Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

birsencim hep yazacam ama yazamıyorum.kuzum üzülme kuzucuğun emin ellerde nasılsa.onun içinde iyi olur ya.babanlar olmasa kafa dinle diyecemde 1 gitti 2 oldular.canın sağolsun güzelim.sağsalim kavuştursun rabbim gerisi önemli değil.

oyy kıyamam değişiklik olur cnm ona sen çıkmıyomusun izine cnm, Allah kavuştursun diyim bari

annemlerde yarın gidiyo yeğende gidecek onlarla
tatlım bana bu sene izin yok öffffffffff

hee 1 gitti 3 oldular bide kocem ben 5 offf
ya gelsinler ben zati gelmeselerde onlrı yalnız bırakmazdım tabiki de
yemek sorun onlar benim koce gibin değil ne bulursa yemezler sofra eksik olmicak tertip düzen 3-4 çeşit yemek salata vs. biz öle alışmişiz tabi çalışıyom diye bişe dicekleri yok da ben yinede herşey eksiksiz eskisi gibin olsun istiyom.evlenince rahata alıştım biraz hehehehee

bende cmt.lame nin dr.a gittim muayne oldum rahim ağzımda yara çıktı, smear testi aldılar perşmeb arayacam bakalım çıkmışmı sonuç sonra altta ultrasonda baktı rahim yumurtalıklar düzgün dedi geçen haftadan idrar ve kan tahlilim vardı folik asit verdi korunmana gerek yok dedi. ama ben 1 ay sonra falan başlicam folik asite 3-5 ay sonra gebe kalmış olurum inş. umarım tahlilimde temiz çıkar.kötü bişi olsa demezdi korunma diye dimi.bu rahim ağzı da cinsel aktivitesi olan kadınlarda olurmuş 6 ayda bi smear testi yaptırmamız lazım aslında kızlar ben ilk defa yaptırdım bende hiç belirti yoktu yarayla ilgili tesadüfen öğrenmiş oldum

bişey olmaz canım sen üstesinden gelirsin.

çok geçmiş olsun organik.korunmana gerek kalmadığına sevindim.önemli bir problem değil demekki.dilerim istediğin zamanda istediğine kavuşursun.

canım inşallah 3-5 ay sonra duyarz seninde güzel haberlerini

ayy sorma organik.öncelikle hoşgeldin. ya hafta sonu ateşlendi hasta oldu.tam iyileşti derken dün akşamda beşikten düştü.

çok geçmiş olsun cnm kıyamam ona, beşikten nasıl düştü kız korkulukları falan yokmu park yataklardan değilmi senin o park yataklarda çocuk büyüdükçe yatağı aşağı doğru indiriyosun ablamın velet o yüzden çıkamıyo dikkat edin cnm

birsen niye izin yok kız sana

tatlım ben buraya 4 aydır başladım ondan cnm benim
geçmiş olsun bu arada bendede doğumdan sonra yara çıkmıştı kötü bişey deilmiş.

Son düzenleme:

benim ondan değil işte canım.şu sallanan beşiklerden.ondanmı alalım yoksa yer yatağınamı alıştıralım karar veremedik.

şekerim geçmiş olsun işllh sonuçlarında temiz çıkar...bebiş içinde hayırlısı cnmm

tatlım ben buraya 4 aydır başladım ondan cnm benim
geçmiş olsun bu arada bendede doğumdan sonra yara çıkmıştı kötü bişey deilmiş.

sağol balım inş. hayırlısı

hımmm anlıyorum birsen seni bende buraya ilk girdiğimde çıkamamıştım inş.seneye çıkacaksın:))

benim ondan değil işte canım.şu sallanan beşiklerden.ondanmı alalım yoksa yer yatağınamı alıştıralım karar veremedik.

napcan daha beşiği gerçi 2, düşünüyosan sorun yok bende 2 beşik var 1, si park beşik çok rahat oluyo park beşikler ama artık büyüdü yatağa alıştırırsın onun yerine baza alırsın tatlım daha iyi benim kızım 1 aydırda fermuarı açıp kaçıyo park beşikten kaldırcam onuda yavaş yavaş kendi yatağında yatsın alışsın.ama büdüş küçük daha sen blirsin iyi karar ver cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…