sanırım biz şanslılardanız caspercım..
dun akşam işteyken aradı... aşkım ütülerini yapamadım.. kusura bakma dedi yaa:))))
dün akşam eşm yemek yaptı bende temizlik:))))) çok eğlenceli oluyor.bence erkeklerinde düşünmesi lazım kadınlar da çalışıyor artık ne var yardım etseler.ne vicdansızlık yaayy canm böyle olunca zor olur yaa
o konuda gerçekten şanslıyımm
ya mutfağa girer yemek için
ya da ortalığı toplar ben yemek yaparım
yok bu kadar da değil canım:)))))))sanırım biz şanslılardanız caspercım..
dun akşam işteyken aradı... aşkım ütülerini yapamadım.. kusura bakma dedi yaa:))))
sanırım biz şanslılardanız caspercım..
benimki de öyle :))) ütü yapacak haa nerde:))) ayrıca ben eşime ihtiyaç duyduğumda yaptırıyorum hafta sonu hiç bişeye elletmem kendi kendime yapıom.mest oluom kısss:))))yatağa da girdiğimde genelde çamaşır suyu kokuyorum eşim hep söylenio:)))) millet parfüm sürer sen domestos kokuosun die:))))))evet canmm aman nazar değmesinn
ütüye elini sürmez aşkm ama yemek ve ortalık toplama da çook çook yardımcı olur
ayy canm böyle olunca zor olur yaa
o konuda gerçekten şanslıyımm
ya mutfağa girer yemek için
ya da ortalığı toplar ben yemek yaparım
çok kızıo:)) ama napiim tezgahın üstünü domestosla silmeden yatamıyorum ne güzel misss gibi kokuo.bende tütün kolonyasından nefret ederim beni onunla tehtit edio artık:)) sen domestos kok yatağa gel bende tütün kolonyasıyla yıkıcam seni die:)))))dikkat et nurdancım bayılmasın adamın :))
ay canım benim yaaa allah kolaylık versin ama bakma birkaç yardım eden erkek çıkıo böyle geneli seninki gibi.aman aman tahtalara vurun nazar değmesin
dün eve gittik yemek yapmaya başladım o da balkona kuruldu tv izledi
gel yardım diye o kadar ısrar ettim ama sonunda dayanamayıp geldi salatayı yaptı
üşengeçliğinden kocaman kocaman doğramış yeşillikleri domatesleri falan bir de diyor ki italyan usulu yaptım ayyy bayılazaaam :roflol:
acelem varsa bende italyan usulü yapıom ama:)))))ay canım benim yaaa allah kolaylık versin ama bakma birkaç yardım eden erkek çıkıo böyle geneli seninki gibi.
çok kızıo:)) ama napiim tezgahın üstünü domestosla silmeden yatamıyorum ne güzel misss gibi kokuo.bende tütün kolonyasından nefret ederim beni onunla tehtit edio artık:)) sen domestos kok yatağa gel bende tütün kolonyasıyla yıkıcam seni die:)))))
:)))) sürüom artık tütün kolonyasının korkusuna:))sende sürüver cnm iki parfüm,kırka kocanı...bayanssulusmile
dün akşam eşm yemek yaptı bende temizlik:))))) çok eğlenceli oluyor.bence erkeklerinde düşünmesi lazım kadınlar da çalışıyor artık ne var yardım etseler.ne vicdansızlık ya(
benimki de öyle :))) ütü yapacak haa nerde:))) ayrıca ben eşime ihtiyaç duyduğumda yaptırıyorum hafta sonu hiç bişeye elletmem kendi kendime yapıom.mest oluom kısss:))))yatağa da girdiğimde genelde çamaşır suyu kokuyorum eşim hep söylenio:)))) millet parfüm sürer sen domestos kokuosun die:))))))
aman aman tahtalara vurun nazar değmesin
dün eve gittik yemek yapmaya başladım o da balkona kuruldu tv izledi
gel yardım diye o kadar ısrar ettim ama sonunda dayanamayıp geldi salatayı yaptı
üşengeçliğinden kocaman kocaman doğramış yeşillikleri domatesleri falan bir de diyor ki italyan usulu yaptım ayyy bayılazaaam :roflol:
:))))) evet demekki sevmiolar:))) artık uzak duruyorum zaten boşıcak yoksa beni:))nurdan demek erkekler sevmiyor domestos kokan kadını benim eşimde çamaşır suyu kokmuşsun der :roflol:
ZOR tabiki ama zorluğu eşinle de alakalı ..eş sana yardımcı oluyorsa işin hafifler yok yardım etmeyip de kös kös oturuyorsa her iş senin üzerine kalır bu da zamanla seni yıpratır ..benim eşim her işime yardım eder sağolsun ..kızlar bişi sorucam hem çalışıp hem evli olmak denilen kadar zor mu ya??? ben yeni evliyim bana çok zor gelmio şimdilik.akşamları temizliğimi yapıyorum hafta sonuda dipli bucaklı temizlik yapıyyorum.herşey planlı programlı gidio.ama çoğu kadın ço zor diye yakınıo gerçekten çok mu zor??
