Cok iyi canimya ben 53 leri hedeflerken su anda 57 olsam diyorum neyse olcak ins. Sabah az yuruyebildim gec uyanmisim 30 dk yurudum cocuklar acikir diye eve dondum sabah yumurta haslamasi salata peynir meyve biraz kaymak bal yarim ekmek cay kahbaltida cok sinur koymuyorim ama hamur isi kizartmadanda kaciyorum. Neyse sonra yarim seftali kahve bir kare bitter cikolata 1 bucuk lt su su ana kadar21.08 57.600
24.08 57.200
25.08 57.700
57 olursun üzülme.Yürüyüşe devam et yediklerine de dikkat ediyorsun zaten.Sen 57olmadan ben de 52-53 olmam lazım.Cok iyi canimya ben 53 leri hedeflerken su anda 57 olsam diyorum neyse olcak ins. Sabah az yuruyebildim gec uyanmisim 30 dk yurudum cocuklar acikir diye eve dondum sabah yumurta haslamasi salata peynir meyve biraz kaymak bal yarim ekmek cay kahbaltida cok sinur koymuyorim ama hamur isi kizartmadanda kaciyorum. Neyse sonra yarim seftali kahve bir kare bitter cikolata 1 bucuk lt su su ana kadar
İp atlaman lazım.Pastayı bir güzel yemişsin canım.Ogle yemeginde yarma hasladim bugdayin bir basamak islenmisi 3 kadik yarma ile yogurt karistirdim onu yedim yaninda aci sos tursu. Bir dilimde pasta ama muhallebili falan yani yag orani yuksek krem santili falan degil o dilimi yedigim ici. 200 ip atlasam diyorum simdide bir turk kahvesi ve yesil cay
Kahvaltın güzel ama reçel ile kaymağı yemesen daha iyi olurdu.Spor güzel olmuş .26 agst. 62.1 sabah 1 saat yuruyus yapildi 1 bucuk lt su icildi sabah salatali soganli kirmizi biberli yumurta yendi 1 dilim ekmek bir parca kaymak ve 2 tatlikasigi recel meyve genelde butun kahvalti bu tarzda oluyor dedigim gibi kahvaltiyi tam yapiyorum ama kizartma ve hamur isinden uzak olsada cok az oluyor ornegin krep yaptigim da zaman 1 krepoluyir ekmek olmuyor
Canim okadar herseyi kismak istemiyorum o zaman gercekten hizli kilo iniyor ama sonrasi hemen aliniyor ben en axindan belirli seyleri kisitlamak istiyorum ornegin yax mevsimin de kizartmadan uzak durarak. Dondurmayi sinirli tuketerek hamur isinden olabildigince uzak durarak bol su tuketmek ornegin kaymak bir tatli kasigi anca gelir ama onun yerine salataya yag koymayip pul b iber ve sirkeli yemeye calisiyorum gec saatlerde yemeden bol hareket etmek hem yuruyus hem carsi ve pazarda dolasmak gibi ins bakalimKahvaltın güzel ama reçel ile kaymağı yemesen daha iyi olurdu.Spor güzel olmuş .
Aslında mantıklı gün içinde yediklerini dengeliyorsun.Canim okadar herseyi kismak istemiyorum o zaman gercekten hizli kilo iniyor ama sonrasi hemen aliniyor ben en axindan belirli seyleri kisitlamak istiyorum ornegin yax mevsimin de kizartmadan uzak durarak. Dondurmayi sinirli tuketerek hamur isinden olabildigince uzak durarak bol su tuketmek ornegin kaymak bir tatli kasigi anca gelir ama onun yerine salataya yag koymayip pul b iber ve sirkeli yemeye calisiyorum gec saatlerde yemeden bol hareket etmek hem yuruyus hem carsi ve pazarda dolasmak gibi ins bakalim
Selalmaz alemsin benim diyetisyen arkadaşım olacak şimdiye kadar dururmuydum acaba?Heyecanla bekliyorum.Aslinda benim en yakin arkadasimlardan birisi diyetisyen bu gun metibolizmayi hizlandirici ne var dedim derken bana 3gunluk bir dedoks diyeti soyleyecekti firsat bulamadik ben yaparken burdan paylasirim
Burada bir arkadaş diyetisyen ile güzel kilo verdi.60 tl ücreti dedi.Online yardımcı oluyormuş.Haber bekliyorum.Kabul ederse bir de diyetisyenin desteğiyle bakalım nasıl olacak?Canim simdi ordamda sorular sorarak sikmak istemiyorum hani bizde turk milletinde vardirya doktor gorunce ayak ustu muayene ona donsun istemiyorum ama zaten hep bildigimiz seyler mucizevi bir sey yok aslida
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?