Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Lazer mi yaptırdınız len ne güzel bizim burada güvenilir yer yoktur diye ben tırsıyorum.

gülsüüün ben 5 seans gittim yok cnm fayda etmedi..

gülsün çorbaya karar verdim cnm .... sence nasıl olurmu???

Bizim ailede sevilen bir çorbadır; ama sirke ve sarımsak sevenlere hitap eder. Biz genelde un çorbası; bazen de yalancı işkembe çorbası deriz. İçinde işkembe bulunmaz; ama sirkesiyle sarımsağıyla işkembe çorbasını andırır.
Malzemeler:
- 2 tepeleme çorba kaşığı un
- Yarım çay bardağı kadar zeytinyağ veya 1 tepeleme çorba kaşığı tereyağ
- Tavuk suyu veya sade su veya sade su + 1 bulyon
- 1 kase didiklenmiş tavuk but eti
- Bolca sarımsak (6-7 diş)
- 3 -4 çorba kaşığı sirke
- Tuz
Bir tencereye unu ve yağı koyun. Yağın ölçüsünü kendiniz ayarlayabilirsiniz. Örneğin, gerçek tavuk suyu kullanıyorsanız, yağ miktarını biraz azaltın. Sade su kullanıyorsanız biraz daha fazla yapın. Ama, unun tencereye yapışmayıp, kaşıkta toplandığı yağ ölçüsü idealdir.​

Yağ ve unu, un kokusu gidene kadar iyice kavurun. Ardından içine suyu eklemeye başlayın. Suyu yavaş yavaş eklemenizde fayda var. Çorbanın kıvamını, eklediğiniz su miktarı belirleyecek. Tarhana çorbası kıvamında, yani hafif koyu olmalı. Topak olmaması için, karıştırmaya devam edin. Takriben 5 bardağa yakın su alacaktır. Çorbaya koymaya karar verdiğiniz tuz miktarının yarısını ekleyin. Diğer yarısını da sarımsakların üzerine koyacağız.​

Çorba kaynayıncaya kadar karıştırın. Kaynayınca, içine didiklenmiş tavuk etlerini atın. Bir taşım daha kaynayınca altını kapatın. Bir kasede sirke, tuz ve dövülmüş sarımsakları iyice karıştırın.​
İsterseniz bu sosu tencerenin içine ekleyebilirsiniz; isterseniz herkes istediği kadar tabağına alabilir. Biz o şekilde tercih ediyoruz; çünkü bazıları çok az sarımsak koymak veya hiç koymamak isteyebiliyor.
Çorbaya tavuk suyu ve didiklenmiş tavuk yerine, et suyu ve didiklenmiş et de koyabilirsiniz. Sade suya, hatta tavuksuz yapılan un çorbası bile gayet lezzetli oluyor.

aynen benimde dizimden yukarı hiçbişi yok cnm
lazere bende cesaret etsem başlıcamda..
valla canım cesarete gerek yokki.. ağdadan daha az acı veriyor ve o saniyede geçiyor acı...

gülsünn senin seyrek mi ondan mı hemen bitti
yoksa lazerin etkisimi büyük
bide ne kadar ödedin

canım ben çok araştırdım... önemli olan kullanılan cihaz ve kılın türü... yanı kılın ne kadar sert ve siyahsa o kadar çok ışını çekiyor ve daha çabuk bitiyor... bu yüzden de senden sürekli jilete vurmanı istiyorlar... zaten 2 ayı buluyor hemen hemen tekrar gitmen.
ben senasına 70 TL veriyorum.... ama bazı yerlerde 150 TL...... fiyatlar çok değişken...

ama öncelikle gideceğin yerde kullanılan cihazı öğren canım.. ....

gülsün benim korkum acı değil cnm ilerde bi problem çıkması sağlıkla iilgili
biraz pipirikliyim bu konuda ondan sanırım...

gülsüüün ben 5 seans gittim yok cnm fayda etmedi..
canım cihaz neydi peki... 5 seans çok fazla çünkü.... kuzenim bile siizn taraftan benim gittiğim yere geliyor... oraya götürdüğüm 4 kişide çok memnun kaldı..

cihazın alexsander lazer cyristal olması önemli...

