Cok iyi masallah21.08 57.600
24.08 57.200
25.08 57.700
26.08 57.400
28.08 56.900
Sen bu seferki azimle 61 rahat görürsün canım.Acaba yarin 61 leri gorecekmiyim
61.7 sabah 1 bucuk saat yuruyus yapildi hatta sauna esofmanla yuruyus esnasinda 1 lt su icildi su andada kahvaltidan once 1 lt ayran yaptim onu tuketiyorum tuzsus tabiki boyle kahvaltidan once bir seyler tuketince kahvaltida yediklerim serbest bile olsa fazla yiyemiyorum mideyi doldurmak guzel bu gun ayran gunu yapsam aslinda su icemiyorum diyenler icin ayran guzel bir alternatifSen bu seferki azimle 61 rahat görürsün canım.
Bu şekilde ayda 3 kilo demek.Bu da çok iyi kendini kasmadan dikkat ederek,sporla kilolar gidiyor.Onceki sayfalarima baktimda
20 agst 62.7
30 agst 61.7
10 icin 1 kilo ama bu esnada dedigim gibi yediklerime dikkat ediyorum amagun icinde evimde isem diyet yapar gibi guzel bir kahvalti ama abartmadanherseyden yiyerek tabiki onceden mideyi su ile doldurarak ha birde egzersiz istahi azaltiyor geneldede sabah yurudugum icin. Neyse gun icinde kaloridi dusuk seyler yemeye dikkat ediyorum ama misafir gittigim zaman ikramlari geri cevirmiyorum o zaman baski olusuyor aliyorum bir kismini yiyip birakiyorum evde gereksiz kalori almamaya calisiyorum ama herseyinde tadina bakiyorum yeri geldigi zaman . tabiki evdekalori kontrolu yapmak icin kendime alternatifler olusturuyorum ayran icmek yogurtlu meyve sutlu kahve salata cik bocalarsam sutlu kahvenin yaninda yulafli 2 biskuvi falan
21.08 57.600
24.08 57.200
25.08 57.700
26.08 57.400
28.08 56.900
Bana bildirim gelmedi aklıma geldin bakayım dedim.Tatilden sonra toplarsın üzülma.Tatil bu yuzden sevmiyorum butun yeme kalitem bozuluyor ama bu gunu iyi atlattim sayilir 350 de ip atladim
online diyetisyen nasıl oluyor. ücreti nasıl?Bana bildirim gelmedi aklıma geldin bakayım dedim.Tatilden sonra toplarsın üzülma.
Ben online diyetisyen ile iki haftadır yardım alıyorum.İki hafta da 400 gram verdim.Sporda yapıyorum ve belden 4 cm incelme var ama kilo çok oynamadı.Canım sıkıldı biraz.
Parasını hesabına yatırıyorum tartı resmini ve ölçülerini gönderiyorum ve whatsaptan her gün beni kontrol ediyor.Haftalık listemi düzenliyor.Aylık 75 tlonline diyetisyen nasıl oluyor. ücreti nasıl?
internetten biraz araştırdım diyetisyen emre uzun hakkında olumlu yorumlar gördüm. sizin diyetisyeniniz kimParasını hesabına yatırıyorum tartı resmini ve ölçülerini gönderiyorum ve whatsaptan her gün beni kontrol ediyor.Haftalık listemi düzenliyor.Aylık 75 tl
Başak onat Destek Diyetisyenlik.Onların ücreti fazla benim diyetisyenimin %50 indirimli fiyatı bu.İnstagramdan bakarsan inceleyebilirsin.internetten biraz araştırdım diyetisyen emre uzun hakkında olumlu yorumlar gördüm. sizin diyetisyeniniz kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?