TATLIM BRCĞM AMMA ALINGANSIN SENDE BEN GİBİN HAAA
kızımdan ayrıldım ondan üzgünüm tatlım
sen çok kısa sordun ya bende anlatsam öle uzun anlatcam canım ama kısa ve öz adet sancısı gibi evt g haftalık sancıların olur senin sonra günlük sancın olcek merak etme olsun olsunda rahat doğum et olması iyi yani merak etme bitanecim ayyyy korkma çok normal
birsens normal doğum yapmış biri olarak sana bişi soracam canım bu sancı nasıl bişey oluyor ben gece 4 de uyandım kasıklarımda adet sancısı gibi sancı vardı geçenlerdede oldu aynısı annem çocuk yerleşiyordur olur kendini fazla dinleme dio kestirip atıyor kimide sancıya hazırlıyordur beden kendini dedi hastaneyede gitmek istemiyorum hemen gelip gidip yoklarlar die yani kısacası sancı nası bişi çok kısa oldu demi
Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun..
canım benimde öyle sancılarım oluyordu.hemde hergün.hele bacağım kasığımdan doğru öyle ağırıyorduki üstüne zor basıyordum.1-2 hafta o sancılar devam etti.sonra da doğum sancılarım geldi.ve oğlum geldi canım.korkma gayet normal.
düşündükçe heyecan yapıyorum canım böle en ufak ağrıda doğuruyommu die panikliyom tecrubesizlik kötü
haftalık günlük sonra saatlik dakkalık saniyelikAnladım canım yani bu sancı oluyor sağol
birde ladyyy cnm çok sık gitmeye başladın mı wc ye
selam kızlar nasılsınız
kandiliniz mübarek olsun..
bal iyi haberlerle gel canım inş.
esoes geçmiş olsun cnm
eee kızlar sizlerde iyisiniz umarımmm
KIZLARRRR herkes ladyyy dua etsin bi avazda kurtulsun inş.hayırlısı ile
bu gün Rabbim dualarımızı kabul eder inş.
balllll gelmişşşş. balll yavrun nasıl
evt ben geldim yani biz geldik...
herşey yolunda kızlar yawrumu gördüm şekillenmiş..kollar bacaklar farkediliyo artık...
15 gün sonra kontrol var 2 li tarama yapılcak..dualarınızı esirgemeyin...
esoes geçmiş olsun cnm..işllh bişi çıkmaz...
nevgül büdüşede geçmiş olsun..başladı demek yaramazlıklar...
birsen senin neyin var???
evt ben geldim yani biz geldik...
herşey yolunda kızlar yawrumu gördüm şekillenmiş..kollar bacaklar farkediliyo artık...
15 gün sonra kontrol var 2 li tarama yapılcak..dualarınızı esirgemeyin...
esoes geçmiş olsun cnm..işllh bişi çıkmaz...
nevgül büdüşede geçmiş olsun..başladı demek yaramazlıklar...
birsen senin neyin var???
BİŞİYİM YOK BALIM AYNI KONU DEĞİŞMESİ GEREKEN KONU
OYYY haftaya tarama var hee hayırlısı olsun inş.
organikşekerim kızım annemle tatile gitti ya ona üzülüyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?