Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ya beşik alsam yinede ziyan olmaz çünkü ben çocuk delisibir tane daha düşünüyorum.hoş onuda bu yaşlara gelince yine yatağa alıştırırm.
canım alsanda çocuk büyüyo zaten ne gerek var,şurda yatacağı en fazla 1 yıl yerde yatırcağına çekyat falan yokmu öle yatırsan yanlarada sandalye koy düşmez ozaman

yerde derken mekan yatağı var oğlumun ona yatıracam.alışsın artık dimi.

şükür iyiyim organikçim çalışıyoruz aynı şekilde devam tatlış
nevgül ne beşiği kız oğlun dana gibin oldu alıştır artık yatağa

patiğim hoşgeldin tatlım ayyy cnm yorgunsundur sen şimdi hayırlı olsun yeni yuvanız cnm

Son düzenleme:
organik saol canım yara için üzülme bendede var doğumdan sonra oldu benimde smerda doktorlar yara var diye yapıyolar temiz çıkacağına eminim ikinci bebek düşündüğüm için yakmadı doktorum ikinciden sonra yakıcak yarayı

lady saol canım allah senide bi avazda kurtamayı nasip etsin kolaylıkla geçsin doğumun inşallah tek tavsiyem kimsenin doğum hikayesini dinleme ve doğum hikayelerinide bu ara hiç okuma yanlış anlama tavsiye al ama zor doğum hikayelerini duyunca daha çok korkarsın ben normal doğum yaptım mesela kimseye nasıl yaptığımı anlatmam bünyeden bünyeye değişiyo çünkü

balcım saol canım bebişi büyüdüğünü görmek günden güne çok güzel dimi dualarım seninlede herşey sorunsuz gider inşallah

kızlar biraz moralim bozuldu yazamadım bişy

teyzemin eşi vefat etti .bugun oraya gidicem işten çıkıp eve geçicem eşim gelincede hemen cenaze evine geçicez sarıgazıye =( rabbım geride klanlara sabırversin inşalh. çok zor ama ya teyzem şimdi çocuklarıyla kaldı =( gece eşi olmıycak yanı başında artık rabbımmm geride kalanlara sabır versın inşllh durum zor =( dua edın kızlar teyzem için eşi için rabbim eniştemın mekanını cennet eylesın inşallah pamuk gibi adamcağızdı. teyzemede rabbım sabır versın.aminn

başınız sağolsun cnm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

esoes evt cnm çok şaşırdım bu sefer..önceden kese ve içinde noktadan başka bişi görmüyodum ama bu sefer öle kocaman görünce :)) şaşırdım...sağol cnm amin işllh hep güzel haberler veririm size...

mlublue başınız saolsun canım
burda büfede bi bayanında eşi vefat etmiş bugün 2.ölüm haberini alıyorum.
Allah sabır versin

mbluee başınız sağolsun cnm..Rabbim mekanını cennet etsin.. hayırlı aylarda ve hayırlı bigün nasip olmuş eniştene....

mblueee canım başınız sağolsun Rabbim sabır versin sizlere.
Rabbim mekanını cennet eylesin .evt çok güzel bir günde vefat etti .günaharını affolsun inş.

selam yavrularr uğrayamıyorum bayadır,herkes nasıl ?

işler yoğun ev işim yoğun ,başka işler yoğun bilemiyorum bu yoğunlukla nereye kadar

regl oldum birde hemde acayip :S yazmaya bile halim yok ...

Mblue başınız saolsun

Allah geride kalanlara sabır versin...

PATİKKK..............

patikim hoşgeldin nasılsın.

patiğim hoşgeldin tatlım ayyy cnm yorgunsundur sen şimdi hayırlı olsun yeni yuvanız cnm

saolun canlarım valla hemde nasıl..pazar günü yorgunluktan bayılıcam sandım :S
ptesi izin kullandım..kalkıp iş yapamadım uyuyup kaldım ölece ,yatıım kalktım 4 te kendime geldim.. kaltım banyoyu temizledim,inş. pisliğide zor valla..işim gücüm zor biter ,amaan napıyım yavaş yavaş olsun dursun...

balcım demek meleğimizi gördün,ne kadar sık kontrollerin ,böylemi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…