Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

yok balcım =) bu kestane balı sen çiçek balısın

patikcim doru dıon ya valla ben bugun pazrtesi oldunu bıle unutmuş durumdayım cmrtesi pazrda sbh 6:30da klktım için =( cma gunu gece 23:30da yattım cmrtesi günü :1i geçiodu yattım dun erken yattım 23:00da ama hala uykum var sabahtan bu yanada başım ağrıo =(=(

ben uyku saatımı aştım baya 10 da yatan ben 11 e cektım saat yaz olduğu ıcın ama dün 1 de yatınca
uykusuz yorgun ve başım ağrıyo

bal takvimini yesinler
ama beyaz yazıyo zor görüniyi yazısı

ya acemiyim bukdr becerdim işte...zaman var daha yaparuk bişiler...
5 hafta 3 günlük yazıyo cnm...

sağol cnm aminnnnn......

bende anlamadım 3 ay sonra niye çağırdı :)))

cıx daha cok var

Allha koruyu dıyom ya

nan nası koruyo açıklada herkes bilsin...belki tarihe geçersiniz

brck nasıl okdr büyüdü hemen senin anlamadım...
benim sadece dolgunlaştı ama aman aman bi büyünme yok cnm...

cıx daha cok var

Allha koruyu dıyom ya
napıyon her gece dua mı ediyon koru die :)
bi demedin ,devlet sırrı mübarek :))

anladım cnm iyide 85 çok değil ki :44: bende 85 takıyom...onun kalıp ölçüleri başka mı...

normal südyen ölçün kaç ?

c ölçüsü kendi bedeninin ölçüsü yani füzelerle ilgisisi yok

amannnnn böyle net.e yani.....
bir girebiliyor bir giremiyorum olmaz ki ama böyle......en iyisi tlf. hattı almadan da telekom net veriyormuş öyle alalım da kurtulalım bu meretten....

neyse,hafta sonu geldi geçti.....
cumartesi 15:30 gibi evden çıktık,kayınpederden arabayı alıp öyle gidecektik düğüne....doğru oraya vardık,aman yarabbim o da ne,görümcek hazır ve nazır süslenmiş püslenmiş bizi bekliyor....o dakika da gözümün önünden şu geçmediyse ne olayım.....
neyse tabi benim surat düştü,hücre bunun farkında ama oralık değil derken,kapı çaldı....hücre ve görümceğin teyzesi ile dayısı...
pazar günü kayınvalidenin senesi yapılacak diye,cumartesi akşamından gidelim,orada kalalım demişler....
anlayacağınız ben ve hücre gittik düğüne....kalakaldı görümcek.( hiç gelecek günler için umutlanmıyorum çünkü biliyorum ki benim adam akıllanmazsa,ancak birşeyler sayesinde engel olursa o bizimle olmayacak...yoksa her daim yanıbaşımızda)
ama çıbanın başı benim hücre bir kez daha anladım bunu,evden çıkıyoruz....abla gelmiyon de mi diyor.....ulan dedim Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın yürü hücre....
sonraki gün kuran okutulacak ve benimkide işe gidecek o gece diye,cumartesi düğünden sonra koce beni oraya bıraktı kendide işe gitti.....sabah ta erken çıktı,06:30 gibi geldi ben pek pas vermiyorum tabiiiiii....dedi hadi giy üzerine hemen birşeyler çıkalım,nazlanmadım niyeyse çıktık....Bakırköy'e gittik kahvaltı ettik sahilde,dolaştık sabahın bir körü...eski günlerde ki gibi.
saat 10:00 gibi geçtik eve,herkes uyanmış....dedim ablasına biz tokuz,kocişim beni kahvaltıya götürdü......
hepsinin yüzündeki şu ifadenin gerçekten paha biçilemeyeceğini hissetmedim dersem yalan olur....

hanımlar aklıma gelmişken =) ben dolaba atmak için bugun 5 kg bezelye aldım . sizde alcaksanız bu hafta alın artık yğmurlrdan dolayı toplanamomuş ıslananlarda krtlanıomuş tavsiye edıom bu hfta almanızı sonra bulamazsınız =) üzülmemek için alın atın derım ben bide barbunya çıksın die beklıyorum =) ondanda atcam zaten bu yıl değişklk olsn die pırasda attım m mis gibim zeytınyağlı yaparım sıcak havlarda

demıym demıyom bı bakıon hamış oluyomAllah bızı korumayı bırakıyomuş

he dua edıom Allahımda şükür koruyo
açık vermedık:18:

patik vucüduma göre çok iri gibi geliyor bana cnm yaa bi bebek doğursam iyice uçacaklar onlar
yani şikayetim şey biraz koltuk altı bölgeme doğru yayvanlaştı gibi hani biraz toparlansın.güya toparlanacakmış.südyenci diil estetikçi maşallah ama nettede baktım kullananlar memnun.bakalım görücez.bu b-c olaylarını bilmiyodum cnm ben hiç öle verdi işte o neyse.80 di önceden 85 oldu cnm 90 a gidecek die korkuyorum benya 3 ay kullanılıyomuş la ne bilim ben bilsem ne sorcam size

adaaaaaaaaa

inanmıyorum seninki görümcek değil örümcek...kırkayak hattaa..bütün ayakları sizin üstünüzde...Allah yardım etsin...eşin niye böle hala anlamadım bence aralarında bi konuşma geçtş söz mü verdi acaba eşin yeminmi etti seni yalnız bırakmıcam diye ...aklım abişi gelmiyo...

kahvaltı olayı çok iyi olmuş at havanı cnm..haketmişlerrr

ben her yıl yapyıyordum bu yıl etmıycem
bezelyeler buruşuyo sevmıyom
konserve alcem yapcem zaman oldu bıttı
ama eğer annem yollamazsa yollarsa koyarım
ama barbunya koyarım

çkan hatunlara iyi akşmlar =)

ay buarada 57den 56kgya düştüm sınav zamanı pek dikkat edemedim =) bir 53 kg olsam yeterdi bana ama bakalım 3kg daha verirsem çok hafif olcam inşallah

KIZLARRRR size yazmak isterdim ama çıkıyom ben iyi akşamlar herkese

mblue iyi olmuş bak sınav vesile olmuş :)

ben ne bezelye ne de barbunya atıyorum dipfrize ikisininde konserveleri güzel,uğraşmaya ,dolapta yer kaplatmaya değmez..

böcük hiçbişi yapmadan Allah koruyorsa doktora görün bence...

adacım senin hücrek görümki annesi yok die yanlız bırakmak istemiyo bence tatlım.nişanlıykende bölemiydi

evet örümceğin ta kendisi olduğuna kanaat getirdim ben de artık.....
bilmiyorum söz mü verdi ne cehennem verdiyse ama sabrın taştı taşacak....
gelseydi sanırım bundan sonrakiler de tak koluna ablanı onunla git ben gelmiyorum diyecektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…