heeeeyyy gidiiii.o üstten us bu dediğim alttan.
sezeryandada ameliyat önlüğü giyiyomuşun ameliyattan sonra heryerin açık stajeri osu busu girip çıkıomuşş ne kötü demi sonta mı ne takıolarmış şeyinden içeri hortummben bide 2,5 ay sonra doğuracamm çok korkunççç
10 aylık evlisin hemen bebiş olmuş..zor işin valla gözün korkmasında ben sontayı duymadım hiç yaa...:44:
bende duymamıştım zamanı gelince hepsini duyuyon şimdiden kurcalama bence keyfine bak
bende bayanları sevmezdim ama doktoruma tavsiye üzerine gittim. çok methi var zaten. ve 4 doktor var hastanede randevusu en yoğun olan doktor.
çok tatlı genç bir bayan. ben çok rahat ettim.
sezeryan mı valla zorunlu sezeryan dışıbnda korkupta sezeryan isteyenlere kızıyorum. normalde artık eskisi gibi değil. epidural takıyorlar ben çok karşıydım ama yanılmışım. hiç acı sancı hissetmiyorsun. dikiş atılırken bile bişey anlamadım. sonrasında zaten ağrı kesici veriyorlar. çok rahat tavsiye ederim. sezeryanda çocuğun normal giden gelişimine müdahalede bulunuyorsun. birden şak diye bulunduğu yerden çıkıyor bebek. boş yere karnın kesilip dikiliyor. zorunlu haller dışında sezeryana karşıyım. kesinlikle normal doğum şahsi fikrim.
sonda normalde de takılıyor canım. hissetmiyorsun bile.
herkesin girip çıkması bulunduğun hastaneye bağlı. üniversite ve doğum hastanelerinde dediğin gibi.
doğum hastanesinde devlette olacam bende canım
kızlar konuyu değiştireli ne burcusunuz?....
ilk zamanlar dış mı iç gebelik mi diee alttan bakıolar evet çok acı verio
devlette olacam ben canım
CANIM BANA İÇMİ DIŞMI DİYE BAKMADILAR.BEN YUMARTA TAKİBİ YAPTIRIYODUM.O YÜZDEN HER GİTMEMDE HAMİLE KALANA KADAR ÖYLE BAKILDI.AMA ACIMIYORDUM.:44:
bende aslanım ya valla 26 temmuzum ben
CANIM BANA İÇMİ DIŞMI DİYE BAKMADILAR.BEN YUMARTA TAKİBİ YAPTIRIYODUM.O YÜZDEN HER GİTMEMDE HAMİLE KALANA KADAR ÖYLE BAKILDI.AMA ACIMIYORDUM.:44:
devlette olacm beni ben yazmadım yanlış olmuş....
..............
slm güzel hanımlar......ha gayret haftanın ortasındayız az kaldı sonuna.....
lamecim ağrın mı var yine tam anlayamadım ama geçmişe gidemedim.....geçmiş olsun dinlenmek şart ama hafta sonuda çabucak geçiyor değil mi yahu....
lamecim ne dicem sana....balayına kıbrısa gitmiştiniz siz,hangi oteldi acaba memnun kaldın mı ordan,tavsiye edeceğin başka bir yer var mı ya da oraya git mi dersin....
sevgili kocem kıbrısa gidelim bu yaz dedi de....beni de aldı bir heyecan şimdiden....
ben kendimide kasınca acıdı benim aman bayan olmak rezillik biyerde
oğlum hangi burç yaa.aslında eylül 9-10 gibi gelecekti acele etti 28 ağustosda geldi..
ben gidiyim görüşürüz.....
