Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

cnmmm....yok yereyse eğer neden araya girilmiyo ya....ben çok üzülüyorum yıkılan yuvalara...Allahın bile sevmediği şey boşanmak...her boşanmada gökte arş sallanırmış...İşşlhh barışırlar ozmn ne diyim..

ayy ben hala filan olamıcam ne güzel ya...bebişin cinsiyeti ne?? nasıl isim bulamazlar yaa...okdr isim varkii kararmı veremediler???

patiğim geçmiş olsun canım. dikkat et kendine. biz bayanlar hep tezcanlıyız işimiz hemen olsun isteriz. bende geçen gün dolabın üstünden yarım dolu hurcu çekip yere attım ama korktumda. akşam eşimi beklesem bütün günüm ölecekti. bu arada ev alıyorsunuz sanırım hayırlı olsun. her kafadan ses çıkar hiç umursama gönlünüzden nasıl geçiyorsa öyle döşeyin evinizi.

böcük çok şeker bişey o. oğluma yollasana nan.

okyonus tatlı telaşlar başlamış. aman siz siz olun kimseyi işinize karıştırmayın.benim ağzım çok yandı o bakımdan dedim.

geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ediyorum.

canım çok zor işler bublecim allah kolaylık versin helede çocuk varsa çok daha zor
halada olucaksın demek oda tatlı heyecan allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasib etsin .hayırlı kolay doğum olur inşallah cnm

herkese aynı yapıyor gülsünümmm,tamam yaramazdı zaten ama bukadar değildi..yaklaşık 10 gündür falan çok fena..

balımm çok konuştuk arayada girdik ama laf dinletemiyoruz..boşanmayı isteyen ablam malesef..eşi istemiyor valla..geçen annemlere gelmiş yazık ben yuvam dağılsın istemiyorum demiş adamcağız(ama ne desek ablamı ikna edemiyoruz..siz yaşamıyorsunuz onunla ben yaşıyorum diyo çıkıyor işin içinden..hiçbirimiz istemiyoruz yoksa yuvası dağılsın.daha 5-6 ay önce evlerini almışlardı yeni kredi çekip hemde..üzülüyorum valla yaa..

çok sağol canım,amin inşallahh..

anam kızlar az önce karnımın sağ tarafı çıktı elimi koydum ya eli ya ayağıydı bastım çığlığı daha öncede toplanır gibi oluodu ama top şeklinde oluodu anam tırstım valla

buble merhaba canım bende yeni sayılırım burda karşılaşmadık önce seninle ablanın durumuna üzüldüm önemli bi sebebi yoksa konuşulsun oturulsun tekrar ayrıldıktan sonrası daha mı iyi olacak sanki halada olacakmışın hayırlısı diyelim

anam kızlar az önce karnımın sağ tarafı çıktı elimi koydum ya eli ya ayağıydı bastım çığlığı daha öncede toplanır gibi oluodu ama top şeklinde oluodu anam tırstım valla

korkma beeee daha ne maymunluklar yapıcak annesi bekle ve gör cirit atıcak orda

merhaba canım..yok canım gerçekten önemli bir sebebi yok..anlattığı şeyler hepimizin eşlerinde olan şeylerdir emin ol yani..çok konuştuk ama olmuyor..bize göre ablamın artık eşine ne sevgisi nede saygısı kalmamış..6 temmuza gün vermiş hakim..mahkemeleri olacak işte..

ebet:78:kocem korkmayım dıye bana güvenlık bırakmış onu

ayrılmak isteyen ablan heralde sevgi saygı kalmadıysa zaten sürmez haklarında hayrlısı o zaman

teşekkürler uzun zamandır katılamıyordum aranıza nişan telaşından çok şükür atlattım bakalım şimdide düğünü bekleme zamanı ama dahada çok var bakalım
hayrlı olsun düğün ne zmn
günaydın herkese

günaydın

onu kocem aldı ama aynısndan bulursam söz
ama sende ıst a gelcen

Son düzenleme:
pek yazamıyorum ama son olarak buble hayrlısı olsun cnm ama en ıyı kararı genede ablan verır sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…