Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

melodcim hakkınızda hayırlısı olsun ama krediyede faiz ödiyceksiniz be cnm...işyerinden çeksen ve taksit taksit kesseler olmazmı..biizim burda çoğu elemana bu kolaylığı sağlıyor patron sağolsun..daha az önce 4000 tl verdim ve ayda 500 tl kesicem maaşından..yada bi yakından alsanız sonra ona ödeseniz cnm..krediye bulaşmanı hiç istemem....

canım ya kardeşleri bile ilk doğduğu aralar kıskanıyorlar yiğenimden biliyorum ananesinede düşkün olunca kıskanmıştır biz bile bu yaşta alışılmışın dışına çıkınca hırçınlaşıyoz o ne yapmasın

allah kolaylık versin canım

ay benım uykum geldi hatunlar canımda sıkılıyor ne ypsamki işim var ama haala yapasım yok napim bne fikikir veirn bakem

ben o durumda kolanya sürüyorum şöle alnıma falan,yoksa su ile ısla..
sonra aç hareketli müzik..sonrada alacağın maaşı düşün :)) maaşa kaç gün kaldığına bak

buble benim ablamın yawrusuda anneme çok alışık babanesinde yemek yemiyor hep sinir halinde duruyor orda..bizimkiler dönüşümlü bakıyor...

ama anlamadığım bi durum var..gelin zaten çalışmıyor yawrusuna kendi baksada senide anneciğin mağdur etmese ya...bence konuş cnm kıyamaz belki konuşunca...

canım 2 kerdi kartı borcunu aynı ay yatıramıyoruz. mesela ödenmesi gereken tutarı ödeyemiyoruz. diğer kart bekleyince faiz biniyor. ödenmesi gereken 1 banka borcu + para yatırıp çekiyoruz. her ay 15 tl faizi alınıyor. bu açıdan bakınca buraya da boşuna faiz ödüyoprum ve katlandıkaça katlanıyorç. daha önce yaşadık aynı şeyi. şimdi en azından hepsini kapatıp tek bir yere borç ödemek daha mantıklı. hangibirini ödeyeceğimizi şaşıyoruz ve evin ihtiyaçlarını alamıyoruz. dua edin bana olur mu?

melodi Allah yardımcınız olsun ,eviniz tez zamanda bereket bulsun inşallah..

eve bereket sağlayan dualar var bol bol oku evdeyken canım...

bal ben sizin patrondan kredi çekmeye geliyorummmm:)

gelincik sezeryanla doğum yaptı ya şimdi..mecbur birinin ilgilenmesi lazım hem onunla hem bebekle..kendi anneside uzakta biraz gidip gelemiyor..annem ilgileniyor onun için.ama tahminimce gelincik düzelsede durum değişmez..annem bakar onun bebişede..çünkü annem oğlan kardeşime tutku derecesinde bağlı..kardeşim evlendi gitti düşün hala çayını suyunu annem kendi getirir ayağına kadar kardeşimin..karısına bırakmaz yani:)))diyorum ya hep bizim gelinciğin işide zor diye..

BUGÜN GOOgle amcada çıkan telli çalgı neyse çok hoşuma gitti...seside çok güzelll

elektronik gitarmışşş :)=)

Son düzenleme:

ya ne saçma şeyyyy...cnm gelin ayağı kalkana kadar idare edilirde sonrasında annenin seni bu şekilde ortada bırakması iyi değil ama bağlıysa bağlı o başka olay..ayyy çok sinirlendim...:95:

ya ne saçma şeyyyy...cnm gelin ayağı kalkana kadar idare edilirde sonrasında annenin seni bu şekilde ortada bırakması iyi değil ama bağlıysa bağlı o başka olay..ayyy çok sinirlendim...:95:

ahh balım ahh..o kadar alıştımki ben butür kazıklara..az çok biliyorsunuz zaten yaa neler yaşadım..gelincik zaten kalkmış ayağa,ablam söyledi banada..bilmiyorum balım ne olacak..benim tek korkum kızımın etkilenmesi işte.

buldum cnm...aklıma bi fikir geldi :))
blöf yapçaksın....annene diceksinki anne ben işi bırakıyorum..yawrum ortada kaldı babanesinede alışamadı..ozmn belki dayanamaz cnm..ama acıklı ol eccükkk

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr napuyonuz bu milka yazmış buraya demin başka bi topiçde dibimde gördümde dedim bakem profilinee burada sizlere yazmış

buldum cnm...aklıma bi fikir geldi :))
blöf yapçaksın....annene diceksinki anne ben işi bırakıyorum..yawrum ortada kaldı babanesinede alışamadı..ozmn belki dayanamaz cnm..ama acıklı ol eccükkk

işe yararmıki..:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…