Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

))))

ilk evlendiğimde zor gelmişti

bide alışamamştm

oturup ağlıyordum

yemek yaparken bile )))
ben yemeklerim güzel olmadığı zaman oturup resmen ağlıyorum hala ne özenle yapıyorum bazen bişeye benzemio gıcık oluyorum yaaa) evlenmeden önce hiç yemek yapmadım da(( şimdi zorlanıyorum o konuda:)

))))

ilk evlendiğimde zor gelmişti

bide alışamamştm

oturup ağlıyordum

yemek yaparken bile )))

Ayy sende benim gibi bende ilk evlendiğim ay her gün ağladım benim evde ne işim var ben niye evlendim diye :roflol:
Eşim işe giderdi ben başlardım ağlamaya yalnız kalınca :roflol:

Eşim benimle aynı saatte eve giriyor birlikte evden çıkıp birlikte eve giriyoruz

o zaman herşeyi beraber yapmanız gerekmez mi canmm
biz öyleyiz yani
sabah beraber çıkıyorz ama aşkm 8de geliyo akşam
ama dışarda buluşştuğumuzda da ikimizde girişiriz yemeğe de ortalık toplamaya da

ne güzel benim için de gez ben temizlik yapıcam bu akşam:))) eşini bu kadar sevmene hayran oldum,bende çok seviom eşimi:)))allah mutluluğunuzu daim etsin.

tamam gezerim canm )))

ben aşkımı kocamann seviyorm bu daha ne kii
amiinn canmm cümlemizinn

Ayy sende benim gibi bende ilk evlendiğim ay her gün ağladım benim evde ne işim var ben niye evlendim diye :roflol:
yazık yaa demek herkes yaşıomuş bu tür şeyleri bende sorun bende mi diodum.bi de ben çok korkuodum eşim olmayınca tuhaf tuhaf sesler duyuyodum ödümm patlıodu o gelene kadar.ama 3 ay sonra düzeldi şükür artık eve gelmesin de rahat rahat temizlik yapiim diye bakıyorum:))) o yaptırmıo da hafta içi yoruluyorum die:)))

ben yemeklerim güzel olmadığı zaman oturup resmen ağlıyorum hala ne özenle yapıyorum bazen bişeye benzemio gıcık oluyorum yaaa) evlenmeden önce hiç yemek yapmadım da(( şimdi zorlanıyorum o konuda:)

bende evlendktn sonra yapmaya başladm ama hiç kötü olan yemeğim olmadı
nazar değmesn )))

ayy be ilk iki ay canmm

eşimin gitmesi evde olması önemli olmuyodu sürekli ağlıyodum

boşanmayı bile düşünüyodum ))))

kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktan

öptm güzellerr
kendinize cici bakınn

hehehe herkes aynı şeyleri yaşamış demek benim bu evde ne işim var diye ağladığımda eşim çok gülüyordu bana :roflol:

Bu arada ctesi de yarım gün çalışıyorum :sinifsinif:
evet canım aynı saatte evden çıkıp aynı saatte eve girince her şeyi birlikte yapacağımızı düşünmüştüm bende ama eşim pek yardımcı olma taraftarı değil maalesef
zorla yaptırıyorum bir şeyleri arkasından bi daha bende yapmak zorunda kalıyorum pek iyi olmuyor :sinifsinif:
sağolsun canı isteyince çok güzel yardım eder ama o da kırk yılda bir olur yani

günaydın herkeslere
yeni yeni birileri gelmiş benim kafam karışır böyle durumlarda
neyse robot gelince anlatır bana

ayy canm böyle olunca zor olur yaa

o konuda gerçekten şanslıyımm

ya mutfağa girer yemek için

ya da ortalığı toplar ben yemek yaparım

sanırım biz şanslılardanız caspercım..

dun akşam işteyken aradı... aşkım ütülerini yapamadım.. kusura bakma dedi yaa:))))

pasaklı tualı seviyon sanırım

evet bi kaç şarkısını ve bu şarkısını seviyorumm

günaydın herkeslere
yeni yeni birileri gelmiş benim kafam karışır böyle durumlarda
neyse robot gelince anlatır bana

ben gelmiştim ama dün benden başka yeni gelenler de mi vardı bilmiyorumkismile

Günaydın bu aradaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…