valla bende lazaere gittim 3 seans... şimdi çok azaldı... daha öncede söylemiştim sanırım.... kışa doğru tekrar giderim... 2 seanslık işim var diye düşünüyorum....
kalan yerleride epilatör sağolsun.. zaten çok ince ve seyrek... kolay oluyor... birde kesinlikle dizimden yukarıya dokunman ben..... yok gibi çünkü....
valla canım cesarete gerek yokki.. ağdadan daha az acı veriyor ve o saniyede geçiyor acı...aynen benimde dizimden yukarı hiçbişi yok cnm
lazere bende cesaret etsem başlıcamda..
gülsünn senin seyrek mi ondan mı hemen bitti
yoksa lazerin etkisimi büyük
bide ne kadar ödedin
canım cihaz neydi peki... 5 seans çok fazla çünkü.... kuzenim bile siizn taraftan benim gittiğim yere geliyor... oraya götürdüğüm 4 kişide çok memnun kaldı..
gülsüüün ben 5 seans gittim yok cnm fayda etmedi..
canım iyice araştır.. muhakkak vardır bir yerler yaa....Lazer mi yaptırdınız len ne güzel bizim burada güvenilir yer yoktur diye ben tırsıyorum.
yok nan dayı giriyomuş dimedim..anne baba girmiş dayılarıda çocuğu sokup gitmiştir die anladım ..amaaan ne bilim bnm analdığımda komik ama anne baba küvette dayı gircek içeri :roflol:ayy şimdi daha çok güldüm :))
cutenin anladığı daha komikti küvette gözümün önüne geldikçe kopuyom
anne baba çocuk dayı :)):roflol::roflol::roflol:
emlayı denedim cnm..lazerde de acı veriyodu orda kullandım..işe yaradı..ağda da denemiştim bi kere olmadı dakikasını tutturamamışm demek ..1 tane tüpüm kaldı bu kezde deniyim bakalım..cute çokmu acıyokii
alt kısımları azar azar alıyorum
benim cildim çok hassas deriyle beraber alıyo ağdacılar kendim çekince emin oluyorum
amcamın kızı alt kısımlarının acısına dayanamıyo emla diye bişey var uyuşturuyo ondan kullanıyoo
o reklamlara çok gülüyom zaten heral etiketlediler kelimeleri,ne desek o konu hakkında reklam çıkıyo..şu sayfanın yanında reklam varya kızlar acısız epilasyon felan sakııın bildiğin tüğ dökücü ertesi gün bak çıkmaya başlamış
pöff işler yoğunlaştı gelemiyorummmmmmmmmmmm
cute bursadaki ağdacılar güzel ama
bennalbantoğlunda gidiyom bi yere harika ötesiii
kız yoksa ağdacılarımızdamı aynı :roflol::roflol:
yok özel bölgede seyrek çıktı ..ama üst bacak falan..çıktı yani..korkum çoğalmadan gitmekti ,çünkü çoğalınca zor oluyo..cute m elektrikler gitti tatlım anca geldi cvp verebiliyorum...
vallahi daha bende gitmedim ondan sonra...kuaför açıyomuş iftardan snra ama bana terste kalıyo annemlerin orda oraya gittiğimde anca cnm sen ne durumdasın
gülsün benim korkum acı değil cnm ilerde bi problem çıkması sağlıkla iilgili
biraz pipirikliyim bu konuda ondan sanırım...
canım cihaz neydi peki... 5 seans çok fazla çünkü.... kuzenim bile siizn taraftan benim gittiğim yere geliyor... oraya götürdüğüm 4 kişide çok memnun kaldı..
cihazın alexsander lazer cyristal olması önemli...
canım iyice araştır.. muhakkak vardır bir yerler yaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?