ben kendimide kasınca acıdı benim aman bayan olmak rezillik biyerde
YANİ HER ZORLUĞU KADINLAR ÇEKİYO.BAZEN EŞİMLE ŞAKA YOLU KONUŞURUZDA.OĞLUMU SANA ASLA VERMEM DİYORUM.YOKYA O BENİM OĞLUM DİYO.BENDE DİYORUM NE EMEĞİN GEÇTİKİ.TADAVİ GÖREN BEN,İLAÇ KULLANAN BEN,MUAYENEDE UTANAN BEN,KARNIMDA 9 AY TAŞIYAN BEN,DOĞUM SANCILARI ÇEKEN BEN,DOĞURAN BEN.AA EVET DİYORUM SENİN İKİ DKLIK BİR EMEĞİN VAR..TÖBEE TÖBEEE.
hoşgeldin adacım...
üşütmüşüm biraz.. teşekkür ederim..
biz kıbrısa gittik ve çok memnun kaldık.. biizm gittiğimiz otel girne merkezde rocks oteldi... deniz soğuktu, havuzunu kullandık biz... çok ilgililerdi.. memnun kalmadığım bir durum olmadı....
zaten otelde de pek kalamadık.. hergün bir yerini geziyorduk ve turlara katılıyorduk... sizde kesinlikle 1 gününüzü tura ayırın....
rocks dışında acapulcoyu duymuştum.. plajı çok iyimiş...
eğer kıbrısa giderseniz size tarif edeceğim yerden bol bol votka alın, hatta bana da getirin:) fiyatı çok ama çok uygun..
ayrıca avea çekmiyorrr....
bende aslanım 30 temmuz
nan böcük hesaplı garusun sen. aynı ben!
ben oturma odamı panjurlulardan yaptırdım 800 tl evlenirken 10 aylık evliyim zati olmuşken iisi olsun didim mutfak tülünü kız tarafı yaptırır bizde 230 a ondan
YANİ HER ZORLUĞU KADINLAR ÇEKİYO.BAZEN EŞİMLE ŞAKA YOLU KONUŞURUZDA.OĞLUMU SANA ASLA VERMEM DİYORUM.YOKYA O BENİM OĞLUM DİYO.BENDE DİYORUM NE EMEĞİN GEÇTİKİ.TADAVİ GÖREN BEN,İLAÇ KULLANAN BEN,MUAYENEDE UTANAN BEN,KARNIMDA 9 AY TAŞIYAN BEN,DOĞUM SANCILARI ÇEKEN BEN,DOĞURAN BEN.AA EVET DİYORUM SENİN İKİ DKLIK BİR EMEĞİN VAR..TÖBEE TÖBEEE.
ama eşin olmasaydıda o çocuk olmazdı...ilk onda başlıyor...meryem anamız hariç tabi o kocasız doğuran tek kadın...
başak canım oğlun....güzel zamanda doğmuş..
Yönetici gezegeninizden dolayı hep bilgiyi ararlar. Zekalarını kendilerine yardımcı olan bir hizmetçi gibi görürler. Bu nedenle başak burcunu tanımlayan sözcük 'incelerim " dir.
Başak'lar çalışkan ve pratik insanlar olup, yaşamlarındaki en önemli konu iş' tir. Güvendikleri kişilere yardım etmeyi sevmelerine rağmen, inanmadıkları ve tembel olduklarını bildikleri kişilere karşı soğuk davranırlar. Yaşamları boyunca dinlenmeden çalışırlar. Onların dinlenme biçimi bile başkalarına yorucu gelebilir.
Başak'ların yaşamda ayrıntılar arasında boğulma riskleri hep vardır. Böyle anlarda bile, kendi yöntemleri ile yaptıkları işlerde gelişigüzel şeyler bulunabileceğini kabul etmezler. Başaklar, genellikle kendilerini hiç kimseye kullandırtmazlar, sınırlarını belirleyerek 'hayır' demesini bilirler. Tutumlulukları bazen pintilik derecesindedir. Içli-dışlı olmayı sevmedikleri için, soğuk ve mesafeli bir görünüşleri vardır
allahh iiliğini versinn kıss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?