Lazer mi yaptırdınız len ne güzel bizim burada güvenilir yer yoktur diye ben tırsıyorum.
canım iyice araştır.. muhakkak vardır bir yerler yaa....

ayy şimdi daha çok güldüm :))
cutenin anladığı daha komikti küvette gözümün önüne geldikçe kopuyom
anne baba çocuk dayı :)):roflol::roflol::roflol:
yok nan dayı giriyomuş dimedim..anne baba girmiş dayılarıda çocuğu sokup gitmiştir die anladım ..amaaan ne bilim bnm analdığımda komik ama anne baba küvette dayı gircek içeri :roflol:
emlayı denedim cnm..lazerde de acı veriyodu orda kullandım..işe yaradı..ağda da denemiştim bi kere olmadı dakikasını tutturamamışm demek ..1 tane tüpüm kaldı bu kezde deniyim bakalım..
bende de yok yok hee ne deseniz bende de var ,bende yaptırdım diom kaydirigubbakcemile3

şu sayfanın yanında reklam varya kızlar acısız epilasyon felan sakııın bildiğin tüğ dökücü ertesi gün bak çıkmaya başlamış
o reklamlara çok gülüyom zaten heral etiketlediler kelimeleri,ne desek o konu hakkında reklam çıkıyo..
pöff işler yoğunlaştı gelemiyorummmmmmmmmmmm

cute bursadaki ağdacılar güzel ama
bennalbantoğlunda gidiyom bi yere harika ötesiii
kız yoksa ağdacılarımızdamı aynı :roflol::roflol:

hahaha yok cnm bnm gittiğim ihsaniyede idi..ahh ahh..
cute m elektrikler gitti tatlım anca geldi cvp verebiliyorum...
vallahi daha bende gitmedim ondan sonra...kuaför açıyomuş iftardan snra ama bana terste kalıyo annemlerin orda oraya gittiğimde anca cnm sen ne durumdasın
yok özel bölgede seyrek çıktı ..ama üst bacak falan..çıktı yani..korkum çoğalmadan gitmekti ,çünkü çoğalınca zor oluyo..

gülsün benim korkum acı değil cnm ilerde bi problem çıkması sağlıkla iilgili
biraz pipirikliyim bu konuda ondan sanırım...

bende sırf bu sebepten dolayı erteledim sürekli... ama sonuçta sağlıktada kullanılıyor lazer.... ..
canım çorba çok güzel görünüyor.... dene bakalım sen..... güzel olursa bizde yaparız...
bende pazar günkü misafirlerime tutmaç çorbası yapmaya karar verdim:))

ereğli bazı insanlar yeni tadlara açık değildir
alışkanlıklarından vazgeçemezler..
eşimde yok onu yemem bunu içmem diyo
önüne koyuyorum yiyip içiyo alıştı yani
dökmeseydin sen içerdin cnm

bu adam beni öldürcek yaaa

oruç tutmuyo , tutmadığı gibide kendine duble çay söleyip karşımda lıkır lıkır içiyooo
seni allah havale ediyorummmmm
alsanaalsanasmile

cnm ne biliim yabancıydı ismide yeni almışlar cihazı,hastaneye gittim ben orada öle bi bölüm vardı(kolon hastanesi)..
ama konuyu araştırmıştım gitmeden ve giderken herkes özel bölge için 8-9 seans gidiyomuş ...senin nasıl öle bitti anlamadım özel bölgede..
bence sorun cinsinden işte bnm cılız biraz bacakalrdakiler falan kalın siyah diil,ondan işe yaramamıştır..

Zamanla düzelir inşallah Balcığım umut verdin bana.
Çisil senin patrona bende gıcık oluyorum sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…