ama eşin olmasaydıda o çocuk olmazdı...ilk onda başlıyor...meryem anamız hariç tabi o kocasız doğuran tek kadın...
BUNUDA DEDİM EŞİME.TARİHTE BİLE ERKEK OLMADAN HAMİLE KALAN BİR KADIN VAR AMA KADIN OLMADAN EVLAT SAHİBİ OLAN BİR ERKEK YOK.BÖLEE KALDIÇOOOKKK FENASIN DEDİ.
YANİ HER ZORLUĞU KADINLAR ÇEKİYO.BAZEN EŞİMLE ŞAKA YOLU KONUŞURUZDA.OĞLUMU SANA ASLA VERMEM DİYORUM.YOKYA O BENİM OĞLUM DİYO.BENDE DİYORUM NE EMEĞİN GEÇTİKİ.TADAVİ GÖREN BEN,İLAÇ KULLANAN BEN,MUAYENEDE UTANAN BEN,KARNIMDA 9 AY TAŞIYAN BEN,DOĞUM SANCILARI ÇEKEN BEN,DOĞURAN BEN.AA EVET DİYORUM SENİN İKİ DKLIK BİR EMEĞİN VAR..TÖBEE TÖBEEE.
bnde diyorum sn ne emek çektin diye. her zorluğu ben yaşadım, en naptın diyorum. allahtan 4 hafta işe götürüp orda baktı anlamıştır beni.
lamecim ne dicim oralardaki mekanları sen bilirsin..
neresi olacağına karar verirsin cnm oki mi
buradaki uğur böceklerine bayıldımmmmmmm
Menüler - Yemek Zevki
su faturası geldi az önce.... 20 Tl
doğalgaz 34 Tl
elektrik 31.90 Tl
su niye öle geldi anlamadım normalde 18 falan geliyordu....su tasarrufu mekanizması taktık bütük musluklara ve duş başlığına,azalacağına 2 Tl de artmış
adacım ben bebek partisine bayıldım. bana kimse yapmadı yaw.
ah aha beleşe gittim ben!
oğlumun dişini 4 gözle bekliyorum. iznimi alınca diş buğdayı partisi yapıcam.
araştırmalara başladım bile.
nevgül ve birsen siz yaptınız mı diş buğdayı?
kıs 2 tl nin hesabını yapıyon allah ne etmesin seni. ben 2 aylık 101 tl ödüycem.
adacım ben bebek partisine bayıldım. Bana kimse yapmadı yaw.
Ah aha beleşe gittim ben!
Oğlumun dişini 4 gözle bekliyorum. Iznimi alınca diş buğdayı partisi yapıcam.
Araştırmalara başladım bile.
Nevgül ve birsen siz yaptınız mı diş buğdayı?
su faturası geldi az önce.... 20 Tl
doğalgaz 34 Tl
elektrik 31.90 Tl
su niye öle geldi anlamadım normalde 18 falan geliyordu....su tasarrufu mekanizması taktık bütük musluklara ve duş başlığına,azalacağına 2 Tl de artmış
bekarım ama gerçekten konuşmalarınız öyle sammice,ve içtenki çok zevkle okudum açıkcası..
ne güzel konuşmalarınız var öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?