haziran ayinda tup bebek yaptiracak olanlar

arkadaşlar merhaba. bende kısmet olursa haziranda ilk tüp bebek tedavime başlıycam. ilk olduğu için hem meraklı hemde heycanlıyım.. sizlerle konuşmak rahatlatcak benide kabul ederseniz aranıza.

aramıza hoşgeldin canım

benimde ilk denemem

gel muhabbet edelim hem süreci öğrenmiş olursun

artık tüp bebek topiklerinde uzun protokolu araştırıcam:44::44: bakalım bana ne yapacaklar

canım ne yapıyosun nasılsın görüşmeyeli?
nete fazla giremiyorum çok zor geçiyo günler rahatım olmuyo o yüzden bakamıyodum,son durum ne?
moralin keyfin nasıl?

leylacım vallahi biir gün iyiyim birgün kötü... aşılama yaptırmıştım 21 mayısta..umutsuz şekilde sonucu bekliyorum. aşılamadan sonra çalışamadık çünkü, eşimin stres altındaki hallerini biliyorsun neyse kısmet bakalım sonuç ne olacak. seninki gibi spontan bir hamilelik bana nasip olmadı ne yazık ki kuzum, inşallah tedaviyle de olsa gelir bebiş
sen nasılsın? bulantın falan mı oluyor, neden rahatsızsın?

teşekkür ederim destina bakalım süreç bana ne getirecek

kızlar 2 gündür geç saat olmadan aranıza katılmak istiyorum ama bi türlü gelemiyorum.ben geldiğimde siz olmuyosunuz.muhtemelen uyuyosunuz.artık başka günler görüşücez sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…