organik meraba canım...
birsens kıyamam kızına oyy
ya beşik alsam yinede ziyan olmaz çünkü ben çocuk delisinapcan daha beşiği gerçi 2, düşünüyosan sorun yok bende 2 beşik var 1, si park beşik çok rahat oluyo park beşikler ama artık büyüdü yatağa alıştırırsın onun yerine baza alırsın tatlım daha iyi benim kızım 1 aydırda fermuarı açıp kaçıyo park beşikten kaldırcam onuda yavaş yavaş kendi yatağında yatsın alışsın.ama büdüş küçük daha sen blirsin iyi karar ver cnm
canım alsanda çocuk büyüyo zaten ne gerek var,şurda yatacağı en fazla 1 yıl yerde yatırcağına çekyat falan yokmu öle yatırsan yanlarada sandalye koy düşmez ozaman
ya beşik alsam yinede ziyan olmaz çünkü ben çocuk delisibir tane daha düşünüyorum.hoş onuda bu yaşlara gelince yine yatağa alıştırırm.
yerde derken mekan yatağı var oğlumun ona yatıracam.alışsın artık dimi.
alıştır tabii yavaş yavaş
şükür iyiyim organikçim çalışıyoruz aynı şekilde devam tatlış
nevgül ne beşiği kız oğlun dana gibin oldu alıştır artık yatağa
kızlar biraz moralim bozuldu yazamadım bişy
teyzemin eşi vefat etti .bugun oraya gidicem işten çıkıp eve geçicem eşim gelincede hemen cenaze evine geçicez sarıgazıye =( rabbım geride klanlara sabırversin inşalh. çok zor ama ya teyzem şimdi çocuklarıyla kaldı =( gece eşi olmıycak yanı başında artık rabbımmm geride kalanlara sabır versın inşllh durum zor =( dua edın kızlar teyzem için eşi için rabbim eniştemın mekanını cennet eylesın inşallah pamuk gibi adamcağızdı. teyzemede rabbım sabır versın.aminn
PATİKKK..............
patikim hoşgeldin nasılsın.
patiğim hoşgeldin tatlım ayyy cnm yorgunsundur sen şimdi hayırlı olsun yeni yuvanız cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?