Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Son düzenleme:
neyse kızlar ben kaçar yemek yiyip geliyorum malum işteyim...görüşürüz...karnımda ağzıyor kırmızılar yola çıkmışmı bakayım...

brck canım sen mi sormuştun hangi medical park diye bahçelievler tatlış sende mi oraya gidiyon

adacım ben bebek partisine bayıldım. bana kimse yapmadı yaw.
ah aha beleşe gittim ben!

oğlumun dişini 4 gözle bekliyorum. iznimi alınca diş buğdayı partisi yapıcam.
araştırmalara başladım bile.
nevgül ve birsen siz yaptınız mı diş buğdayı?

su faturası geldi az önce.... 20 Tl
doğalgaz 34 Tl
elektrik 31.90 Tl

su niye öle geldi anlamadım normalde 18 falan geliyordu....su tasarrufu mekanizması taktık bütük musluklara ve duş başlığına,azalacağına 2 Tl de artmış

kıs 2 tl nin hesabını yapıyon allah ne etmesin seni. ben 2 aylık 101 tl ödüycem.

sizde de oluyor he mi diş buğdayı.....bebişim olsun ben de yapacağım....
öncesinde de mutlaka hoşgeldin bebek partisi...

kıs 2 tl nin hesabını yapıyon allah ne etmesin seni. ben 2 aylık 101 tl ödüycem.

yok tatlım ya 2 tl.nin hesabını yapmak değil de,hani nerde kaldı bu mekanizmaları takmamızın anlamı onun için söyledim

keleboşşşş,nasılsın
yaptın kahvaltıyı,annende misin???

balcım.....doğalgazın 13 gelmiş
geçmişte gördüm şimci :))))
daha da düşer artık açmıyon he mi????

yaptık canım bizde babannemiz ananemiz geldi herkesi çağırdık ama ben kuran okuttum canım yemek verdik öle

18 Mİ....?kız hiç yıkanmıyomusun sen.. ne kadar az valla bize en az 35 gelir yazın 39 40 44 değişiyor..2 kişiyiz hemde ..

bende bebek kıyafetine bayılıyorum ya apartmanda komşumun gelini doğum yapcak kızı olcak ne alsam acep...şimdiden alasım geliyor bebek giysisi annem olmaz iyi değildir dedi..

daha fol yokkkk yumurta yokk ...

bekarım ama gerçekten konuşmalarınız öyle sammice,ve içtenki çok zevkle okudum açıkcası..

ne güzel konuşmalarınız var öyle

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…