Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

pasaklımın işi var neyse ben onu arar sorarım müsait bir zmnda..giderkene benide götürsün

akşama ne yapsam ne yapsam diyordum kii
kayınvalidem yemeğe çağırmış :))))
geceye ne yapsak acep...

akşama yemeğim var bi çorba yapıcam sahuru düşünüyom bende fırında yumurtalı ekmek yapayım bari yaa dün akşam ekmek aldım hafif bayatlamışdırda güzel olur yanınada çay demlim kahvaltılıkda koyarım olu r biter

casper unutma bizi arada bi uğra şekerim..en azından öğle paydosunda serbest değilmi net ?

olsun caspersy cim
canımı tavuk çektirdiniz tavuk yapıcam akşama verin bakem körili tavuk sote tarifi
he bide tuzotları neyde kullanıyonuz kızlar???
köri kasapta varmıdır varsa alıveririm ordan aramıyım.bakkalda yoktur bizim

canım bana 2 ay denmedi zaten ama tüyleirn sertleşmeden gelme dedi bana... bende bekledim o kadar süre...

bal ben bu kadının sunumuna bayılıyorum

evlendiğimden beri

bütün yemeklerimi tatlılıarımı burdan yapıyorum

çok yaratıcı bi kadın

ellerine sağlık canmm
ayy canm istedi ama yaa

casper unutma bizi arada bi uğra şekerim..en azından öğle paydosunda serbest değilmi net ?

uğramazz olur muyum canm benmm
müsait oldukca giriyorum canmm
ama daha yeniyim ya işlere bakıyorum fırsat buldukçaa..
ama gelirim buraya daa
öğle paydosu yok canm yorulunca kalkıoz pc den belirli bi zaman yok yanii

arzumcumun yemeklerinide bütün tariflerini denedim kızlar

gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz

şüpheniz olmasın

canım ben bu tarife göre yapıyorum ve çok lezzetli oluyor... köriyi biraz daha fazla koyabilirisn...m antar sevmediğim için koymuyorum zaten..

tavuk sote:))
Yarım kilo Tavuk göğsü veya budu
• 1 tane soğan
• 3 tane sivri yeşil biber
• 2 tane domates
• 1 tatlı kaşığı salça
• 1 çay kaşığı köri (tercihe bağlı)
• 1/2 çay bardağı ayçiçeği yağı
• Birer çay kaşığı tuz, karabiber, kırmızıbiber
1. Tavuğu kuşbaşı şeklinde doğrayıp, tencereye ayçiçeği yağı ve doğradığınız tavuğu ilave ederek, hafif sulu kalıncaya dek kavuralım.
2. İnce ince doğradığınız sivri biberleri ve soğanları tavuğun üstüne ilave edip iyice karıştırın. 5 dk. boyunca kapağı kapalı olarak pişirelim.
3. Beş dakikanın sonunda domatesleri ilave edelim (kabuğunu soyup küp küp doğramanız daha da iyi olacaktır.)
4. Bir kapta köri ile birlikte baharatları ve salçayı yarım bardak suda eritip doğradığınız domateslerin üzerine ilave edin daha sonra tuzunu atıp, suyunu çekene dek pişirelim.
5. Son olarak tavuk sotemizi sıcak olarak servis yapabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…