hani geçenlerde oğlan kardeşimin bebeği odu ya kızlar..annem kızıma bakıyorduda gelincik doğum yapınca ona ve bebişe bakıyor işte 2 haftadır..ama galibaa kızım bu durumdan feci etkileniyor..hissettirmeye başladı 2-3 gündür..bize diyorki buğra bebek geldi anneannem artık hiç gelmiyor benim yanıma,artık beni sevmiyor buğrayı seviyor diyor(((şuan babannesi bakıyor ama babannesinin elinden hiçbirşey yemiyor,içmiyor..sabahları gitme diye ağlıyor..ne yapacağım bilmiyorum..anneme çok düşkün benim kızım..etkilenecek diye korkuyorum bu durumdan
kızlar sonunda karar verdik. kredi çekiyoruz. kredi kartlarımız kapatacağız. 1-2 yere daha borcumuz var. onlarıda kapatıp tek bir yere ödeme yapmak daha mantıklı geldi. diğer türlü 2 kartı ödemeye yetişemiyoruz. hem borç öde hem evin alışverişi hem diğer borçlar yetmiyordu. benim için dua edin kızlar. 2 sene ödemeli alacağız. bu sürede işten çıkarılmamam lazım. çünkü tek ben alabiliyorum ve maaşımdan kesilecek.
ay benım uykum geldi hatunlar canımda sıkılıyor ne ypsamki işim var ama haala yapasım yoknapim bne fikikir veirn bakem
çocuklar kendilerine bakanlara çok bağlanıyor..kızınıza anlatmaya çalışın bence bu durumu bublecim..onun ananesi olmadığı için deyin ne bileyim..
melodi borcu ilave ederek borçla kapatma fikri benim mantığıma uygun değil ,boş yere faiz ödüyeceksiniz..
kartları kırıp borçlarını geldikçe ödeseniz daha mantıklı değil mi..
hakkınızda hayırlısı..
bal ben sizin patrondan kredi çekmeye geliyorummmm:)melodcim hakkınızda hayırlısı olsun ama krediyede faiz ödiyceksiniz be cnm...işyerinden çeksen ve taksit taksit kesseler olmazmı..biizim burda çoğu elemana bu kolaylığı sağlıyor patron sağolsun..daha az önce 4000 tl verdim ve ayda 500 tl kesicem maaşından..yada bi yakından alsanız sonra ona ödeseniz cnm..krediye bulaşmanı hiç istemem....
bal ben sizin patrondan kredi çekmeye geliyorummmm:)
gel cnm ama önce işe girişini yapalım :))
varya ev kredisi yeni bitti bunALDIM KREDİ FALAN ÇEKMİYCEM Bİ SÜRE ÖDEMELERİN RAHAT OLSA BİLE BORÇ BENİ SIKIYOR BİRAZ NAKİT BORCUM VAR SONRA RAHATLIYCAM İNŞ.
buble benim ablamın yawrusuda anneme çok alışık babanesinde yemek yemiyor hep sinir halinde duruyor orda..bizimkiler dönüşümlü bakıyor...
ama anlamadığım bi durum var..gelin zaten çalışmıyor yawrusuna kendi baksada senide anneciğin mağdur etmese ya...bence konuş cnm kıyamaz belki konuşunca...
gelincik sezeryanla doğum yaptı ya şimdi..mecbur birinin ilgilenmesi lazım hem onunla hem bebekle..kendi anneside uzakta biraz gidip gelemiyor..annem ilgileniyor onun için.ama tahminimce gelincik düzelsede durum değişmez..annem bakar onun bebişede..çünkü annem oğlan kardeşime tutku derecesinde bağlı..kardeşim evlendi gitti düşün hala çayını suyunu annem kendi getirir ayağına kadar kardeşimin..karısına bırakmaz yani:)))diyorum ya hep bizim gelinciğin işide zor diye..
ya ne saçma şeyyyy...cnm gelin ayağı kalkana kadar idare edilirde sonrasında annenin seni bu şekilde ortada bırakması iyi değil ama bağlıysa bağlı o başka olay..ayyy çok sinirlendim...:95:
ahh balım ahh..o kadar alıştımki ben butür kazıklara..az çok biliyorsunuz zaten yaa neler yaşadım..gelincik zaten kalkmış ayağa,ablam söyledi banada..bilmiyorum balım ne olacak..benim tek korkum kızımın etkilenmesi işte.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr napuyonuz bu milka yazmış buraya demin başka bi topiçde dibimde gördümde dedim bakem profilinee burada sizlere yazmış
SEN NERDESİN ŞEKER SAATE bakk....ne yazmış milka??
buldum cnm...aklıma bi fikir geldi :))
blöf yapçaksın....annene diceksinki anne ben işi bırakıyorum..yawrum ortada kaldı babanesinede alışamadı..ozmn belki dayanamaz cnm..ama acıklı ol eccükkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?