18 Mİ....?kız hiç yıkanmıyomusun sen..ne kadar az valla bize en az 35 gelir yazın 39 40 44 değişiyor..2 kişiyiz hemde ..
sağol şeker hoşgeldin...:81:
yok ya......yıkanmasına yıkanıyoruz da.... ben koceye sadece duş başlığıyla yıkanmasın diye kova aldımona doldur öyle yıkan diye...
yoksa baktım şarrr şarrrr deli gibi su akıtıyor....
eee başka da su nereye harcanır ki???
elde bulaşık yıkamıyorum,sağolsun makine de bu konuda tasarruflu....
bekarım ama gerçekten konuşmalarınız öyle sammice,ve içtenki çok zevkle okudum açıkcası..
Ne güzel konuşmalarınız var öyle
hoşbuldum..hepiniz çalışıyor musunuz?
saol canım hoşgeldin
ayyyy adaaaaaaaa allah iyiliğini versin ne kovası kız bırak adam gönlünce çimsin(yıkansın yanii) ayyy hiç gülcem yokdu valla
ben çalışıyorum işteyim şuan..
saol canım hoşgeldin
ayyyy adaaaaaaaa allah iyiliğini versin ne kovası kız bırak adam gönlünce çimsin(yıkansın yanii) ayyy hiç gülcem yokdu valla
kuzum bırakayım da iski'ye mi çalışayım
benim koce öyle böyle değil,ilk başlarda bir giriyordu.....anam girip o duşun başlığını kafasına geçirem diyordum o derece yani.....yazık günah,paradan geçtim dünyanın su kaynaklarını bu derece yok etmeye ant içmeye ne gerek var......
kova iyi çözüm boşver biraz alaturka oluyor ama....kim bilecek,kim görecek
zor olmuyor mu hem iş,hem ev?
tatlıkıs hoşgeldin ,çalışıyoruz ...sen ?
nişan,söz var mı peki ?
tatlıkıs hoşgeldin ,çalışıyoruz ...sen ?
nişan,söz var mı peki ?
tatlıkıs hayırlısı yaşın erkenmiş gerçekten,sevdiğin kişiyle evlenmeyi öncelikli olarak seç derim..
böcük odanın boşalmış hali 3 saksımı ,amanin... ben öle büyük saksılar felan barındıramam 2 çiçeğim var balkonda o da minik saksılarda...
orkideleri öldürdüm
bnm olan muhasebe, gece 11 de evde olduktan sonra iş mi yapıyon,valla işiniz zor...
pozitif olman ne güzel,ben olsam o şartlarda çoktan isyanlardaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?