ayyyyyy bizde hamiş olalım ne
topik hatırına(ayyyyy şaka allah isteyene versin.)nevgül de hamiş olursa oooo bal hep beraber patlatırsınız topiği
günaydın kızlar..iyisiniz inşallah hepiniz.hepinize iyi haftalar..
benim moralim bozuk bugün..sabah kızım arkamdan çok ağladı,anne gitme anne gitme diye,ağlaya ağlaya geldim işebugün bitmez bana artık
benim moralim bozuk bugün..sabah kızım arkamdan çok ağladı,anne gitme anne gitme diye,ağlaya ağlaya geldim işebugün bitmez bana artık
TEYZESİ benim miniğim usludur..laf söleme..bu sabah biraz nazlanıyo babasına okdr...başka olmaz yapmas yaramazlık...
cnm tek dileğim ctesi o pıt pıt diye kalp atışlarını duymak..ozmn daha bi rahatlıycam işllh...tamam testleri kafama yazdım yaptırmassa doktor sorarım ona :)
karekteriimde bişi yok henüz cnm..aynı herşey şimdilik ...aman olmasında..zaten nazlıyım..hiç çekilmem
ctesi sabah sana mesaj atıcaktım mamişlerin kokusu buraya geldi diye...bi baktım saat daha 7 :)) dedim bu saatte daha mamiş olmaz...
güzel geçmesine sevindim cnm...attın yine havanı misafirlere desene :))
cnm altunizade dediler ama bağlarbaşımı geçiyo orası?? ben pek bilmem cnm...
Babannesine bir alışsın düzelir inşallah tatlımvalla aklım evde..akşam olsun biran önce..artık işim çok zor gibi kızlar..kızıma genelde annem bakıyor.kardeşimin eşi geçenlerde doğum yaptı ya,annem şimdi onlarla ilgileniyor.duruyada babannesi bakıyor ama duru babanneyi hiç sevmiyor nedense..kadında çok iyi davranıyor halbuki ama ısınamadı çocuk birtürlü..annem olduğunda kapıdan el sallar öpücük atar bana normalde..babannede böyle yapıyor..çok kötüyüm valla bugün
günaydın kızlar hafta sonum güzel geçti 7 çeşit yaptım misafirlerime herkes beğendi
valla aklım evde..akşam olsun biran önce..artık işim çok zor gibi kızlar..kızıma genelde annem bakıyor.kardeşimin eşi geçenlerde doğum yaptı ya,annem şimdi onlarla ilgileniyor.duruyada babannesi bakıyor ama duru babanneyi hiç sevmiyor nedense..kadında çok iyi davranıyor halbuki ama ısınamadı çocuk birtürlü..annem olduğunda kapıdan el sallar öpücük atar bana normalde..babannede böyle yapıyor..çok kötüyüm valla bugün
oyyyyyy canım ya benim yüreğimi dağladın bende de aynı sorun var artık kendimi avutuyorum bugün benimkide ağlamadı ama gülmedi dil çıkardı tükürdü küstü gitti yolculamadı bile bende gözlerim dolu dolu bıraktım geldim
napalım arkadaşım mecburuz herşey yavrularımız için üzülma tatlım lütfen seni çok çok iyi anlıyorum .
bişey anlaticam cnm dün akşam kucağımda uyudu baktım hava karamış ne kadar üzüldüm keşke hiç sabah olmasa işe gitsem dedim offfff offffff
günaydın kızlar hafta sonum güzel geçti 7 çeşit yaptım misafirlerime herkes beğendi
Amanda laf dedirtmezmiş kuzusuna oy oyyy kıyarmıyım kız uslu olcek tanen seninAnnesi gibi süper olcek :) Kocişe diyorumki benim çocuk bana çekerse vay haline :)))) Aman canım sakın çekmesin diyor .
canım cuma gecesi 2 de yattım... bir kısmını geceden hazırladım.. koku gelmişitr yani:)))
evt canım aynı yerden bahsediyoruzz.... bol bol yürüseydinizz..... çok severdim ben orayı... tabi kuzen bankayı değiştirince giremiyoruz bizz...
bublecim.. canım üzme kendini yaaa..... akşam elinde mamalarla gidince unutur:))
,birsens+,Tanem,buble,LaMe,duyhas,bal63,MBLUE,
günaydın kıslar nasılsınız?
tanem hatırlamıyorum atlamış olabilirim belki. tebrik ediyorum, bebişin sağlıkla kucağına al inşallah.
mblue piknik nasıl geçti.
misafir ağırlayan arkadaşlar vardı umarım kolay atlatmışsınızdır.
balım inşallah bulantın fazla olmaz. erik bulantıya iyi geliyor. birde sade maden suyu. otobüsten indiğimde direk bakkala gidip maden suyumu alır içe içe işe geliridm. bakkal amcada alıştı beni görür görmez hemen şişemi açardı.
,birsens+,Tanem,buble,LaMe,duyhas,bal63,MBLUE,
günaydın kıslar nasılsınız?
tanem hatırlamıyorum atlamış olabilirim belki. tebrik ediyorum, bebişin sağlıkla kucağına al inşallah.
mblue piknik nasıl geçti.
misafir ağırlayan arkadaşlar vardı umarım kolay atlatmışsınızdır.
balım inşallah bulantın fazla olmaz. erik bulantıya iyi geliyor. birde sade maden suyu. otobüsten indiğimde direk bakkala gidip maden suyumu alır içe içe işe geliridm. bakkal amcada alıştı beni görür görmez hemen şişemi açardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?