Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

heeeeyyy gidiiii.o üstten us bu dediğim alttan.

ilk zamanlar dış mı iç gebelik mi diee alttan bakıolar evet çok acı verio

Son düzenleme:

hoşgeldin adacım...
üşütmüşüm biraz.. teşekkür ederim..
biz kıbrısa gittik ve çok memnun kaldık.. biizm gittiğimiz otel girne merkezde rocks oteldi... deniz soğuktu, havuzunu kullandık biz... çok ilgililerdi.. memnun kalmadığım bir durum olmadı....
zaten otelde de pek kalamadık.. hergün bir yerini geziyorduk ve turlara katılıyorduk... sizde kesinlikle 1 gününüzü tura ayırın....
rocks dışında acapulcoyu duymuştum.. plajı çok iyimiş...

eğer kıbrısa giderseniz size tarif edeceğim yerden bol bol votka alın, hatta bana da getirin:) fiyatı çok ama çok uygun..

ayrıca avea çekmiyorrr....

oğlum hangi burç yaa.aslında eylül 9-10 gibi gelecekti acele etti 28 ağustosda geldi..

başak canım oğlun....güzel zamanda doğmuş..

Yönetici gezegeninizden dolayı hep bilgiyi ararlar. Zekalarını kendilerine yardımcı olan bir hizmetçi gibi görürler. Bu nedenle Başak burcunu tanımlayan sözcük 'İncelerim " dir.

Başak'lar çalışkan ve pratik insanlar olup, yaşamlarındaki en önemli konu İş' tir. Güvendikleri kişilere yardım etmeyi sevmelerine rağmen, inanmadıkları ve tembel olduklarını bildikleri kişilere karşı soğuk davranırlar. Yaşamları boyunca dinlenmeden çalışırlar. Onların dinlenme biçimi bile başkalarına yorucu gelebilir.

Başak'ların yaşamda ayrıntılar arasında boğulma riskleri hep vardır. Böyle anlarda bile, kendi yöntemleri ile yaptıkları işlerde gelişigüzel şeyler bulunabileceğini kabul etmezler. Başaklar, genellikle kendilerini hiç kimseye kullandırtmazlar, sınırlarını belirleyerek 'hayır' demesini bilirler. Tutumlulukları bazen pintilik derecesindedir. İçli-dışlı olmayı sevmedikleri için, soğuk ve mesafeli bir görünüşleri vardır

Son düzenleme:

canım tekrar geçmiş olsunnnnn diyeyim havalar bir düzelemedi ki
sabah üşüyor ona göre giyiniyor,öğlen terliyoruz.....c vitaminini eksik tutma emi....
hımmmm verdiğin bilgileri de değerlendireceğim eşime söyleyeyim de.....
votka.......hemen yavrum,pek severim vişne-votka olayını,zati içebildiğim bir o keyifle.....
avea çekse şaşardım

ooooyyy zor bir oğlum olacak desene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…