bal takvimini yesinler
ama beyaz yazıyo zor görüniyi yazısı
balcım takvimine maşallahne güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah..
Biricik hiç duymadım..neyine bakçakmış :) doktor mu o
almadan öncede ölçtümü yoksaarda ki farkı nasıl anlıcak
cıx daha cok var
Allha koruyu dıyom ya
patik bende şaşırdım kız bikini bakmaya girdim cnm sıkıldı bulamayınca bende südyen aldım
ya bi tanesi orda eğitimini görmüşmüş
85 b mi c mi ne verdi işte.3 ay sonra tekrar bakacakmış neye bakacaksa ufaldımı die heralde südyenin kalıbına göre cnm
napıyon her gece dua mı ediyon koru die :)cıx daha cok var
Allha koruyu dıyom ya
patik bende şaşırdım kız bikini bakmaya girdim cnm sıkıldı bulamayınca bende südyen aldım
ya bi tanesi orda eğitimini görmüşmüş
85 b mi c mi ne verdi işte.3 ay sonra tekrar bakacakmış neye bakacaksa ufaldımı die heralde südyenin kalıbına göre cnm
ya acemiyim bukdr becerdim işte...zaman var daha yaparuk bişiler...
5 hafta 3 günlük yazıyo cnm...
sağol cnm aminnnnn......
bende anlamadım 3 ay sonra niye çağırdı :)))
nan nası koruyo açıklada herkes bilsin...belki tarihe geçersiniz
brck nasıl okdr büyüdü hemen senin anlamadım...
benim sadece dolgunlaştı ama aman aman bi büyünme yok cnm...
napıyon her gece dua mı ediyon koru die :)
bi demedin ,devlet sırrı mübarek :))
anladım cnm iyide 85 çok değil ki :44: bende 85 takıyom...onun kalıp ölçüleri başka mı...
normal südyen ölçün kaç ?
c ölçüsü kendi bedeninin ölçüsü yani füzelerle ilgisisi yok
hanımlar aklıma gelmişken =) ben dolaba atmak için bugun 5 kg bezelye aldım . sizde alcaksanız bu hafta alın artık yğmurlrdan dolayı toplanamomuş ıslananlarda krtlanıomuş tavsiye edıom bu hfta almanızı sonra bulamazsınız =) üzülmemek için alın atın derım ben bide barbunya çıksın die beklıyorum =) ondanda atcam zaten bu yıl değişklk olsn die pırasda attım mmis gibim zeytınyağlı yaparım sıcak havlarda
hadi ii akşamlar kızlar öpüldünüzz
adaaaaaaaaa
inanmıyorum seninki görümcek değil örümcek...kırkayak hattaa..bütün ayakları sizin üstünüzde...Allah yardım etsin...eşin niye böle hala anlamadım bence aralarında bi konuşma geçtş söz mü verdi acaba eşin yeminmi etti seni yalnız bırakmıcam diye ...aklım abişi gelmiyo...
kahvaltı olayı çok iyi olmuş at havanı cnm..haketmişlerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?