Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

EVET YAŞIM ERKEN O YÜZDEN İSTEMEDİM BENDE.öylede işte şimdi birde evlenen olduğu kadar ayrılanda var sevgi biryerde bitiyor felan diyorlar.gözüm korkuyor açıkcası.kısmet herşey hayırlısı ne ise o olsun.böyle erken felan derim ama raabbim ne yazmışsa onu yaşayıp gçrüyoruz.

uğur_böcüğü kız senle heryerde karşılaşıyoruz he
anam kimi insan söylenir çiçek almıyor diye sense tam tersi çiçek aldırmak istemiyorsun
sadece 3 saksı mı evinde kalabalıklık gösteriyor ,gerçi bend esevmiyorum az eşya olucak
ama mutfağımda herşeyim olsun elimin altında olsun isterim çok seviyorum yemek yapmayı.

sizde de oluyor he mi diş buğdayı.....bebişim olsun ben de yapacağım....
öncesinde de mutlaka hoşgeldin bebek partisi...

evet oluyor bebek partisi yapamadım ben.

yok tatlım ya 2 tl.nin hesabını yapmak değil de,hani nerde kaldı bu mekanizmaları takmamızın anlamı onun için söyledim
keleboşşşş,nasılsın
yaptın kahvaltıyı,annende misin???
saka yaptım canım. insan yaptığı şeyin sonucunu ister elbette.

yaptık canım bizde babannemiz ananemiz geldi herkesi çağırdık ama ben kuran okuttum canım yemek verdik öle

ben de bebek mevlüdü yapmadım. beraber mi yapsam acaba?

kız doldurma kovadan rahat yıkanılmaz. annemde öyle yıkanıyor kovayla. ben saçımı zor durluyorum.

ben istiyorum ama olmuyor. yorgun olunca yapamıyorum. bebişte var tabi.

sen annemin evini görsen bayılısın. ön ve arka balkon boydan boya çiçek dolu. diyorum azalt şu çiçeklerini. bir yere giderken yatılı sorun oluyor.

bende çalıştım mağazada sabah 8,30 akşam 8,30 saat 9,30-10 da evde olurdum. o saatte yemek yapardım. 11 de yemek yerdik. havalar ısınsa da enerjim geri gelse.

melodi bnmde havalar ısınınca enerjim geliyor,soğuk havalarda öyle bir uyuşuk oluyorum ki tüm işleri söylene söylene yapıyorum,hatta yetişemiyorum...

yazın hemen bitiveriyor işler,hemde yapması hoşuma gidiyor,yorulmuyom...hep yaz olsa

sen birde sıcak şehirdesin,biz ne edelim (

sıcak mı yok buralara daha yaz gelmedi. bahar ayı alerjiden mafoluyorum zaten.
bende kedi gibi mayışırım soğukta.

melodi bazen diyorum ki antalyaya mı taşınsak

izmirle burası 4-5 derece oynuyor cnm yaa ....

koce menemene olur dedi :)) yine yırttım ...

ohh mesai bitmiş,şükür...iyi akşamlaaar....

Son düzenleme:
bnm canım çekmedi ama genelde 1. alternatifimiz tost ,2. si menemen oluyor :)

senin gibin soğanlı değil ama :) biber+domates+yumurta+üzerinede ocaktan almaya yakın tereyağı eritiyorum...hmmm mis oluyor

ağzımın suları aktı resmen yaaaa! anam yemek yapmıştır ama belki yaparım bi menemen.
kocam gitmiş fritözü indirip temizlemiş. patates kızartacak içinde. ben pek kızartma yapmam fırında yaparım. bakalım ne zaman yapcak.

melodi bazen diyorum ki antalyaya mı taşınsak

izmirle burası 4-5 derece oynuyor cnm yaa ....

koce menemene olur dedi :)) yine yırttım ...

yazın çekilmez antalya. benim eve kömür sobası lazım kocaman. o zaman kemiklerim ısınır işte yaparım.
hadi afiyet olsun.

balkon olsa keşke ama yokkı evde kötu duruyo

sorma şanslıyız karşılaşıyoruz ne güzel

kocem cok para harcıyo çiçektı hedıyeydı tabı ılk başlarda hoş olsada evlenınce gecım derdı sarıyo ama hala durduramıyorum
kzııyorum gene alıyo
balkon olsa sorun olmaz cnm sarımsak soğan maydonoz bılem ısterımde evde kötü duruyo
mutfaktada tezgah boş olsun isterım dolap cok olsun

Aynen tezgahın üstünde hiç birşey sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…