Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

günaydın kızlar..iyisiniz inşallah hepiniz.hepinize iyi haftalar..
benim moralim bozuk bugün..sabah kızım arkamdan çok ağladı,anne gitme anne gitme diye,ağlaya ağlaya geldim işebugün bitmez bana artık

benim moralim bozuk bugün..sabah kızım arkamdan çok ağladı,anne gitme anne gitme diye,ağlaya ağlaya geldim işebugün bitmez bana artık

bublecm üzme kendini çocuklar işte üzülolar ayrılırken şimdi oyuna dalmıştır bile. akşam koklarsın yavrucunu eve gidince

Brckk hayırlısıyla bir dahaki ay tatlışım
Blue kıyamam .
Bebişlerim alınganlığım bide hırçınlığım geçti çok şükür takılın kafanıza göre kasmayın benden tarafa kendinizi
Bublecim oy kıyamam
Birsen maşallah annem
2 mi olacak oy oyy bende görür müyüm acaba o günleri kız .

Son düzenleme:

üzülme cnm ya...kafaya takmamaya çalış...dünyanın kanunu gibi bişi oldu bu olay artık..çok canımı sıkıyor (

oyyyyyy canım ya benim yüreğimi dağladın bende de aynı sorun var artık kendimi avutuyorum bugün benimkide ağlamadı ama gülmedi dil çıkardı tükürdü küstü gitti yolculamadı bile bende gözlerim dolu dolu bıraktım geldim
napalım arkadaşım mecburuz herşey yavrularımız için üzülma tatlım lütfen seni çok çok iyi anlıyorum .
bişey anlaticam cnm dün akşam kucağımda uyudu baktım hava karamış ne kadar üzüldüm keşke hiç sabah olmasa işe gitsem dedim offfff offffff

günaydın kızlar hafta sonum güzel geçti 7 çeşit yaptım misafirlerime herkes beğendi

Amanda laf dedirtmezmiş kuzusuna oy oyyy kıyarmıyım kız uslu olcek tanen senin Annesi gibi süper olcek :) Kocişe diyorumki benim çocuk bana çekerse vay haline :)))) Aman canım sakın çekmesin diyor .

valla aklım evde..akşam olsun biran önce..artık işim çok zor gibi kızlar..kızıma genelde annem bakıyor.kardeşimin eşi geçenlerde doğum yaptı ya,annem şimdi onlarla ilgileniyor.duruyada babannesi bakıyor ama duru babanneyi hiç sevmiyor nedense..kadında çok iyi davranıyor halbuki ama ısınamadı çocuk birtürlü..annem olduğunda kapıdan el sallar öpücük atar bana normalde..babannede böyle yapıyor..çok kötüyüm valla bugün

canım cuma gecesi 2 de yattım... bir kısmını geceden hazırladım.. koku gelmişitr yani:)))
evt canım aynı yerden bahsediyoruzz.... bol bol yürüseydinizz..... çok severdim ben orayı... tabi kuzen bankayı değiştirince giremiyoruz bizz...

bublecim.. canım üzme kendini yaaa..... akşam elinde mamalarla gidince unutur:))

Babannesine bir alışsın düzelir inşallah tatlım

canım bak bizde 1 ay önce aynı şeyleri yaşadık kızkardeşim doğum yaptı annem oraya gitti geldi zor oldu ama benim k.validem burda yok annem mecbur baktı çok zorluk çekti alışır sonuçta babanesi yabancı değil merak etme tatlım hiç değilse ne duru nede annen yıpranmaz

birsens+,Tanem,buble,LaMe,duyhas,bal63,MBLUE, esoes,brck günaydın kıslar nasılsınız?
tanem hatırlamıyorum atlamış olabilirim belki. tebrik ediyorum, bebişin sağlıkla kucağına al inşallah.
mblue piknik nasıl geçti.
misafir ağırlayan arkadaşlar vardı umarım kolay atlatmışsınızdır.
balım inşallah bulantın fazla olmaz. erik bulantıya iyi geliyor. birde sade maden suyu. otobüsten indiğimde direk bakkala gidip maden suyumu alır içe içe işe geliridm. bakkal amcada alıştı beni görür görmez hemen şişemi açardı.

Son düzenleme:

ayy tamam ya ağlıcam şimdi...ablamın kızıda bu sabah demişki...anne bugün tatil dimi demiş...nasıl üzüldüm...

günaydın kızlar hafta sonum güzel geçti 7 çeşit yaptım misafirlerime herkes beğendi

eferim duygu senden garu olur artık...

Amanda laf dedirtmezmiş kuzusuna oy oyyy kıyarmıyım kız uslu olcek tanen senin Annesi gibi süper olcek :) Kocişe diyorumki benim çocuk bana çekerse vay haline :)))) Aman canım sakın çekmesin diyor .

adam başına gelcekleri az çok biliyoooo

hmm demek gecenin kokuları anca geldi bizim tarafa cnm...
yürümek ne mümkün..ablamla eşi okdr pipirikli ki...bulsalar kucaklarında taşıcaklar...kalkma yürüme kıpırdama...anlıyacağn yürüyemedim cnm :)

inşallah alışır..yoksa üzüntüden ben hasta olurum yoksa..önümüzdeki ay kreşe vermeyi düşünüyorum bakalım..haftanın 3 günü yarım gün olarak başlayacağım..belki biraz daha iyi olur duru için.zaten annem artık bakmaz büyük ihtimalle..gelinimiz çalışmıyor aslında kendisi bakacak çocuğuna ama annem kardeşime tutku derecesinde bağlı bir kadın..geline asla bırakmaz o çocuğu.bakamıyor der çıkar işin içinden..evleri birde yanyana..aynı bahçe içinde iki ev var..birinde annemler oturuyor birinde kardeşim..gelininde işi çok zor annemle..allah onada sabır versin

bakkal amcan alıştı hee :))
sağol cnm denerim onuda..zararı olmaz dimi asitli asitli???

hoşgeldin canım..iyiyiz şükür sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…