balll gözün aydın canım insan sabırsızlanıyor ben hala her gittiğimde sanki össye girerkenki heyecanı yaşarım görecem diye
nevgül geçmiş olsun cnm hayırdır noldu kız bebişe?
tatlım bana bu sene izin yok öffffffffffoyy kıyamam değişiklik olur cnm ona sen çıkmıyomusun izine cnm, Allah kavuştursun diyim bari
annemlerde yarın gidiyo yeğende gidecek onlarla
birsencim hep yazacam ama yazamıyorum.kuzum üzülme kuzucuğun emin ellerde nasılsa.onun içinde iyi olur ya.babanlar olmasa kafa dinle diyecemde 1 gitti 2 oldular.canın sağolsun güzelim.sağsalim kavuştursun rabbim gerisi önemli değil.
tatlım bana bu sene izin yok öffffffffff
hee 1 gitti 3 oldular bide kocem ben 5 offf
ya gelsinler ben zati gelmeselerde onlrı yalnız bırakmazdım tabiki de
yemek sorun onlar benim koce gibin değil ne bulursa yemezler sofra eksik olmicak tertip düzen 3-4 çeşit yemek salata vs. biz öle alışmişiz tabi çalışıyom diye bişe dicekleri yok da ben yinede herşey eksiksiz eskisi gibin olsun istiyom.evlenince rahata alıştım biraz hehehehee
bende cmt.lame nin dr.a gittim muayne oldum rahim ağzımda yara çıktı, smear testi aldılar perşmeb arayacam bakalım çıkmışmı sonuç sonra altta ultrasonda baktı rahim yumurtalıklar düzgün dedi geçen haftadan idrar ve kan tahlilim vardı folik asit verdi korunmana gerek yok dedi. ama ben 1 ay sonra falan başlicam folik asite 3-5 ay sonra gebe kalmış olurum inş. umarım tahlilimde temiz çıkar.kötü bişi olsa demezdi korunma diye dimi.bu rahim ağzı da cinsel aktivitesi olan kadınlarda olurmuş 6 ayda bi smear testi yaptırmamız lazım aslında kızlar ben ilk defa yaptırdım bende hiç belirti yoktu yarayla ilgili tesadüfen öğrenmiş oldum
bende cmt.lame nin dr.a gittim muayne oldum rahim ağzımda yara çıktı, smear testi aldılar perşmeb arayacam bakalım çıkmışmı sonuç sonra altta ultrasonda baktı rahim yumurtalıklar düzgün dedi geçen haftadan idrar ve kan tahlilim vardı folik asit verdi korunmana gerek yok dedi. ama ben 1 ay sonra falan başlicam folik asite 3-5 ay sonra gebe kalmış olurum inş. umarım tahlilimde temiz çıkar.kötü bişi olsa demezdi korunma diye dimi.bu rahim ağzı da cinsel aktivitesi olan kadınlarda olurmuş 6 ayda bi smear testi yaptırmamız lazım aslında kızlar ben ilk defa yaptırdım bende hiç belirti yoktu yarayla ilgili tesadüfen öğrenmiş oldum
ayy sorma organik.öncelikle hoşgeldin. ya hafta sonu ateşlendi hasta oldu.tam iyileşti derken dün akşamda beşikten düştü.
çok geçmiş olsun cnm kıyamam ona, beşikten nasıl düştü kız korkulukları falan yokmu park yataklardan değilmi senin o park yataklarda çocuk büyüdükçe yatağı aşağı doğru indiriyosun ablamın velet o yüzden çıkamıyo dikkat edin cnm
birsen niye izin yok kız sana
çok geçmiş olsun organik.korunmana gerek kalmadığına sevindim.önemli bir problem değil demekki.dilerim istediğin zamanda istediğine kavuşursun.
canım inşallah 3-5 ay sonra duyarz seninde güzel haberlerini
çok geçmiş olsun cnm kıyamam ona, beşikten nasıl düştü kız korkulukları falan yokmu park yataklardan değilmi senin o park yataklarda çocuk büyüdükçe yatağı aşağı doğru indiriyosun ablamın velet o yüzden çıkamıyo dikkat edin cnm
birsen niye izin yok kız sana
şekerim geçmiş olsun işllh sonuçlarında temiz çıkar...bebiş içinde hayırlısı cnmm
tatlım ben buraya 4 aydır başladım ondan cnm benim
geçmiş olsun bu arada bendede doğumdan sonra yara çıkmıştı kötü bişey deilmiş.
benim ondan değil işte canım.şu sallanan beşiklerden.ondanmı alalım yoksa yer yatağınamı alıştıralım karar veremedik.
benim ondan değil işte canım.şu sallanan beşiklerden.ondanmı alalım yoksa yer yatağınamı alıştıralım karar veremedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?