Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

eskiden isolde vardı şimdi gördüm bi yerde yorumunuda sürekli giriyor yorumlar yazıo ama buraya neden gelmiyorki:44:

2 gündür girmemiştim bugün girdim ondada bebeğini kaybedip tekrar hamile kalan ve kalmaya çalışan arkadaşların topicindeydim:)) kızma ama geldimmm

bak oralarda çok takılma..etkileniyo insan..pozitif olki pozitif şeyleri çekkkkk....döferim bakk

bu arada sen nasılsın bal bebiş nasıl

ii işllh teyzesi ctesiyi bekliyoruz tanışmak için...

işe yararmıki..:):):)

yarar yarar
yaramazsa ben başka seneryolarda bulurum sana..ama iyi oynaman lazım iş oyuncudada bitiyo..senaryo güzell :)

canım benm rabbim inşaşlh tez zamanda borçlarını bitirmeyi nasip etsin . inşallah hyırlı kapılar açılır cnm rabbım yuzunuzu guldursun evınızden berketını eksık etmeısn inş. aminnnnn
kendını çok strese sokup hasta etme cnm keşke şu maaşının artışı ile ilgili görüşebilsen. uzun zmn olduysa görüş zten cnm bn m hyırlsını versın rabbım sana inş.

=) ay benım koca çalıo zaten akşmları bıde benmı gitrcıolcamaman kasıln dedım bakmıom =) kociş yok akşam arkdaşlarıyla prova ypıolar bnkanın muzuık grubunu krudular şarkı çlşçaklar

bende teyzeme geçicem annemde orda öğln kuran okundu .

msj yazmya üşendim bal valla sonra yazıveririm
aaaa bende siz diince farketttim ne hoş

hadi bakalım ii haberlerini bekliyoz annesi:))

yok kızz herkes çok umutlu orada zaten çoğu hamile:))) ve şükür çok güzel geçiyo bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…