salın tabi ben onun üzerine ..yeterki beni onun üzerine salın kaydirigubbakcemile3:roflol:delikafadulden
zuzum yaa
soğuk soğuk konuşma valla robotu salarız üstüne haa
aaaa
bu ne yaa yiter yaa delikafadulden
evet bi robotla çok iyiyimdir bir iki tanede sürekli takıldığım topik var ordayım sürekli ama onlar şu ana kadar bana alıngan demediler ilginçtir:))))))) bi sorun yaşamadım yani neyse kızlar önemli değil yani topiksiz kalmadım üzülmeyin:))))))
seni gezenti seni nreye gittiniz çabuk hesap ver dökül anlat :roflol:eşin kaçta geliyo eve canmm
bu arada aşkm aradıı
işten çıkmak üzereymişş
oleyy
gezmeye gitcez aşkmlaa:asigim:
yazık yaa demek herkes yaşıomuş bu tür şeyleri bende sorun bende mi diodum.bi de ben çok korkuodum eşim olmayınca tuhaf tuhaf sesler duyuyodum ödümm patlıodu o gelene kadar.ama 3 ay sonra düzeldi şükür artık eve gelmesin de rahat rahat temizlik yapiim diye bakıyorum:))) o yaptırmıo da hafta içi yoruluyorum die:)))
yeni sadece pasaklı var ..o da yeni sayılma ..benim peşimden geldi :roflol:günaydın herkeslere
yeni yeni birileri gelmiş benim kafam karışır böyle durumlarda
neyse robot gelince anlatır bana
gelecek birazdan bekle ..şuanda herkese laf yetiştirmekle meşgulum:roflol:robottt sesin gelmiyorrr
amin canım . inş.. benimkide yemek konuusnda tecrübeli değildir.... yapar ama yapmaması daha hayırlıevet canmm aman nazar değmesinn
ütüye elini sürmez aşkm ama yemek ve ortalık toplama da çook çook yardımcı olur
canım seninkide mutfakta yardımcıymış amaa.....yok bu kadar da değil canım:)))))))
valla dün pazarada gitmiş.. markete de gitmiş... canım kocam...GÜLSÜNCÜM SEN BAYA ŞANSLISIN ADAM ARAYIP BİDE RAPOR VERİYO...
benimki sadeve mutfakta yardımcı olur,elinden ütü vs gelir ama yapmıyo çünkü çok yoruluyor...süprizi naptın cnm??
yardımcı canım sağolsun :))) allah herkese öyle eş versin sizlerinde mutluluğunu daim etsinamin canım . inş.. benimkide yemek konuusnda tecrübeli değildir.... yapar ama yapmaması daha hayırlı
canım seninkide mutfakta yardımcıymış amaa.....
valla dün pazarada gitmiş.. markete de gitmiş... canım kocam...
canım süprizi yapamadım.. bu gece evde olmamı istiyor... yalvardı resmen... annenlere gitme diye.. dolayısı ile bu geceye kaldıı... sempatiksalakcinni
sen ne yaptınn??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?