ben yemeklerim güzel olmadığı zaman oturup resmen ağlıyorum hala ne özenle yapıyorum bazen bişeye benzemio gıcık oluyorum yaaa))))
ilk evlendiğimde zor gelmişti
bide alışamamştm
oturup ağlıyordum
yemek yaparken bile)))
))))
ilk evlendiğimde zor gelmişti
bide alışamamştm
oturup ağlıyordum
yemek yaparken bile)))
Eşim benimle aynı saatte eve giriyor birlikte evden çıkıp birlikte eve giriyoruz
ne güzel benim için de gez ben temizlik yapıcam bu akşam:))) eşini bu kadar sevmene hayran oldum,bende çok seviom eşimi:)))allah mutluluğunuzu daim etsin.
yazık yaa demek herkes yaşıomuş bu tür şeyleri bende sorun bende mi diodum.bi de ben çok korkuodum eşim olmayınca tuhaf tuhaf sesler duyuyodum ödümm patlıodu o gelene kadar.ama 3 ay sonra düzeldi şükür artık eve gelmesin de rahat rahat temizlik yapiim diye bakıyorum:))) o yaptırmıo da hafta içi yoruluyorum die:)))Ayy sende benim gibi bende ilk evlendiğim ay her gün ağladım benim evde ne işim var ben niye evlendim diye :roflol:
Eşim işe giderdi ben başlardım ağlamaya yalnız kalınca :roflol:
ben yemeklerim güzel olmadığı zaman oturup resmen ağlıyorum hala ne özenle yapıyorum bazen bişeye benzemio gıcık oluyorum yaaa) evlenmeden önce hiç yemek yapmadım da (( şimdi zorlanıyorum o konuda:)
Ayy sende benim gibi bende ilk evlendiğim ay her gün ağladım benim evde ne işim var ben niye evlendim diye :roflol:
Eşim işe giderdi ben başlardım ağlamaya yalnız kalınca :roflol:
yazık yaa demek herkes yaşıomuş bu tür şeyleri bende sorun bende mi diodum.bi de ben çok korkuodum eşim olmayınca tuhaf tuhaf sesler duyuyodum ödümm patlıodu o gelene kadar.ama 3 ay sonra düzeldi şükür artık eve gelmesin de rahat rahat temizlik yapiim diye bakıyorum:))) o yaptırmıo da hafta içi yoruluyorum die:)))
hehehe herkes aynı şeyleri yaşamış demek benim bu evde ne işim var diye ağladığımda eşim çok gülüyordu bana :roflol:
Bu arada ctesi de yarım gün çalışıyorum :sinifsinif:
evet canım aynı saatte evden çıkıp aynı saatte eve girince her şeyi birlikte yapacağımızı düşünmüştüm bende ama eşim pek yardımcı olma taraftarı değil maalesef
zorla yaptırıyorum bir şeyleri arkasından bi daha bende yapmak zorunda kalıyorum pek iyi olmuyor :sinifsinif:
sağolsun canı isteyince çok güzel yardım eder ama o da kırk yılda bir olur yani
pasaklı tualı seviyon sanırım
günaydın herkeslere
yeni yeni birileri gelmiş benim kafam karışır böyle durumlarda
neyse robot gelince anlatır bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?