Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

selam kızlar nasılsınız

kandiliniz mübarek olsun..

bal iyi haberlerle gel canım inş.

esoes geçmiş olsun cnm

eee kızlar sizlerde iyisiniz umarımmm

haftalık günlük sonra saatlik dakkalık saniyelik anladım canım yani bu sancı oluyor sağol

canım benimde öyle sancılarım oluyordu.hemde hergün.hele bacağım kasığımdan doğru öyle ağırıyorduki üstüne zor basıyordum.1-2 hafta o sancılar devam etti.sonra da doğum sancılarım geldi.ve oğlum geldi canım.korkma gayet normal.

Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun..

düşündükçe heyecan yapıyorum canım böle en ufak ağrıda doğuruyommu die panikliyom tecrubesizlik kötü

düşündükçe heyecan yapıyorum canım böle en ufak ağrıda doğuruyommu die panikliyom tecrubesizlik kötü

bende senin gibi diyodum.doğum sancım gelince nasıl anlayacam diye.ama doğum sancılarım başladığında ben bi odada tektim eşim bile yoktu yanımda.anlamıştım doğum sancısı olduğunu.birden tecrübeleniyosun.rabbim o gücü kuvveti veriyor canım.güzel düşün herşey güzel olsun inşallah.

Son düzenleme:
KIZLARRRR herkes ladyyy dua etsin bi avazda kurtulsun inş.hayırlısı ile

bu gün Rabbim dualarımızı kabul eder inş.

balllll gelmişşşş. balll yavrun nasıl

evt ben geldim yani biz geldik...

herşey yolunda kızlar yawrumu gördüm şekillenmiş..kollar bacaklar farkediliyo artık...
15 gün sonra kontrol var 2 li tarama yapılcak..dualarınızı esirgemeyin...

esoes geçmiş olsun cnm..işllh bişi çıkmaz...

nevgül büdüşede geçmiş olsun..başladı demek yaramazlıklar...

birsen senin neyin var???

ooo hadi maşallah gözünaydın cnmm negüzell inş. çabucak geçer zamanda alırsın kucağına

BİŞİYİM YOK BALIM AYNI KONU DEĞİŞMESİ GEREKEN KONU

OYYY haftaya tarama var hee hayırlısı olsun inş.

organikşekerim kızım annemle tatile gitti ya ona üzülüyom

Son düzenleme:
balll gözün aydın canım insan sabırsızlanıyor ben hala her gittiğimde sanki össye girerkenki heyecanı yaşarım görecem diye

hoşgeldin balım sağol.valla öyle.
maşallah size.rabbim hep güzel haberlerle gelmeni nasip etsin.

BİŞİYİM YOK BALIM AYNI KONU DEĞİŞMESİ GEREKEN KONU

OYYY haftaya tarama var hee hayırlısı olsun inş.

organikşekerim kızım annemle tatile gitti ya ona üzülüyom

oyy kıyamam değişiklik olur cnm ona sen çıkmıyomusun izine cnm, Allah kavuştursun diyim bari

annemlerde yarın gidiyo yeğende gidecek onlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…