bende sırf bu sebepten dolayı erteledim sürekli... ama sonuçta sağlıktada kullanılıyor lazer.... ..
canım çorba çok güzel görünüyor.... dene bakalım sen..... güzel olursa bizde yaparız...
bende pazar günkü misafirlerime tutmaç çorbası yapmaya karar verdim:))
cutecim peki sonuç alamadın mı???
Bayağıda pahallı oluyormuş lazer keşke sonuç olsaydı Cute ulen
bu adam beni öldürcek yaaa
oruç tutmuyo , tutmadığı gibide kendine duble çay söleyip karşımda lıkır lıkır içiyooo
seni allah havale ediyorummmmm alsanaalsanasmile
kızlarrr ben geldmm
nasılsınız bakalmmm
Caspery naber h.g.?j
Ay buda çok güzel görünüyor Bal, düğül ne be?j
ben evlenene kadar epilatör kullanıyordum alışmıştım ama evleneceğim zaman kuaföre gitmeye başladım daha da vazgeçemedim
ben çok uğraşıyorum çünkü epilatörle şimdi şipşak beş dakikada hallediyor kadın ne rahat
canım peki gitmeden önce birkaç defa jiletlemen gerktiğini söyledilermi sana... sonuçta benimkilerde cılızdı.. sir yaptırıuyordum önceden ve daha da incelmişti.. ama 2 ay boyunca hep jiletledim ve sertleşti.... şimdide her seanstan önce 2-3 defa jiletliyorum... ve çok faydasını görüyorum...cnm ne biliim yabancıydı ismide yeni almışlar cihazı,hastaneye gittim ben orada öle bi bölüm vardı(kolon hastanesi)..
ama konuyu araştırmıştım gitmeden ve giderken herkes özel bölge için 8-9 seans gidiyomuş ...senin nasıl öle bitti anlamadım özel bölgede..
bence sorun cinsinden işte bnm cılız biraz bacakalrdakiler falan kalın siyah diil,ondan işe yaramamıştır..
hoşgeldin canım..kızlarrr ben geldmm
nasılsınız bakalmmm
benim kuzeniminki 4 seansta bitti... bende çok fazla ara verdiğimden bugüne kadar bitmedi... en son geçen kasımda gitmiştim:))yok cnm alamadım,giderken iidi azalmıştı..2 ay gidemedim düğün zamanı çoğaldı..bende düğün günü gelmiş mecburen ağda yaptırdım..
Caspery naber h.g.?j
Ay buda çok güzel görünüyor Bal, düğül ne be?j
balcım.. ben bizim yöresel olan evde yapılan tutmaçı yapıcam... şileden de dağ kekiği toplamış annem... onla yapıcam....
eline sağlık cnm şimdiden ohhh organik çorba ne güzell :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?