- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
tatlıkıs hayırlısı yaşın erkenmiş gerçekten,sevdiğin kişiyle evlenmeyi öncelikli olarak seç derim..
böcük odanın boşalmış hali 3 saksımı ,amanin... ben öle büyük saksılar felan barındıramam 2 çiçeğim var balkonda o da minik saksılarda...
orkideleri öldürdüm
bnm olan muhasebe, gece 11 de evde olduktan sonra iş mi yapıyon,valla işiniz zor...
pozitif olman ne güzel,ben olsam o şartlarda çoktan isyanlardaydım
sizde de oluyor he mi diş buğdayı.....bebişim olsun ben de yapacağım....
öncesinde de mutlaka hoşgeldin bebek partisi...
saka yaptım canım. insan yaptığı şeyin sonucunu ister elbette.yok tatlım ya 2 tl.nin hesabını yapmak değil de,hani nerde kaldı bu mekanizmaları takmamızın anlamı onun için söyledim
keleboşşşş,nasılsın
yaptın kahvaltıyı,annende misin???
yaptık canım bizde babannemiz ananemiz geldi herkesi çağırdık ama ben kuran okuttum canım yemek verdik öle
yok ya......yıkanmasına yıkanıyoruz da.... ben koceye sadece duş başlığıyla yıkanmasın diye kova aldımona doldur öyle yıkan diye...
yoksa baktım şarrr şarrrr deli gibi su akıtıyor....
eee başka da su nereye harcanır ki???
elde bulaşık yıkamıyorum,sağolsun makine de bu konuda tasarruflu....
oluyor ama ben sabah 11akşam 11 de evde olduğum için eve gidince bazen işlerimi hallediyorum zaten eşimle aynı yerde çalışıyoruz fazla evim kirlenmiyorda..çamaşırları eve gidince yıkıyorum zaten...süpürgeyide sabah çıkarken açıyorum 9 30 kalkıp toz almayıda izin günümde yapıyorum bitti gitti..yeterki insan istesin temiz olmayı..
kocem manyak işte bazen yolda ağaç göruyom cıcek açmış sakın bunu eve getrme dıyorum
orkıdeler hemen ölüyo benımde vardı
şuan anneler gününden kalan güllerım varbıtek yemek masasına koydum harıka duruyo
ben mağazada çalıştıktan sonra her işe şükrederımnasıl çalışmışım yaa
sabah 9 akşam 10 11 oturmak yasak sureklı bişiler katla müşterıye bak
yemek molası 10 dk buna rağmen 2 ayda bı maaş alırdık
tatlıkıs sen çalışıyon mu ?
akşama ne yapsam acaba yaaa yemek menüsü..aklıma bişi gelmiyor :44:
patik benim canım kaç gündür menemen çekiyor.
melodi bnmde havalar ısınınca enerjim geliyor,soğuk havalarda öyle bir uyuşuk oluyorum ki tüm işleri söylene söylene yapıyorum,hatta yetişemiyorum...
yazın hemen bitiveriyor işler,hemde yapması hoşuma gidiyor,yorulmuyom...hep yaz olsa
sen birde sıcak şehirdesin,biz ne edelim(
evet çalışıyorumm patik hemde okuyorum aöf
bnm canım çekmedi ama genelde 1. alternatifimiz tost ,2. si menemen oluyor :)
senin gibin soğanlı değil ama :) biber+domates+yumurta+üzerinede ocaktan almaya yakın tereyağı eritiyorum...hmmm mis oluyor
melodi bazen diyorum ki antalyaya mı taşınsak
izmirle burası 4-5 derece oynuyor cnm yaa ....
koce menemene olur dedi :)) yine yırttım ...
evet oluyor bebek partisi yapamadım ben.
saka yaptım canım. insan yaptığı şeyin sonucunu ister elbette.
ben de bebek mevlüdü yapmadım. beraber mi yapsam acaba?
kız doldurma kovadan rahat yıkanılmaz. annemde öyle yıkanıyor kovayla. ben saçımı zor durluyorum.
ben istiyorum ama olmuyor. yorgun olunca yapamıyorum. bebişte var tabi.
sen annemin evini görsen bayılısın.ön ve arka balkon boydan boya çiçek dolu. diyorum azalt şu çiçeklerini. bir yere giderken yatılı sorun oluyor.
bende çalıştım mağazada sabah 8,30 akşam 8,30 saat 9,30-10 da evde olurdum. o saatte yemek yapardım. 11 de yemek yerdik. havalar ısınsa da enerjim geri gelse.
EVET YAŞIM ERKEN O YÜZDEN İSTEMEDİM BENDE.öylede işte şimdi birde evlenen olduğu kadar ayrılanda var sevgi biryerde bitiyor felan diyorlar.gözüm korkuyor açıkcası.kısmet herşey hayırlısı ne ise o olsun.böyle erken felan derim ama raabbim ne yazmışsa onu yaşayıp gçrüyoruz.
uğur_böcüğü kız senle heryerde karşılaşıyoruz he
anam kimi insan söylenir çiçek almıyor diye sense tam tersi çiçek aldırmak istemiyorsun
sadece 3 saksı mı evinde kalabalıklık gösteriyor ,gerçi bend esevmiyorum az eşya olucak
ama mutfağımda herşeyim olsun elimin altında olsun isterim çok seviyorum yemek yapmayı.
Aynen tezgahın üstünde hiç birşey sevmiyorumbalkon olsa keşke ama yokkı evde kötu duruyo
sormaşanslıyız karşılaşıyoruz ne güzel
kocem cok para harcıyo çiçektı hedıyeydı tabı ılk başlarda hoş olsada evlenınce gecım derdı sarıyo ama hala durduramıyorum
kzııyorum gene alıyo
balkon olsa sorun olmaz cnm sarımsak soğan maydonoz bılem ısterımde evde kötü duruyo
mutfaktada tezgah boş olsun isterım dolap cok olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?