiç hamile kalamadım ( Allah izin verirse tedavilere devam ve haziran yolcusuyum bende...

hoşgeldin canım daha yeni üyesin sanırım:26::26:
10 yıldır hiç hamile kalmadın mı sorun neydi ve nerde yaptırcaksın tedaviyi:44::44:

hoşgeldin canım daha yeni üyesin sanırım:26::26:
10 yıldır hiç hamile kalmadın mı sorun neydi ve nerde yaptırcaksın tedaviyi:44::44:

hoşbuldum sağol :))

BEnde polikistik over var yumurtalarımda az ve kalitesizmiş. 3 kere aşılama yapıldı ama tutmadı sonra tüp bebeğe geçtik 2 kerede aynı yerde yaptırdık onlarda negatif ( istanbulda özel bi hastanede yaptırdm. 1 yıldır falan maddi olarak toparlanmayı bekledik eşimle
çünkü kaç kez kredi çektik ve artık çekmek istemedik biriktirelim dedik boşuna faiz ödüyoruz yazık günah. Allah iizn verirse bu ay tedaviye başlıcaz tekrardan

inş bu tedavin son olur canım çok zor gerçekten maddi manevi her anlamda zor

günaydın herkese Az önce 8 yumurtamın döllendiğini öğrendim kızlar ben seviniyorum ama bu rakam iyi dimi

günaydın herkese Az önce 8 yumurtamın döllendiğini öğrendim kızlar ben seviniyorum ama bu rakam iyi dimi
günaydın canım rakam iyi bence ama daha fazla da olabiliyo kimi zaman kaç yumurta toplanmıştı ve sorun neydi:26::26:

canım transferin hayırlı olsun hep pozitif ol bebeğin sıkı sıkı tutunsun sana ben bebeğin dedim ama 1 mi 2 mi embriyo koyacaklar??? inşallah senin de ikizlerin olur canım Canım ben çalışıyorum ama fazla yorulmuyorum sen çalışıyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…