hedef 53 kilo inş .

Mesela bugün moralim bozuk diye moral verdi.Kas oranımın artması sonucu tartıdaki sonucun farklı olacağını s9yledi.Çünkü mezura ile ölçümde fark var.Pozitif bir bayan bem cok memnunum.
50-59 kilo topiğinde miydin?sanki ordan hatırlıyorum. Kilon kaç canım. yaz başında 52 ye kadar indim ama korumayı başaramadım şimdi 55 im. rahatsız olduğum yerde basenlerim ve popom. Orayı eritmek istiyorum.

50-59 kilo topiğinde miydin?sanki ordan hatırlıyorum. Kilon kaç canım. yaz başında 52 ye kadar indim ama korumayı başaramadım şimdi 55 im. rahatsız olduğum yerde basenlerim ve popom. Orayı eritmek istiyorum.
Evet bir ara orda da yazıyordum.2013 den beri 50-52 kg ya inmeye çalışıyorum.Şok diyet ile 54 kg gördüm ama normale geçince hepsi geri geldi.Baktım ki uxman yardımı olmadan olmayacak.Senin boyun kaç ? Spor yapman lazım o zaman.

evet spor çok işe yarıyor 2 ay eliptik bisiklete bindim çok faydasını gördüm ama 5 aydır bıraktım. yeniden başlamam lazım. Platese de gitmeyi düşünüyorum kendim evde yapmıyorum zorgeliyor salona kaydolursam giderim. boyum 165 senin kilon kaç canım.

Senin boyuna göre kilon çok iyi.Benim boyum 1.54 kilom 56.5.
Evde koşu bandı var ama ben eliptik bisiklet almak istiyorum.Markası nedir?Ses yapıyor mu?

Senin boyuna göre kilon çok iyi.Benim boyum 1.54 kilom 56.5.
Evde koşu bandı var ama ben eliptik bisiklet almak istiyorum.Markası nedir?Ses yapıyor mu?
altus galiba evde olmadığım için bakamıyorum markasına. çok ses yapıyor. geçen yıl alt kata duyuluyor diyordu alt komşum.

Ben gene geldim kilolarimla bir sure uzak kaldim eski paylasimlarima baktimda cesitli sayfalardaki ben bur zamanlar 53 musuuuuuuum simdide neden olmsin bir sure dusunmu gucu ile zayiflama gibi yollarida arastirdim ama tam inanamadigim icinmidir nedir bu kez de yememedikkat etmiyorum yok arkadas ben bu kk cok seviyorum cunku ben burada cok kilolar verdim ins gene.
Baslayacagim
ayca kayadan faydalanarak yediklerimi sayacagim
Eliptik bisiklet aldim sporumu yapacagim
Dusunme gucun den faydalanip miral bozmak yok yasak yok beyine dogru komutlar gondermeye calisacagim bunu biraz acayim ger 21 gun icin kendi kendime ic sesimle konusarak dogru komutlar verecegim mesela ayca kayanin yontemindeki sayarak zayiflamayi kullanirken ayni zamanda 21 gun ben suyu cok seviyorum icin yaniyor gibi sonraki 21 gun icin sebzeyi cok seviyorum gibi ins guzel paylasimlar olacak uzun suredirde tattilmadim su anda ozel gunumdeyim bundan dolayi ik lk tartimi pazartesi tartilacagim paylasacagim yarin itibari ile basliyorum bayanlar rabbim guc versin ins

Hoş geldinnnn.Bu sefer inşallah olacak.Düşünce gücüyle zayıflama ile ilgili kitap mı okudun? Bana anlatır mısın?

Gulfuren hosbulduk sende hos geldin dusunme gucu beynimize yanlis kodlar gonderiyoruz diyor aslinda yasakladigimiz seyleri bilinc altimizda durmadan dusunuyoruz ve en kucuk firsatta da saldiriyoruz bundan dolayida kilo versek bile yeniden aliyoruz

25 dk bisiklet kullandim aksam ekmeksiz yesilfasulye kavurmasi yedim bir iki dilim kabak yedim tatli olarak nede olsa ne yesem kilo almıyorum☺bir kod yene bilecek en guzel tatli en saglikli lif orani yuksek yag yok un yok hatta gecenlerde şekersiz pisirdim cayin yaninda b ku kucuk 3 parçanın üzerine pekmez ekleyip tükettim denemelisiniz bence hatta birazda ceviz kahvaltida recel yerine kahvenin yaninda tatli niyetine yada ozel gunlerde tatli krizlerinde

Gunaydin sabahb
yumurtali salata yendi yagsiz tuzsuz zaten tuzu cikarmaliyiz diyetle alakasi yok yani gecici bir surec degil
3 zeytin yenildi
Suzme yogurt üzerine pul biber kekik yendi
Yarim hurma yendi trabzon hurmasi recel niyetine
Çeyrek ekmek yendi. Cunku gun içinde neler ile karşılaşacağım belli değil ondan dolayi ekmegi yani tahil i az tuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…