Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ayy canm böyle olunca zor olur yaa

o konuda gerçekten şanslıyımm

ya mutfağa girer yemek için

ya da ortalığı toplar ben yemek yaparım
dün akşam eşm yemek yaptı bende temizlik:))))) çok eğlenceli oluyor.bence erkeklerinde düşünmesi lazım kadınlar da çalışıyor artık ne var yardım etseler.ne vicdansızlık ya(

sanırım biz şanslılardanız caspercım..

dun akşam işteyken aradı... aşkım ütülerini yapamadım.. kusura bakma dedi yaa:))))

GÜLSÜNCÜM SEN BAYA ŞANSLISIN ADAM ARAYIP BİDE RAPOR VERİYO...

benimki sadeve mutfakta yardımcı olur,elinden ütü vs gelir ama yapmıyo çünkü çok yoruluyor...süprizi naptın cnm??

evet canmm aman nazar değmesinn

ütüye elini sürmez aşkm ama yemek ve ortalık toplama da çook çook yardımcı olur
benimki de öyle :))) ütü yapacak haa nerde:))) ayrıca ben eşime ihtiyaç duyduğumda yaptırıyorum hafta sonu hiç bişeye elletmem kendi kendime yapıom.mest oluom kısss:))))yatağa da girdiğimde genelde çamaşır suyu kokuyorum eşim hep söylenio:)))) millet parfüm sürer sen domestos kokuosun die:))))))

ayy canm böyle olunca zor olur yaa

o konuda gerçekten şanslıyımm

ya mutfağa girer yemek için

ya da ortalığı toplar ben yemek yaparım

aman aman tahtalara vurun nazar değmesin
dün eve gittik yemek yapmaya başladım o da balkona kuruldu tv izledi
gel yardım diye o kadar ısrar ettim ama sonunda dayanamayıp geldi salatayı yaptı
üşengeçliğinden kocaman kocaman doğramış yeşillikleri domatesleri falan bir de diyor ki italyan usulu yaptım ayyy bayılazaaam :roflol:

dikkat et nurdancım bayılmasın adamın :))
çok kızıo:)) ama napiim tezgahın üstünü domestosla silmeden yatamıyorum ne güzel misss gibi kokuo.bende tütün kolonyasından nefret ederim beni onunla tehtit edio artık:)) sen domestos kok yatağa gel bende tütün kolonyasıyla yıkıcam seni die:)))))

ay canım benim yaaa allah kolaylık versin ama bakma birkaç yardım eden erkek çıkıo böyle geneli seninki gibi.

sende sürüver cnm iki parfüm,kırka kocanı...bayanssulusmile

dün akşam eşm yemek yaptı bende temizlik:))))) çok eğlenceli oluyor.bence erkeklerinde düşünmesi lazım kadınlar da çalışıyor artık ne var yardım etseler.ne vicdansızlık ya(

)))

bende artk elimi değdirmiyorum domestosa adamın midesi bulanıyo

kokudan )))

amiin amiinn

ayy bide herşeye bi bahaneleri olur ya italyan usulu ha delikafadulden

ZOR tabiki ama zorluğu eşinle de alakalı ..eş sana yardımcı oluyorsa işin hafifler yok yardım etmeyip de kös kös oturuyorsa her iş senin üzerine kalır bu da zamanla seni yıpratır ..benim eşim her işime yardım eder sağolsun ..
yorgun olsam yemek yapar bulaşıkları toplar ütü yapar ..izin versem temizliğe de girişecek de ben izin vermiyorum ..
sabah kahvaltıdan sonra sofrayı toplar ..benden sonra çıkıyor çünkü ..
eskiden akşamları benden önce eve gelirdi ..bulaşıkları toplardı ..yemek yapardı arada ...
canım şunu yaparmısın desem hemen yapar kaçmaz sağolsun .. yerim onu ben yaaaŞeniz

delikafadulden

zuzum yaa

soğuk soğuk konuşma valla robotu salarız üstüne haa

aaaa

bu ne yaa yiter yaa delikafadulden
salın tabi ben onun üzerine ..yeterki beni onun üzerine salın kaydirigubbakcemile3:roflol:

öyle iiyizki yakında kıskançlık krizlerinden boynuma yapışıp tvlerde katillere dönüşecek :roflol:
eşin kaçta geliyo eve canmm

bu arada aşkm aradıı
işten çıkmak üzereymişş
oleyy
gezmeye gitcez aşkmlaa:asigim:
seni gezenti seni nreye gittiniz çabuk hesap ver dökül anlat :roflol:

korku filmlerindeki karakterlere döndün desene kaydirigubbakcemile3 yuh yani kazık kadar kadınsın yarın çocukların olunca ne olacak ..garibanlar korkak anneleriyle mi uğraşacakalr bir de akannehir:roflol:
günaydın herkeslere
yeni yeni birileri gelmiş benim kafam karışır böyle durumlarda
neyse robot gelince anlatır bana
yeni sadece pasaklı var ..o da yeni sayılma ..benim peşimden geldi :roflol:

robottt sesin gelmiyorrr
gelecek birazdan bekle ..şuanda herkese laf yetiştirmekle meşgulum:roflol:

evet canmm aman nazar değmesinn

ütüye elini sürmez aşkm ama yemek ve ortalık toplama da çook çook yardımcı olur
amin canım . inş.. benimkide yemek konuusnda tecrübeli değildir.... yapar ama yapmaması daha hayırlı
yok bu kadar da değil canım:)))))))
canım seninkide mutfakta yardımcıymış amaa.....

GÜLSÜNCÜM SEN BAYA ŞANSLISIN ADAM ARAYIP BİDE RAPOR VERİYO...

benimki sadeve mutfakta yardımcı olur,elinden ütü vs gelir ama yapmıyo çünkü çok yoruluyor...süprizi naptın cnm??
valla dün pazarada gitmiş.. markete de gitmiş... canım kocam...

canım süprizi yapamadım.. bu gece evde olmamı istiyor... yalvardı resmen... annenlere gitme diye.. dolayısı ile bu geceye kaldıı... sempatiksalakcinni

sen ne yaptınn??

yardımcı canım sağolsun :))) allah herkese öyle eş versin sizlerinde mutluluğunu daim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…