hedef 53 kilo inş .

Sen bu seferki azimle 61 rahat görürsün canım.
61.7 sabah 1 bucuk saat yuruyus yapildi hatta sauna esofmanla yuruyus esnasinda 1 lt su icildi su andada kahvaltidan once 1 lt ayran yaptim onu tuketiyorum tuzsus tabiki boyle kahvaltidan once bir seyler tuketince kahvaltida yediklerim serbest bile olsa fazla yiyemiyorum mideyi doldurmak guzel bu gun ayran gunu yapsam aslinda su icemiyorum diyenler icin ayran guzel bir alternatif

Onceki sayfalarima baktimda
20 agst 62.7
30 agst 61.7
10 icin 1 kilo ama bu esnada dedigim gibi yediklerime dikkat ediyorum amagun icinde evimde isem diyet yapar gibi guzel bir kahvalti ama abartmadanherseyden yiyerek tabiki onceden mideyi su ile doldurarak ha birde egzersiz istahi azaltiyor geneldede sabah yurudugum icin. Neyse gun icinde kaloridi dusuk seyler yemeye dikkat ediyorum ama misafir gittigim zaman ikramlari geri cevirmiyorum o zaman baski olusuyor aliyorum bir kismini yiyip birakiyorum evde gereksiz kalori almamaya calisiyorum ama herseyinde tadina bakiyorum yeri geldigi zaman . tabiki evdekalori kontrolu yapmak icin kendime alternatifler olusturuyorum ayran icmek yogurtlu meyve sutlu kahve salata cik bocalarsam sutlu kahvenin yaninda yulafli 2 biskuvi falan

Bu şekilde ayda 3 kilo demek.Bu da çok iyi kendini kasmadan dikkat ederek,sporla kilolar gidiyor.

Merhaba S selalmaz .

Bende spor yapmaya çalışıyorum. yediklerimi sadece azalttım. AÇlık -tokluk kontrolü yapıyorum.

Mekik ve şınav ,ip atlama da sporunu destekle.

Yürüyüş en güzel aktivite fakat vücut alışıyor. 1 saat yürüyüş bile az geliyor. Günlük aktiviten gibi oluyor. Metabolizman da hızlanoyor.

Ben kas kütlemi artırmaya yöneldim artık. Yarım mekik ve yarım şınav hareketi yapıyorum.

Azimle kilo vermeye devam.

Tavsiyem sık tartıya çıkmamaya çalış. 2 haftada bir tartıl. Moralin bozulmasın. Spor yapmadan önce tartıl. Uyandıktan belli süre sonra bağırsaklar rahatladıktan sonra felan tartıl.

Farkında olmadan 2 kilo fazla çıkabilirsin :)

21.08 57.600
24.08 57.200
25.08 57.700
26.08 57.400
28.08 56.900

tuz ödem yapar ve o artış sudur. Takıntı etme. her gün tartıya çıkma moralin bozulur. Tuzu çok azalt,

Benim vücudumun 2 kilo şişer. sabah 55 geliyorsam akşama 57 gelirim. aç karına bile olsam fark eder. Birde her zaman üzerinde bir şey olmadan önce tartıl. aynı yerde,aynı kıyafetle

Sabah 1 saat yuruyusyapildi kahvaltidan once 1 bucuk lt su icildi yuruyus esnasinda kahvaltidan once sutlu kahve kahvaltida menemen biraz peynir 2 tatlikasigi recel cay sabah tartilmadim cunku wc ye cikmamistim ayiptir soylemesi

Artik okul acilsada düzenin mi oturtsam tatil donusu cok siki basliyorum tatilde gene memleket yeme duzenim degusecek ama bol bol su icip yememeye calisacagim bayram donusu tartilip siki tutup haftada bir gunde tartilma gunu yapacagim ins

Sabah bir krep icine domates salatalik koyup cayla ictim borek gibi katliyorum ve 2. krep icinede yumurta peynir koyup yedim yani 2 krep simdi size bu fazla gibi gelecek ama yola cikacagim hem kahvltimi zengin tutup yol atistirmasi yapmamak icin recel falan yemeyip hakkimi 2. Krepte kullandim ayrica sabah bur bardak aksamdan kalan yesil cay liminlu tarcinli suyu ictim ac karinla normalde sabah uyanir uyanmaz nerdeyse yarim lt su iciyordum ama bu gun yola cikacagim icin icemedim su metebolizmayi cok calistiriyor gercekten su olmadan diyet olmaz

Tatil bu yuzden sevmiyorum butun yeme kalitem bozuluyor ama bu gunu iyi atlattim sayilir 350 de ip atladim
Bana bildirim gelmedi aklıma geldin bakayım dedim.Tatilden sonra toplarsın üzülma.
Ben online diyetisyen ile iki haftadır yardım alıyorum.İki hafta da 400 gram verdim.Sporda yapıyorum ve belden 4 cm incelme var ama kilo çok oynamadı.Canım sıkıldı biraz.

online diyetisyen nasıl oluyor. ücreti nasıl?

Mesela bugün moralim bozuk diye moral verdi.Kas oranımın artması sonucu tartıdaki sonucun farklı olacağını s9yledi.Çünkü mezura ile ölçümde fark var.Pozitif bir bayan bem cok memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…