Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

18 Mİ....?kız hiç yıkanmıyomusun sen.. ne kadar az valla bize en az 35 gelir yazın 39 40 44 değişiyor..2 kişiyiz hemde ..

yok ya......yıkanmasına yıkanıyoruz da.... ben koceye sadece duş başlığıyla yıkanmasın diye kova aldım ona doldur öyle yıkan diye...
yoksa baktım şarrr şarrrr deli gibi su akıtıyor....
eee başka da su nereye harcanır ki???
elde bulaşık yıkamıyorum,sağolsun makine de bu konuda tasarruflu....

bizimde aynı gerçi bu ay ilkkez 22 geldi oda doğru dürüst evle ilgilenmedim ondan...18 çok az yaa...

bekarım ama gerçekten konuşmalarınız öyle sammice,ve içtenki çok zevkle okudum açıkcası..

Ne güzel konuşmalarınız var öyle

saol canım hoşgeldin

ayyyy adaaaaaaaa allah iyiliğini versin ne kovası kız bırak adam gönlünce çimsin(yıkansın yanii) ayyy hiç gülcem yokdu valla

Son düzenleme:
kızçeler.....öperim hepiciğinizi....
çok kaldım burada evin işi kaldı....
koce evde daha ortada yemek yok....
banyoyu ciflemekle başlayayım işe,sonra da yemek vs.derken kocemi kaldıracağım saat gelir....
haydin görüşürüz....
akşama hürremim var kalmasın iş

saol canım hoşgeldin

ayyyy adaaaaaaaa allah iyiliğini versin ne kovası kız bırak adam gönlünce çimsin(yıkansın yanii) ayyy hiç gülcem yokdu valla

kuzum bırakayım da iski'ye mi çalışayım
benim koce öyle böyle değil,ilk başlarda bir giriyordu.....anam girip o duşun başlığını kafasına geçirem diyordum o derece yani.....yazık günah,paradan geçtim dünyanın su kaynaklarını bu derece yok etmeye ant içmeye ne gerek var......
kova iyi çözüm boşver biraz alaturka oluyor ama....kim bilecek,kim görecek

biz öğrendik ama bak....hehehhehhe gerçi bizde öyleyiz duş başlığımız yok çünkü

zor olmuyor mu hem iş,hem ev?

oluyor ama ben sabah 11akşam 11 de evde olduğum için eve gidince bazen işlerimi hallediyorum zaten eşimle aynı yerde çalışıyoruz fazla evim kirlenmiyorda..çamaşırları eve gidince yıkıyorum zaten...süpürgeyide sabah çıkarken açıyorum 9 30 kalkıp toz almayıda izin günümde yapıyorum bitti gitti..yeterki insan istesin temiz olmayı..

tatlıkıs hoşgeldin ,çalışıyoruz ...sen ?

nişan,söz var mı peki ?

hoşbuldum bende çalışıyorum

yok malesef.aslında görücü usuu tanıştırıcaklardı biriyle ama ben istemedim henüz 21 yaşındayım daha.

konuştuğum biri var ama tam olarak adı konmuş değilim birbirmizi tanıma aşamasındayız.

hayırlısıysa olsun..ama bend eisterim sizin gibi böyle yazışmalar yazmak..

benim_olan çok haklıısn insan istedikten sonra herşeyi yapar..2 kişinin yiyeceği yemekten,temizlikten neolucakki yeterki evde fazla eşya olmasın

tatlıkıs h geldın cnm

sıze demeyı unuttum benım eşim süreklı bana cıcek alıyorya kocaman kocaman saksılar doldu eve tabe bende gıcık oluyom
bı ara dedım hatta çamasr suyu döksemde hepsı solsagünah tabe yapmadım
evımde güneşi sadece sabahları görüyo pek zaman gecmeden hepsı öldü
bende h sonu bütün saksıları atıtımköşe takımım olan odam bı genişledıkı
şimdık sadece 3 saksı kaldı biri küçük benım olan camın önunde diğer ıkısı sarmaşık ve kılıçkocaman saksıdalar
onlarda bı olmasafazlaolan hiçbirşeyı sevmıyorum kalabalık olmaması lazım evın

tatlıkıs hayırlısı yaşın erkenmiş gerçekten,sevdiğin kişiyle evlenmeyi öncelikli olarak seç derim..

böcük odanın boşalmış hali 3 saksımı ,amanin... ben öle büyük saksılar felan barındıramam 2 çiçeğim var balkonda o da minik saksılarda...

orkideleri öldürdüm

bnm olan muhasebe, gece 11 de evde olduktan sonra iş mi yapıyon,valla işiniz zor...
pozitif olman ne güzel,ben olsam o şartlarda çoktan isyanlardaydım

kocem manyak işte bazen yolda ağaç göruyom cıcek açmış sakın bunu eve getrme dıyorum
orkıdeler hemen ölüyo benımde vardı
şuan anneler gününden kalan güllerım varbıtek yemek masasına koydum harıka duruyo

ben mağazada çalıştıktan sonra her işe şükrederımnasıl çalışmışım yaa
sabah 9 akşam 10 11 oturmak yasak sureklı bişiler katla müşterıye bak
yemek molası 10 dk buna rağmen 2 ayda bı maaş alırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…